Lokala enkäter

Vi använder lokala enkäter för att samla in feedback om en plats som du har besökt nyligen. I vissa fall läggs denna feedback upp på Google Maps med ditt tillstånd. Tänk på att när dina recensioner från lokala enkäter publiceras på Google Maps blir de offentliga så att alla kan se vad du har skrivit.

• Läs mer om hur du redigerar eller raderar en recension som du har skickat in.

Andra lokala enkäter kan begära att du laddar upp ett kvitto för ett köp från en plats du har besökt. Du kan alltid komma åt och radera kvittodata i Google Receipt Manager.

• Läs mer om hur du väljer bort alla platsbaserade enkäter, inräknat lokala enkäter, genom att inaktivera Googles platstjänster på din telefon.