Tilgjengelighet av Belønning for meninger på Android

Google Belønning for meninger-appen er kompatibel med TalkBack-skjermleseren på Android. Med TalkBack kan du diktere spørsmålene som skal inngå i og svar på spørreundersøkelsen.

Hvis du ikke allerede har slått på TalkBack på Android-enheten, kan du gjøre det via innstillingene under Tilgjengelighet. Du kan finne detaljerte veiledninger tilpasset ulike enheter i brukerstøtten for TalkBack-oppsett.

Når TalkBack er på, kan du navigere i Belønning for meninger-appen ved hjelp av standard TalkBack-navigasjonsbevegelser og berøringsutforskning. I disse artiklene kan du finne mer informasjon om hvordan du bruker TalkBack:

I delene nedenfor finner du spesifikke tips for Belønning for meninger-appen.

Last ned appen
  1. Gå til Play Butikk på enheten din
  2. Dobbelttrykk på søkefeltet, og søk etter Belønning for meninger med tekst eller stemme
  3. Dobbelttrykk på Google Belønning for meninger-appen
  4. Dobbelttrykk på Installer-knappen

Belønning for meninger-appen kan også avinstalleres ved å følge fremgangsmåten ovenfor og klikke på Avinstaller i det siste trinnet.

Svar på en undersøkelse

Når en spørreundersøkelse er tilgjengelig, mottar du et varsel på låseskjermen og i statusfeltet øverst på skjermen på enheten. Følg taleveiledningen for å besvare en undersøkelse ved hjelp av TalkBack.

Undersøkelser med utgangspunkt i video og bilder

Du bør være oppmerksom på at de som utarbeider undersøkelser i Google Surveys-produktet, kan opprette undersøkelser med video og bilder som målrettes mot brukere via Google Belønning for meninger.

I spørreundersøkelser med video blir du bedt om å lytte til og se på en kort video og deretter svare på spørsmål om i videoen. Den som oppretter undersøkelsen, leverer videoen på YouTube, så det kan hende den ikke er tekstet. Vi oppfordrer alle analytikere til å legge til undertekster på alle videoene sine, men dette er ikke alltid tilfelle.

I spørreundersøkelser med bilder kan det hende at analytikeren forsøker å sammenligne nye merkevarelogoer eller vurdere hvordan du reagerer på et visst bilde. Når det opprettes spørreundersøkelser med bilder, ber vi analytikeren om å oppgi beskrivende tekst for hvert bilde. Det er den teksten som leses opp av TalkBack.