Besvar undersøgelser

Med Google Panel deltager du i undersøgelser fra analysefirmaer. Undersøgelsesfrekvensen kan variere, og du behøver ikke at besvare alle de undersøgelser, du modtager. Vi giver dig en belønning som tak for at deltage i en undersøgelse. Vi har nedenfor oplistet nogle af de typiske spørgsmål i forbindelse med deltagelse i vores undersøgelser.

Hvornår og hvordan modtager jeg undersøgelser?
Undersøgelser sendes som regel ud tilfældigt. Vi bruger en række forskellige teknikker til at afsløre brugere, der lyver eller prøver på at snyde systemet. Hvis vi registrerer, at du ikke svarer ærligt på spørgsmålene, modtager du færre undersøgelser fremover. Det kan altså bedst betale sig at svare ærligt på spørgsmålene.
Jeg modtager ingen undersøgelser eller kun meget få. Hvordan kan jeg komme til at modtage flere?

Det er ikke altid, at vi har relevante undersøgelser, der kan sendes til dig. Undersøgelser sendes som regel ud tilfældigt, og de afhænger af vores tilgængelige beholdning.

Derudover bruger vi en række forskellige teknikker til at afsløre brugere, der lyver eller prøver på at snyde systemet. Hvis vi registrerer, at du ikke svarer ærligt på spørgsmålene, modtager du færre undersøgelser fremover. Det kan derfor bedst betale sig at svare ærligt og præcist på spørgsmålene.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at besvare undersøgelsesspørgsmålene?
Brugere har altid et valg, når de bliver bedt om at besvare yderligere undersøgelsesspørgsmål. Hvis du ikke har lyst til at besvare et givent spørgsmål, kan du ignorere det, indtil der er gået 24 timer, og vente, til vi har et nyt undersøgelsesspørgsmål til dig.