Beskyttelse af personlige oplysninger i Google Panel-appen

De oplysninger, du angiver via Google Panel-appen, indsamles fra analysefirmaer, der kører undersøgelser via Google Forbrugerundersøgelser. Medmindre andet er angivet i starten af undersøgelsen, er dine svar anonyme og samlet sammen med andre svar. Herunder kan du se svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger.

Bruges mine svar til at målrette annoncer?
De annoncer, en bruger ser, ændres ikke som resultat af svarene på undersøgelsesspørgsmål. De oplysninger, der indsamles via nogle undersøgelser, kan, når de samles med andre brugeres svar, bruges til at hjælpe Google med at forbedre de annoncer, vi viser forskellige steder på nettet, ved at vise brugerne mere relevante annoncer baseret på deres interesser og demografiske oplysninger.
Hvad er kilden til de demografiske data i appen?
Google Panel stiller brugerne en række demografiske spørgsmål, f.eks. alder, køn og postnummer, som en del af de første undersøgelsesspørgsmål.
Hvilke muligheder har analysefirmaerne, når de målretter deres spørgsmål?
Virksomheder kan begrænse deres spørgsmål til målgrupper baseret på demografi (alder, køn og/eller region, provins eller stat). En lokal butik med dametøj ønsker f.eks. kun respondenter i lokalområdet.
Hvilke oplysninger deles med det firma, der står for undersøgelsen?
Firmaer, der kører undersøgelser, modtager samlede svar, og de har også mulighed for at segmentere deres resultater ud fra udledte demografiske oplysninger. Visse undersøgelser, f.eks. lokale undersøgelser, kan anmode om tilladelse til at sende en anmeldelse, men medmindre andet er angivet, indsamles der ikke personhenførbare oplysninger om respondenterne.
Hvad gør I for at screene undersøgelser om følsomme emner?
Alle spørgsmål skal overholde vores programpolitikker. I henhold til disse politikker er spørgsmål, der indeholder seksuelt indhold, diskriminerende ytringer eller vulgært sprog, ikke tilladt.