Aanmelden voor One Today

In het kader van Google voor Non-profitorganisaties kunnen organisatie in de Verenigde Staten via de mobiele Google-app One Today geld inzamelen. Zie hieronder hoe u hiermee aan de slag kunt gaan.

U heeft het volgende nodig:

• Een account van Google voor Non-profitorganisaties

Non-profitorganisaties moeten lid van Google voor Non-profitorganisaties zijn om geld in te zamelen via One Today. Als u nog geen account heeft voor Google voor Non-profitorganisaties, meldt u zich aan voor een account voordat u verder gaat.

Als u klaar bent om door te gaan, volgt u deze stappen om u aan te melden voor One Today.

1. Log in op uw account van Google voor Non-profitorganisaties.

Zorg ervoor dat u inlogt met uw beheerdersaccount voor Google voor Non-profitorganisaties. Dit is het account waarmee u zich heeft aangemeld voor Google voor Non-profitorganisaties.

2. Klik op de knop Nu aanmelden.

3. Klik op de knop Aanmelden onder het One Today-product op de pagina Aanmeldingen in uw account.

4. Uw aanvraag wordt automatisch goedgekeurd en u gaat automatisch terug naar de productaanmeldingspagina. Bezoek de One Today-portal om projecten te maken.