Hulp krijgen bij productspecifieke vragen

Als u een probleem heeft met een product dat u al heeft geactiveerd, kunt u hieronder een product selecteren om de contactopties voor support te bekijken. Ook kunt u zo een Helpcentrum-artikel vinden waarmee u het probleem kunt oplossen. Als het niet lukt om uw Google Workspace for Nonprofits-account te activeren, kijkt u hier.

Google Workspace for Nonprofits

In aanmerking komende non-profitorganisaties kunnen Google Workspace for Nonprofits activeren of Google Workspace Business of Enterprise met korting activeren via hun account van Google voor Non-profitorganisaties. Vergelijk de functies van elke aanbieding.

Google Workspace biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week support voor beheerders als u vragen heeft nadat u Google Workspace for Nonprofits heeft geactiveerd of de Business- of Enterprise-versie met korting heeft gekozen.

Als het niet lukt om Google Workspace for Nonprofits te activeren, bekijkt u onze probleemoplosser.

Als u problemen ondervindt bij de toegang tot uw Google Workspace-account of als u een nieuw account wilt maken, maar dit niet kunt omdat er al een account met uw domeinnaam bestaat, kunt u dit formulier invullen.

Als u hulp nodig heeft bij het instellen of gebruiken van Google Workspace, kunt u deze bronnen raadplegen:

Ad Grants

Als u hulp nodig heeft bij het instellen of gebruiken van Ad Grants, kunt u deze bronnen bekijken:

Non-profitprogramma van YouTube

Als u problemen ondervindt bij het activeren van het Non-profitprogramma van YouTube, bekijkt u deze stappen voor probleemoplossing.

Als u hulp nodig heeft bij het instellen of gebruiken van YouTube, kunt u deze bronnen bekijken:

Google Maps Platform

Als u problemen ondervindt bij het activeren van uw Google Maps Platform-credits, bekijkt u deze stappen voor probleemoplossing.

Als u hulp nodig heeft bij het instellen of gebruiken van Google Maps Platform, kunt u deze bronnen bekijken: