Installer appen

Panel-appen er i øjeblikket tilgængelig på Android-enheder, der kører version 2.3.3 eller nyere. Det er nemt at komme i gang! Download appen, og besvar nogle grundlæggende spørgsmål om dig selv. Vi sender dig herefter undersøgelser, når de bliver tilgængelige. Undersøgelsesfrekvensen kan variere og afhænger af vores beholdning. Du modtager en notifikation på din telefon, når en kort og relevant undersøgelse er klar til dig, og du får en belønning for at besvare den. Eksempler på spørgsmål kunne være "Hvilket logo er bedst?", "Hvilken kampagne er mest overbevisende?" eller "Hvor planlægger du, at din næste rejse skal gå hen?".

Hvordan installerer jeg Google Panel-appen?
  1. Åbn Google Play Butik på din telefon, tablet eller computer.
  2. Søg efter Google Panel, eller gå direkte til appen via dette link.
  3. Vælg Installer
Min app fryser på skærmen "Kom godt i gang", eller den lukker hele tiden. Hvad kan jeg gøre?
You can first try to power off and on your phone and then reopening the app. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve at afinstallere og derefter installere appen igen fra Play Butik. Hvis du oplever andre systemfejl, kan du trykke på knappen "Menu" øverst til højre i appen og derefter trykke på menupunktet "Feedback".
Hvordan afinstallerer jeg appen?

Apps, som du downloader fra Google Play, kan nemt afinstalleres fra enheden. Hvis appen er købt, kan du altid geninstallere den på et senere tidspunkt.

Hvis du ikke længere vil have en app, som du har installeret på din telefon eller tablet via Google Play, kan du afinstallere den ved at følge denne vejledning:

1. Gå til menuen Indstillinger på din enhed og derefter Apps eller Applikationsadministrator (dette kan variere, afhængigt af hvilken enhed du har).
  2. Tryk på den app, du vil afinstallere.
  3. Vælg Afinstaller.

Opret/rediger din konto

Konfiguration

1. Vælg din konto.

Vælg en eksisterende Google-konto, eller opret en ny, du vil bruge med denne app.
  2. Accepter servicevilkårene.

Læs servicevilkårene, og tryk derefter på FORTSÆT for at acceptere.
  3. Bekræft din identitet.

Identitetsbekræftelse er påkrævet, så du kan modtage betaling.

Du modtager betaling i form af kredit i Google Play Butik ved hjælp af den Play Butik-konto, der er knyttet til den mailadresse, du angiver i dette trin.

Angiv dit for- og efternavn, dit postnummer og dit land.

Feltet Mailadresse udfyldes med den adresse, du har angivet for din Play Butik-konto. Tryk på SKIFT KONTO for at bruge en anden mailadresse.

Tryk på FORTSÆT.
  4. Vælg din alder.

Vælg en af de tilgængelige muligheder.

Tryk på FORTSÆT.
  5. Vælg et sprog.

Vælg et eller flere sprog, som du forstår, og som du vil modtage undersøgelser på.

Tryk på FORTSÆT.

Rediger

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk gennem skærmbillederne for eventuelt at ændre de oplysninger, du angav under konfigurationen.