Tilgængelighed for Panel på Android-enheder

Google Panel-appen er kompatibel med TalkBack-skærmlæseren på Android-enheder. Du kan bruge TalkBack til at diktere undersøgelsesspørgsmål og -svar.

Hvis TalkBack ikke allerede er aktiveret på din Android-enhed, kan du aktivere TalkBack i Indstillinger under Tilgængelighed. Se Hjælp til opsætning af TalkBack for at få en detaljeret vejledning for din enhed.

Når TalkBack er aktiveret, kan du navigere rundt i Panel-appen via de almindelige TalkBack-navigationsbevægelser og via berøring. Følgende artikler indeholder flere oplysninger om brugen af TalkBack:

Nedenstående sektioner giver specifikke tips til Google Panel-appen.

Download appen
  1. Gå til Play Butik på din enhed.
  2. Tryk to gange på søgelinjen, og søg efter Panel ved enten at skrive det eller sige det.
  3. Tryk to gange på Google Panel-appen.
  4. Tryk to gange på knappen Installer.

Panel-appen kan også afinstalleres ved at følge ovenstående vejledning og klikke på Afinstaller i sidste trin.

Deltag i en undersøgelse

Når der er en tilgængelig undersøgelse, får du en notifikation på låseskærmen og på statuslinjen øverst på enhedens skærm. Følg talevejledningen for at deltage i en undersøgelse via TalkBack.

Video- og billedundersøgelser

Bemærk! Produktet Google Surveys giver mulighed for at oprette video- og billedundersøgelser, der kan målrettes mod brugere via Google Panel.

I videoundersøgelser bliver du bedt om at lytte til og se en kort video og derefter besvare spørgsmål med relation til videoindholdet. Firmaet bag undersøgelsen giver adgang til videoen via YouTube, så det er ikke sikkert, at den er undertekstet. Vi opfordrer dog til, at de firmaer, der står bag undersøgelserne, undertekster deres videoer, men det er desværre ikke altid tilfældet.

I billedundersøgelser kan firmaet bag undersøgelsen forsøge at sammenligne nye brandlogoer eller vurdere din respons på et bestemt billede. Når et firma opretter en billedundersøgelse, anmoder vi altid om, at der føjes en beskrivende tekst til billedet. Det er den, der læses af TalkBack.