Uw organisatie laten verifiëren door TechSoup

TechSoup werkt samen met bedrijven zoals Google om ervoor te zorgen dat niet-gouvernementele non-profitorganisaties van over de hele wereld kunnen beschikken over de technologische tools, bronnen en kennis die ze nodig hebben om hun community te helpen.

TechSoup werkt ook samen met lokale partners van over de hele wereld om non-profitorganisaties te verifiëren. TechSoup-partners controleren juridische en programmatische gegevens met betrekking tot uw organisatie om uw status te verifiëren als wettelijk geregistreerde en actief algemeen nut beogende, niet-gouvernementele non-profitorganisatie.

Uw organisatie laten verifiëren door TechSoup

1. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Aan de slag.
  3. Volg de stappen.

In de Verenigde Staten verzendt Google de gegevens die u in het verzoek voor een account van Google voor Non-profitorganisaties heeft verstrekt, rechtstreeks naar TechSoup zodat deze uw organisatie kan verifiëren en kan controleren of u hierbij bent aangesloten. Buiten de VS moet u zich rechtstreeks registreren bij uw lokale TechSoup-partner. Vervolgens wordt u gevraagd enkele gegevens te verstrekken zodat TechSoup uw organisatie kan verifiëren.

De meeste verzoeken worden binnen twee tot veertien werkdagen beoordeeld. In sommige gevallen kan het tot dertig werkdagen duren voordat een organisatie is geverifieerd. TechSoup neemt contact met u op voor meer informatie of documentatie zodat ze uw organisatie kunnen verifiëren.

Uw TechSoup-validatietoken vinden

Als uw organisatie al is geverifieerd door TechSoup of een lokale TechSoup-partner, gebruikt u de validatietoken om een account van Google voor Non-profitorganisaties aan te vragen.

1. Log in op uw account bij TechSoup of de lokale TechSoup-partner.
  2. Zoek een TechSoup-validatietoken. Uw token ziet er ongeveer zo uit: 123c492@Organisatienaam.

TechSoup-validatietokens verlopen na zestig dagen. Als uw token is verlopen, kunt u een nieuwe validatietoken maken.

Contact opnemen met TechSoup

Ga als volgt te werk om ondersteuning te krijgen van TechSoup of een lokale TechSoup-partner:

1. Ga naar TechSoup.
  2. Selecteer uw land.
  3. Klik op Hulp nodig?