YouTuben Nonprofit-ohjelman aktivointiongelman korjaaminen

Jos sinulla on ongelma YouTuben Nonprofit-ohjelman aktivoinnissa, voit valita ongelmasi alta sen ratkaisua varten. Jos sinulla on ongelma jo aktivoidussa tuotteessa, siirry tuotekohtaiselle ohjesivulle

Lähettämäsi YouTube-kanava ei vastaa organisaatiotasi
Varmista, että lähetät organisaatiosi YouTube-kanavan Google järjestöille ‑tililläsi. YouTube-kanavan kuuluminen organisaatiollesi pitäisi olla helppo todentaa. Jos emme pystyneet selvittämään organisaation ja lähetetyn YouTube-kanavan välistä yhteyttä, olemme lähettäneet seuraavien vaiheiden ohjeet sähköpostilla.
Organisaatiollasi ei ole YouTube-kanavaa
Organisaatiollasi on oltava YouTube-kanava, jotta YouTuben Nonprofit-ohjelma voidaan aktivoida. Jos organisaatiollasi ei ole YouTube-kanavaa, voit luoda kanavan täällä. Kun YouTube-kanava on luotu, etsi kanavatunnus ja aktivoi sen avulla YouTuben Nonprofit-ohjelma.

Sinun täytyy vaihtaa YouTuben Nonprofit-ohjelman kanssa aktivoitu kanava

Jos sinun täytyy vaihtaa YouTuben Nonprofit-ohjelman kanssa aktivoitu YouTube-kanava, kirjaudu Google järjestöille ‑tilille ja valitse YouTuben Nonprofit-ohjelma ‑kohdasta Vaihda kanavatunnus ja seuraa ohjeita. Kanavatunnuksen muuttamista ei voi perua, ja kaikki tunnukseen yhdistetyt järjestöominaisuudet siirretään uudelle kanavalle.

Et tiedä, mistä YouTube-tunnus löytyy

YouTuben Nonprofit-ohjelma voidaan aktivoida vain, jos ilmoitat YouTube-kanavatunnuksesi. Löydät kanavatunnuksen näiden ohjeiden avulla.

Kun olet korjannut mahdolliset ongelmat, näin voit aktivoida tuotteen uudelleen.

Tuotteen uudelleenaktivointi

1. Kirjaudu sisään Google järjestöille ‑sivustolle Google järjestöille ‑järjestelmänvalvojatilin avulla.
  2. Etsi organisaatiosi ja valitse Aktivoi tuotteita.
  3. Valitse oikean tuotteen alta Lähetä uudelleen.
  4. Täytä tarvittavat tiedot ja valitse Aktivoi.