Installera appen

Appen Konsumentpanel är för närvarande tillgänglig för mobila enheter med Android version 2.3.3 eller senare. Det är enkelt att komma igång. Ladda bara ned appen och svara på några enkla frågor om dig själv. Sedan skickar vi enkäter till dig i takt med att de blir tillgängliga. Frekvensen varierar beroende på vad vi har tillgängligt. Du får en avisering på din telefon när du kan svara på en kort och relevant enkät. När du svarar på enkäten tjänar du premier. Frågorna kan variera från ”Vilken logotyp är bäst?” och ”Vilket erbjudande är mest tilltalande?” till ”När planerar du att resa nästa gång?”.

Hur installerar jag appen Google Konsumentpanel?
  1. Öppna Google Play Butik på din telefon, surfplatta eller dator.
  2. Sök efter Google Konsumentpanel eller gå direkt till appen via denna länk.
  3. Välj Installera
Appen fastnar på skärmen Kom igång eller stängs hela tiden. Vad kan jag göra?
Prova först med att slå av och på telefonen och sedan öppna appen igen. Om det inte fungerar kan du prova att avinstallera och installera om appen från Play Butik. Om du upplever andra systemfel kan du trycka på menyknappen högst upp till höger i appen och sedan på Feedback.
Hur avinstallerar jag appen?

Det är enkelt att avinstallera appar som du har laddat ned från Google Play. Om du har köpt appen kan du installera den på nytt vid ett senare tillfälle.

Så här tar du bort en app som du har installerat från Google Play på din telefon eller surfplatta:

1. Välj Inställningar > Appar eller Apphanteraren på enheten (menyalternativen kan variera beroende på enhet).
  2. Tryck på appen som du vill avinstallera.
  3. Välj Avinstallera.

Konfigurera/redigera ditt konto

Konfigurera

1. Välj ditt konto.

Välj ett befintligt Google-konto eller skapa ett nytt som du vill använda med appen.
  2. Godkänn våra användarvillkor.

Läs igenom användarvillkoren och tryck på Fortsätt för att godkänna dem.
  3. Verifiera din identitet.

Du måste verifiera din identitet för att få betalt.

Du får betalt med ett tillgodohavande i Google Play Butik med det Play Store-konto som är kopplat till e-postadressen du angav i detta steg.

Ange ditt för- och efternamn, postnummer och land.

Fältet E-postadress fylls i med den adress du angav i ditt Play Butik-konto. Tryck på Byt konto om du vill använda en annan e-postadress.

Tryck på Fortsätt.
  4. Välj din ålder.

Välj ett av alternativen.

Tryck på Fortsätt.
  5. Välj ett språk.

Välj ett eller flera språk som du förstår och vill få enkäter på.

Tryck på Fortsätt.

Redigera

1. Tryck på Meny.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på skärmarna för att ändra informationen du angav under konfigureringen.