Aktivera Google Workspace for Nonprofits

Organisationer som har ett konto i Google för ideella organisationer uppfyller kraven för särskilda Google Workspace-erbjudanden för ideella organisationer:

• Google Workspace for Nonprofits (erbjuds utan kostnad)
  • Business Standard (3 USD/användare/månad med rabatten för ideella organisationer)
  • Business Plus (5,04 USD/användare/månad med rabatten för ideella organisationer)
  • Enterprise-utgåvor (med över 70 % rabatt för ideella organisationer)

Jämför funktionerna för varje erbjudande.

Aktivera Google Workspace for Nonprofits

Besök Google för ideella organisationer och logga in med organisationens administratörskonto. Klicka på Kom igång under Google Workspace for Nonprofits. Du blir tillfrågad om den ideella organisationen för närvarande använder Google Workspace.

Om organisationen för närvarande inte använder Google Workspace och måste registrera sig:

1. Du blir anvisad att påbörja en provperiod på 14 dagar på Google Workspace for Nonprofits där upp till 10 användare kan utforska funktionerna i Google Workspace. Mer information finns i Om din kostnadsfria provperiod på Google Workspace.
  2. Verifiera att du äger domänen. Mer information finns i Verifiera din domän för Google Workspace.
  3. Klicka på Aktivera.

Om organisationen för närvarande använder Google Workspace:

1. Du blir ombedd att dela domänen så att vi kan kontrollera vilken utgåva av Google Workspace du använder.
  2. Vi visar vilka Google Workspace-erbjudanden som den ideella domänen är kvalificerad för.
  3. Följ stegen och klicka på Aktivera.
Obs! Vi granskar din begäran inom tre arbetsdagar. Vi skickar ett e-postmeddelande med information om att domänen har uppgraderats eller om du behöver vidta ytterligare åtgärder för att få rabatt på Google Workspace Business och Enterprise.