Aktivér Google Workspace til nonprofitorganisationer

Hvis din organisation har en konto i Google til nonprofitorganisationer, er du kvalificeret til Google Workspace-tilbud til nonprofitorganisationer:

• Google Workspace til nonprofitorganisationer (tilbydes helt gratis)
  • Business Standard (3 USD pr. bruger om måneden med rabatten til nonprofitorganisationer)
  • Business Plus (5 USD pr. bruger om måneden med rabatten til nonprofitorganisationer)
  • Enterprise Standard (6 USD pr. bruger om måneden med rabatten til nonprofitorganisationer)
  • Enterprise Plus (8 USD pr. bruger om måneden med rabatten til nonprofitorganisationer)

Sammenlign fordelene ved hvert tilbud.

Aktivér Google Workspace til nonprofitorganisationer

Gå til Google til nonprofitorganisationer, og log ind med din organisations administratorkonto. Klik på Kom godt i gang under "Google Workspace til nonprofitorganisationer". Du bliver spurgt, om din nonprofitorganisation bruger Google Workspace i øjeblikket.

Hvis din organisation ikke bruger Google Workspace i øjeblikket og skal tilmelde sig:

1. Du bliver bedt om at starte en 14-dages gratis prøveperiode på Google Workspace til nonprofitorganisationer. Få flere oplysninger på siden vedrørende din gratis prøveperiode på Google Workspace.
  2. Bekræft, at du ejer dit domæne. Få flere oplysninger ved at gå til Bekræft dit domæne for Google Workspace.
  3. Klik på Aktivér.

Hvis din organisation i øjeblikket bruger Google Workspace:

1. Du bliver bedt om at oplyse dit domæne, så vi kan tjekke, hvilken udgave af Google Workspace du bruger.
  2. Vi viser dig de Google Workspace-tilbud, som din nonprofitorganisations domæne er kvalificeret til.
  3. Følg vejledningen, og klik på Aktivér.
Vigtigt! Vi gennemgår din anmodning inden for tre hverdage. Vi giver dig besked via mail om, hvorvidt dit domæne er blevet opgraderet, eller om du skal træffe yderligere foranstaltninger for at få rabat på Google Workspace- og Enterprise-udgaverne.