Aktivér Google Workspace for Nonprofits

Hvis din organisation har en konto i Google til nonprofitorganisationer, er du kvalificeret til Google Workspace-tilbud til nonprofitorganisationer:

• Google Workspace for Nonprofits (tilbydes uden beregning)
  • Business Standard (mindst 75 % rabat til nonprofitorganisationer)
  • Business Plus (mindst 72 % rabat til nonprofitorganisationer)
  • Enterprise Standard og Enterprise Plus (mindst 70 % rabat til nonprofitorganisationer)

Sammenlign fordelene ved hvert tilbud.

Aktivér Google Workspace for Nonprofits

Gå til Google til nonprofitorganisationer, og log ind med din organisations administratorkonto. Klik på Kom godt i gang under "Google Workspace for Nonprofits". Du bliver spurgt, om din nonprofitorganisation bruger Google Workspace i øjeblikket.

Hvis din organisation ikke bruger Google Workspace i øjeblikket og skal tilmelde sig:

1. Du bliver bedt om at starte en 14-dages prøveperiode uden beregning på Google Workspace for Nonprofits, hvor op til 10 brugere kan prøve funktionerne i Google Workspace. Få flere oplysninger på siden om din prøveperiode på Google Workspace.
  2. Verificer, at du ejer dit domæne. Få flere oplysninger ved at gå til Verificer dit domæne for Google Workspace.
  3. Klik på Aktivér.

Hvis din organisation i øjeblikket bruger Google Workspace:

1. Du bliver bedt om at oplyse dit domæne, så vi kan tjekke, hvilken udgave af Google Workspace du bruger.
  2. Vi viser dig de Google Workspace-tilbud, som din nonprofitorganisations domæne er kvalificeret til.
  3. Følg vejledningen, og klik på Aktivér.
Vigtigt! Vi gennemgår din anmodning inden for tre hverdage. Vi giver dig besked via mail om, hvorvidt dit domæne er blevet opgraderet, eller om du skal træffe yderligere foranstaltninger for at få rabat på Google Workspace- og Enterprise-udgaverne.