Aktivera G Suite for Nonprofits

Organisationer som har ett konto i Google för ideella organisationer är kvalificerade för särskilda G Suite-erbjudanden för ideella organisationer.

• G Suite for Nonprofits (erbjuds utan kostnad)
  • G Suite Business for Nonprofits (4 USD/användare/månad)
  • G Suite Enterprise for Nonprofits (8 USD/användare/månad)

Jämför funktionerna i G Suite-erbjudandena.

Aktivera G Suite for Nonprofits

Besök Google för ideella organisationer och logga in med organisationens administratörskonto. Klicka på Kom igång under G Suite for Nonprofits. Du blir tillfrågad om din ideella organisation redan använder G Suite.

Följande händer om organisationen inte använder G Suite och måste registrera sig.

1. Du blir anvisad att påbörja en 14 dagar provperiod på G Suite for Nonprofits. Mer information finns i artikeln Om din kostnadsfria testperiod på G Suite.
  2. Verifiera att du äger din domän. Mer information finns i artikeln Verifiera domänen för G Suite.
  3. Klicka på Aktivera.

Följande händer om organisationen redan använder G Suite eller Google Workspace.

1. Du blir ombedd att dela domänen så att vi kan kontrollera vilken utgåva av G Suite eller Google Workspace du använder.
  2. Vi visar vilka G Suite-erbjudanden som den ideella domänen är kvalificerad för.
  3. Klicka på Aktivera.
Viktigt! Vi granskar din begäran inom tre arbetsdagar och skickar ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du slutför aktiveringen av det valda G Suite-erbjudandet.

Ideella organisationer som betalar för G Suite Business eller Enterprise och tidigare har aktiverat G Suite for Nonprofits följer de här anvisningarna.