Aktiveringsveiledning for Google Ad Grants

Hvis organisasjonen din ikke har en Google for ideelle organisasjoner-konto, kan du gå til nettstedet for Google for ideelle organisasjoner for å komme i gang.

Fullfør trinnene nedenfor.

Du må bruke det samme brukernavnet i Google for ideelle organisasjoner-kontoen som i Google Ad Grants-kontoen. Hvis du for eksempel har registrert deg for Google for ideelle organisasjoner med brukernavn@gmail.com, knyttes Ad Grants-kontoen din også til denne e-postadressen. Du kan invitere flere brukere til å få tilgang til og administrere Ad Grants-kontoen din etter at den er aktivert.

Trinn 1: Bekreft at nettstedet ditt er sikret med HTTPS

1. Logg på Google for ideelle organisasjoner.
  2. Klikk på Kom i gang under Google Ad Grants.
  3. Skriv inn nettstedet organisasjonen din skal bruke for Ad Grants.
  4. Klikk på Send inn nettstedet for å sjekke om det er sikkert.

Trinn 2: Se velkomstvideoen

1. Dette tar fem minutter. I videoen får du informasjon om kravene for Google Ad Grants-programmet og tips om hvordan du lykkes.
  2. Klikk i avmerkingsboksen for å bekrefte at du har sett hele videoen.

Trinn 3: Send inn aktiveringen til gjennomgang

1. Klikk på Send inn aktiveringsforespørselen for å sende inn aktiveringen til gjennomgang.

Vi går gjennom aktiveringsforespørselen din, og du mottar en e-post med mer veiledning. Gjennomgangen tar vanligvis tre virkedager.

Linker til relatert innhold