One Today

Organisasjoner som er medlemmer i Google for ideelle organisasjoner i USA, kvalifiserer til å drive innsamlingsaksjoner gjennom One Today-mobilappen. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kommer i gang.

Dette trenger du:

• En Google for ideelle organisasjoner-konto

Organisasjoner må være medlemmer i Google for ideelle organisasjoner for å kunne drive innsamlingsaksjoner gjennom One Today. Hvis du ikke har en Google for ideelle organisasjoner-konto ennå, kan du registrere deg før du fortsetter.

Når du er klar til å fortsette, gjør du følgende for å registrere deg for One Today.
  1. Logg på Google for ideelle organisasjoner-kontoen din.
    Sørg for å logge på med administratorkontoen din for Google for ideelle organisasjoner. Dette er kontoen du brukte da du søkte om å bli med i Google for ideelle organisasjoner. Det kan være en annen konto enn den du bruker for å få tilgang til produktet du registrerer deg i.
  2. Klikk på registreringsknappen.
  3. Klikk på «Registrer deg» under One Today.
  4. Les om One Today og klikk deretter på «Registrer deg».

Søknaden din godkjennes automatisk og du sendes tilbake til siden for produktregistrering. Gå til One Today-portalen for å start prosjekter.