Aktivera Google Ad Grants

Organisationer som har ett konto i Google för ideella organisationer är kvalificerade för Ad Grants. Se i vilka länder som Ad Grants är tillgängligt.

Granskningen av ett Ad Grants-konto kan ta upp till tio arbetsdagar: fem arbetsdagar för förhandskvalificeringen och fem arbetsdagar för granskningen av att kontot har konfigurerats korrekt. Följ aktiveringsguiden för Ad Grants noga så att granskningen kan göras så snabbt som möjligt.

Detta behöver du

Organisationen måste förhandskvalificera sig till Google Ad Grants och du måste sedan ha ett korrekt konfigurerat Google Ads-konto att skicka in för aktivering.

Anvisningar om hur förhandskvalificeringen går till och hur du ska konfigurera kontot finns i aktiveringsguiden för Ad Grants. Klicka på Kom igång i guiden, så att steget där du ska ange faktureringsuppgifter hoppas över. Läs mer om varför du måste ignorera uppmaningar om att fylla i faktureringsuppgifter

Aktivera Google Ad Grants

1. Besök Google för ideella organisationer och logga in med organisationens administratörskonto.
  2. Klicka på Kom igång under Google Ad Grants.
  3. Följ anvisningarna.

Google granskar din aktiveringsbegäran inom fem arbetsdagar.