Aktivér G Suite til nonprofitorganisationer

Hvis din organisation har en konto i Google til nonprofitorganisationer, er du kvalificeret til G Suite-tilbud til nonprofitorganisationer:

• G Suite til nonprofitorganisationer (gratis)
  • G Suite Business til nonprofitorganisationer (4 USD pr. bruger om måneden)
  • G Suite Enterprise til nonprofitorganisationer (8 USD pr. bruger om måneden)

Sammenlign fordelene ved hvert G Suite-tilbud.

Aktivér G Suite til nonprofitorganisationer

Gå til Google til nonprofitorganisationer, og log ind med din organisations administratorkonto. Klik på Kom godt i gang under "G Suite til nonprofitorganisationer". Du bliver spurgt, om din nonprofitorganisation bruger G Suite i øjeblikket.

Hvis din organisation ikke bruger G Suite i øjeblikket og skal tilmelde sig:

1. Du bliver tilbudt at starte en gratis prøveperiode på 14 dage til G Suite til nonprofitorganisationer. Få flere oplysninger på siden om din gratis prøveperiode til G Suite.
  2. Bekræft, at du ejer dit domæne. Få flere oplysninger ved at gå til Bekræft dit G Suite-domæne.
  3. Klik på Aktivér.

Hvis din organisation i øjeblikket bruger G Suite eller Google Workspace:

1. Du bliver bedt om at oplyse dit domæne, så vi kan tjekke, hvilken udgave af G Suite eller Google arbejdsområdet du bruger.
  2. Vi viser dig det G Suite-tilbud, som din nonprofitorganisations domæne er kvalificeret til.
  3. Klik på Aktivér.
Vigtigt! Vi gennemgår din anmodning inden for 3 hverdage og sender dig en mail med de sidste trin, der skal gennemføres for at afslutte aktiveringen af dit valgte G Suite-tilbud.

Nonprofitorganisationer, der i øjeblikket betaler for G Suite Business eller Enterprise, og som tidligere har aktiveret G Suite til nonprofitorganisationer, kan følge denne vejledning.