Installer appen

Belønning for meninger-appen er for øyeblikket tilgjengelig på enheter der Android-versjon 2.3.3 og nyere versjoner kjøres. Det er enkelt å komme i gang. Last ned appen, og svar på noen få enkle spørsmål om deg selv. Deretter sender vi deg spørreundersøkelser når de blir tilgjengelige. Hyppigheten varierer avhengig av beholdningen vår. Du får et varsel på telefonen når en kort, relevant spørreundersøkelse er klar, og du blir belønnet for å svare på den. Spørsmålene kan være alt fra «Hvilken logo liker du mest?» og «Hvilken reklame er mest overbevisende?» til «Når skal du neste gang ut og reise?».

Hvordan installerer jeg Google Belønning for meninger-appen?
  1. Åpne Google Play-butikken på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.
  2. Søk etter Google Belønning for meninger, eller gå direkte til appen via denne linken.
  3. Velg Installer
Appen stopper på «Starter»-skjermen, eller den lukkes hele tiden. Hva gjør jeg?
Du kan først prøve å slå telefonen av og så på igjen og så åpne appen på nytt. Om det ikke fungerer, kan du avinstallere appen og så installere den på nytt via Play-butikken. Hvis du opplever andre systemfeil, er det bare å trykke på menyknappen øverst til høyre i appen og så på Tilbakemelding-menyelementet.
Hvordan avinstallerer jeg appen?

Apper som er lastet ned fra Google Play, kan enkelt avinstalleres fra enheten din. Hvis du har betalt for appen, kan du alltids installere den på nytt senere.

Hvis du har installert en app på telefonen eller nettbrettet via Google Play, og ikke vil ha den lenger, kan du avinstallere den ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til Innstillinger-menyen for enheten din > Apper eller Programstyring (dette kan variere avhengig av hvilken enhet du har).
  2. Trykk på appen du vil avinstallere.
  3. Velg Avinstaller.

Konfigurer eller endre kontoen

Konfigurasjon

1. Velg kontoen din.

Velg en eksisterende Google-konto, eller opprett en ny konto du skal bruke med denne appen.
  2. Godta vilkårene for bruk.

Les gjennom vilkårene for bruk, og trykk så på FORTSETT for å godta dem.
  3. Bekreft identiteten din.

For å kunne få betalt må du ha bekreftet identiteten din.

Du får betaling i form av kreditt i Google Play-butikken. Kreditten godskrives Play Butikk-kontoen som er tilknyttet e-postadressen du oppgir i dette trinnet.

Skriv inn for- og etternavn, postnummer og land.

E-postadresse-feltet fylles ut med adressen du har oppgitt i Play Butikk-kontoen din. Trykk på BYTT KONTO om du vil bruke en annen e-postadresse.

Trykk på FORTSETT.
  4. Velg alderen din.

Velg et av de tilgjengelige alternativene.

Trykk på FORTSETT.
  5. Velg et språk.

Velg ett eller flere språk du forstår, og som du vil motta undersøkelser på.

Trykk på FORTSETT.

Endre

1. Trykk på Meny.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk deg gjennom skjermbildene hvis du vil endre noe av informasjonen du oppga under oppsettet.