G Suite for ideelle organisasjoner

Medlemmer av Google for ideelle organisasjoner er kvalifisert for gratisversjonen av G Suite for ideelle organisasjoner. Nedenfor finner du instruksjoner for hvordan du kommer i gang.

Dette trenger du:

• En Google for ideelle organisasjoner-konto

Ideelle organisasjoner som ikke er skoler, må være medlemmer av Google for ideelle organisasjoner for å kvalifisere for ideelle organisasjoner-versjonen av G Suite. Hvis du ikke har noen Google for ideelle organisasjoner-konto, kan du registrere deg for en før du fortsetter.

• En G Suite-konto

Du må sende inn en eksisterende G Suite-konto for å motta oppdateringen av ideelle organisasjoner-versjonen.

Når du er klar til å fortsette, følger du disse trinnene for å registrere deg for G Suite for ideelle organisasjoner.
  • Logg på Google for ideelle organisasjoner-kontoen din.
    Sørg for å logge på med administratorkontoen din for Google for ideelle organisasjoner. Dette er kontoen du brukte da du søkte om å bli med i Google for ideelle organisasjoner. Det kan være en annen konto enn den du bruker for å få tilgang til produktet du registrerer deg i.
  • Klikk på registreringsknappen.
    1.
    2. Klikk på «Registrer»-knappen under G Suite for ideelle organisasjoner.
    3.
    4. Bekreft at du har registrert deg for G Suite og bekreftet eierskap av domenet.

Hvis du ikke allerede har en G Suite-konto, kan du registrere deg for en her.

5.
    6. Skriv inn navnet på G Suite-domenet ditt i skjemafeltet.
    7.
    8. Klikk på «Registrer».

Oppdateringsforespørsler for G Suite for ideelle organisasjoner behandles vanligvis innen 1–3 virkedager.