Organisationer med lokalavdelningar som omfattas av gruppundantag

Den här artikeln gäller endast för organisationer i USA.

Om organisationen har status som ideell organisation via gruppundantag eller som en lokalavdelning inom en ideell organisation kan du fortfarande vara kvalificerad för Google för ideella organisationer. Läs mer

Om du vill begära ett konto i Google för ideella organisationer följer du de här anvisningarna.

Organisationer som omfattas av gruppundantag

Organisationer som omfattas av gruppundantag måste tillhandahålla sitt eget EIN och dokumentation som visar deras gruppundantagsnummer och att de är anslutna till en central organisation som har 501c3-status som de kan använda. När organisationen har verifierats kan du aktivera produkter från Google oberoende av andra organisationer som har samma gruppundantag.

Organisationer med lokalavdelningar

Lokalavdelningar (eller filialavdelningar) i registrerade ideella organisationer som inte kräver egen juridisk person och använder moderorganisationens status som skattebefriad, måste använda moderbolagets 501c3-dokumentation och officiellt erkännas som en filial/avdelning av den centrala organisationen.