Oversikt for brukere

Hva er Google Surveys?

Med Google Surveys kan markedsanalytikere enkelt opprette spørreundersøkelser for å ta mer veloverveide beslutninger. Brukerne får belønninger for å svare på spørsmål i appen Google Belønning for meninger eller via nettverket vårt av publisister på nettet. Google analyserer svarene automatisk og sender dataene tilbake til bedriften som bestilte undersøkelsen, via et enkelt nettgrensesnitt.

Få belønning for meningene dine

Når du svarer på en spørreundersøkelse via Google Belønning for meninger, samles svaret ditt inn sammen med andres og deles med markedsanalytikeren som skrev spørsmålene i undersøkelsen. Svarene dine på undersøkelser kan også knyttes midlertidig til Google-kontoen din. Til gjengjeld får du, brukeren, bunos du kan bruke i Google Play-butikken (hvis du bruker Android-appen) eller kontanter i PayPal-kontoen din (hvis du bruker iOS-appen).

Google Belønning for meninger sporer belønningsloggen din separat for hver plattform og gir ikke en samlet totalsum for flere plattformer. Penger du tjener på én plattform, blir aldri overført til den andre plattformen, men er alltid tilgjengelig for deg på den opprinnelige plattformen.

Vi oppfordrer brukerne våre til å svare ærlig. Beløpene du får som Google Play-bonus eller PayPal-kontantbetalinger, varierer og er ikke avhengig av svarene du gir på noen spørsmål. Vi overvåker brukernes atferd for å unngå nettsøppel og sikre at markedsanalytikerne mottar så gode og nøyaktige data som mulig.

Hvis du vil vite hvordan personvernet ditt ivaretas i forbindelse med svarene du gir oss, kan du lese Googles personvernregler.

Rapportering ved misbruk av tjenestene våre

Hvis du ser innhold du mener bryter programretningslinjene våre eller Googles vilkår for bruk, ber vi deg kontakte Surveys-teamet.

Når du fyller ut skjemaet, er det fint om du oppgir detaljert informasjon om det aktuelle spørsmålet. Vi fjerner spørsmålet bare dersom det er i strid med programretningslinjene våre. Av hensyn til personvernet kan vi ikke informere deg om utfallet av gjennomgang av rapporterte brudd, men vi iverksetter alltid tiltak når det er nødvendig.