Kom igång med Google för ideella organisationer

Är du redo att konfigurera Google för ideella organisationer? Följ stegen nedan för att begära ett konto och aktivera produkter i Google för ideella organisationer.

1

Läs igenom behörighetskraven

Organisationen måste uppfylla följande kriterier för att vara berättigad till ett konto i Google för ideella organisationer:

• Organisationen måste vara registrerad som välgörenhetsorganisation i ett land där Google för ideella organisationer är tillgängligt
  • Uppfylla behörighetskraven i organisationens land

Statliga myndigheter och organisationer, sjukhus och vårdkoncerner, skolor, akademiska institutioner och universitet uppfyller inte kraven.

Läs mer

2

Begära ett konto i Google för ideella organisationer

När du har styrkt att organisationen uppfyller kraven besöker du Google för ideella organisationer och klickar på Kom igång. Om organisationen redan har ett konto får du vägledning i systemet genom stegen för att begära åtkomst.

Läs mer

3

Invänta verifieringen

De flesta ansökningar granskas inom 2–14 arbetsdagar. Vår valideringspartner Percent verifierar organisationer för Google för ideella organisationer. De kan kontakta dig angående kompletterande information eller dokumentation som behövs för att verifiera organisationen och din anknytning till den.

Läs mer

4

Aktivera produkter i Google för ideella organisationer

Nu när organisationen har verifierats kan du aktivera produkter i Google för ideella organisationer. Du måste aktivera varje produkt separat.

Läs mer

5

Få ut mesta möjliga av kontot i Google för ideella organisationer

Läs mer om hur du får ut mesta möjliga av ditt konto i Google för ideella organisationer via resurserna nedan: