Deelnemen aan enquêtes

Met Google Opinion Rewards vult u enquêtes van marktonderzoekers in. De frequentie van enquêtes kan verschillen. U hoeft bovendien niet elke enquête die u ontvangt, in te vullen. In ruil voor uw mening geven wij u een beloning. Hieronder vindt u enkele vragen over het invullen van onze enquêtes.

Hoe en wanneer ontvang ik enquêtes?
Over het algemeen ontvangt u enquêtes op willekeurige basis. We maken gebruik van een aantal technieken om erachter te komen of gebruikers liegen of het systeem proberen te misleiden. Als we vaststellen dat u de enquêtes niet naar waarheid invult, ontvangt u minder enquêtes. De beste manier om uw inkomsten te maximaliseren, is dus door eerlijk te zijn.
Ik krijg geen enquêtes meer of ik krijg er heel weinig. Hoe kan ik er meer krijgen?

We hebben niet altijd enquêtes beschikbaar voor u. Of u enquêtes ontvangt, is afhankelijk van ons aanbod. Ook is het zo dat de beschikbare enquêtes op willekeurige basis worden verspreid.

Bovendien maken we gebruik van een aantal technieken om erachter te komen of gebruikers liegen of het systeem proberen te misleiden. Als we vaststellen dat u de enquêtes niet naar waarheid invult, ontvangt u minder enquêtes. De beste manier om uw inkomsten te maximaliseren, is dus door eerlijk te zijn en de vragen naar waarheid en volledig te beantwoorden.

Wat moet ik doen als ik de enquêtevragen niet wil beantwoorden?
Gebruikers kunnen altijd zelf kiezen of ze aanvullende enquêtevragen willen beantwoorden. Als u een bepaalde vraag niet wilt beantwoorden, kunt u deze negeren totdat de periode van 24 uur is verstreken en wachten op de volgende vraag die we u stellen.
Kunnen enquêtes verlopen? Krijg ik betaald als ik offline ben en mijn (gedeeltelijk) ingevulde enquête niet kan verzenden?
Ja, enquêtes verlopen uiteindelijk. Meestal gebeurt dat na 24 uur. Als u de enquête gedeeltelijk invult, maar offline bent op het moment dat deze verloopt, sturen we u een bericht dat u de enquête kunt invullen wanneer u weer online bent. Als de enquête echter is verlopen wanneer u weer online bent, kunt u de enquête niet meer invullen en ontvangt u geen beloning.
Hoe kan ik feedback geven?

Als u het Google Opinion Rewards-team feedback wilt sturen over de app of over een bepaalde enquête, tikt u linksboven in de app op de menuknop en tikt u vervolgens op Feedback.

De feedback wordt gelezen en er wordt rekening mee gehouden wanneer producten worden verbeterd en aangepast. We reageren niet op alle feedback die we ontvangen, maar we waarderen het als u problemen meldt en verzoeken voor nieuwe functies indient. Verzoeken voor extra enquêtes worden niet in overweging genomen. We doen echter ons best u zoveel mogelijk enquêtes te sturen.