Lokale undersøkelser

Lokale undersøkelser brukes for å samle inn tilbakemelding om steder du nylig har besøkt. I noen tilfeller blir tilbakemeldingen lagt ut på Google Maps hvis du tillater det. Når anmeldelsene dine fra lokale undersøkelser blir lagt ut på Google Maps, må du være oppmerksom på at de er offentlige, så alle kan se hva du har skrevet.

• Finn ut mer om hvordan du kan endre eller slette anmeldelser du har sendt inn.

I andre lokale undersøkelser kan du bli bedt om å laste opp kvitteringer på produkter du har kjøpt på steder du har vært innom. Du kan når som helst få tilgang til og slette kvitteringsdataene dine i Googles kvitteringsbehandling.

• Finn ut mer om hvordan du kan velge bort alle stedsbaserte undersøkelser, inkludert lokale undersøkelser, ved å slå av Googles posisjonstjenester på telefonen.