Enquêtes over een plaats die u onlangs heeft bezocht

Enquêtes over een plaats die u onlangs heeft bezocht, worden gebruikt om feedback over de betreffende locatie te verzamelen. In bepaalde gevallen wordt deze feedback op Google Maps gepost, maar alleen als u hier toestemming voor geeft. Als uw reviews uit lokale enquêtes op Google Maps worden geplaatst, zijn ze openbaar en kan iedereen lezen wat u heeft geschreven.

• Meer informatie over hoe u een door u ingediende beoordeling kunt bewerken of verwijderen.

Andere enquêtes over een plaats die u onlangs heeft bezocht, kunnen u vragen een aankoopbon van de betreffende locatie te uploaden. U kunt de gegevens van uw bonnen altijd bekijken en verwijderen in Google Receipt Manager.

• Meer informatie over hoe u zich kunt afmelden voor alle op locatie gebaseerde enquêtes, waaronder enquêtes over een plaats die u onlangs heeft bezocht, door de locatieservices van Google op uw telefoon uit te schakelen.