Google Ad Grants

Organisasjoner som er medlem i Google for ideelle organisasjoner, er kvalifiserte til å delta i Google Ad Grants. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kommer i gang.

Dette trenger du:

• En Google for ideelle organisasjoner-konto

Ideelle organisasjoner i land der Google for ideelle organisasjoner er tilgjengelig, må være medlemmer i Google for ideelle organisasjoner for å kvalifisere for Google Ad Grants. Se tilgjengelighet av Google Ad Grants i andre land her. Hvis du ikke har en Google for ideelle organisasjoner-konto ennå, kan du registrere deg før du fortsetter.

• En riktig konfigurert AdWords-konto

Du må sende inn en eksisterende AdWords-konto som er konfigurert for deltakelse i Google Ad Grants. Se veiledningen for oppretting av Grants-kontoer for instruksjoner om hvordan du konfigurerer AdWords-kontoen for deltakelse i Ad Grants.

• AdWords-kunde-ID-en din

Du finner instruksjoner om hvordan du finner AdWords-kunde-ID-en din her.

Når du er klar til å fortsette, gjør du følgende for å registrere deg for Google Ad Grants.
  1. Logg på Google for ideelle organisasjoner-kontoen din.
    Sørg for å logge på med administratorkontoen din for Google for ideelle organisasjoner. Dette er kontoen du brukte da du søkte om å bli med i Google for ideelle organisasjoner. Det kan være en annen konto enn den du bruker for å få tilgang til produktet du registrerer deg i.
  2. Klikk på registreringsknappen.
  3. Klikk på påmeldingsknappen nedenfor Google Ad Grants.
  4. Bekreft at AdWords-kontoen din er konfigurert riktig.

Se veiledningen for oppretting av Grants-kontoer for instruksjoner om hvordan du konfigurerer AdWords-kontoen din.

5. Skriv inn AdWords-kunde-ID-en din i det aktuelle feltet, og fyll ut skjemaet.
  6. Klikk på påmeldingsknappen.