Kom godt i gang med Google til nonprofitorganisationer

Er du klar til at konfigurere Google til nonprofitorganisationer? Følg nedenstående trin for at anmode om en konto og aktivere produkter i Google til nonprofitorganisationer.

1

Gennemgå kvalifikationskravene

En organisation skal opfylde følgende kriterier for at være kvalificeret til en konto i Google til nonprofitorganisationer:

• Organisationen skal være registreret som velgørenhedsorganisation i et land, hvor Google til nonprofitorganisationer er tilgængeligt.
  • Organisationen skal opfylde kvalifikationskravene i dit land

Offentlige myndigheder eller organisationer, hospitaler eller sundhedsorganisationer, samt skoler, akademiske institutioner eller universiteter er ikke kvalificerede.

Få flere oplysninger

2

Anmod om en konto i Google til nonprofitorganisationer

Når du har tjekket, at din organisation er kvalificeret, skal du gå til Google til nonprofitorganisationer og klikke på Kom godt i gang. Hvis din organisation allerede har en konto, gennemgår systemet vejledningen for at anmode om adgang.

Få flere oplysninger

3

Vent på verificering

De fleste anmodninger gennemgås inden for 2-14 hverdage. Vores valideringspartner Percent arbejder med at verificere organisationer for Google for Nonprofits, og de kontakter dig muligvis for at få flere oplysninger eller yderligere dokumentation, så de kan verificere din organisation og din tilknytning til den.

Få flere oplysninger

4

Aktivér produkter i Google til nonprofitorganisationer

Nu, hvor din organisation er blevet verificeret, kan du aktivere produkter i Google til nonprofitorganisationer. Hvert produkt skal aktiveres separat.

Få flere oplysninger

5

Få mest muligt ud af din konto i Google til nonprofitorganisationer

Brug ressourcerne nedenfor til at få flere oplysninger om, hvordan du får mest muligt ud af din konto i Google til nonprofitorganisationer: