Aanvraagstatus controleren

De meeste aanvragen voor Google voor Non-profitorganisaties en productaanmeldingsverzoeken worden binnen een paar dagen beoordeeld. Zodra een beslissing is genomen, wordt de aanvrager op de hoogte gebracht via e-mail. U kun ook inloggen op uw account voor Google voor Non-profitorganisaties om uw aanvraagstatus te bekijken.

Als u de status van een productaanmelding wilt bekijken, klikt u op de blauwe knop 'Nu aanmelden' naast de aanvraagstatus van uw organisatie om naar de aanmeldingspagina te gaan.