Hitta och radera filer på Android

Du hittar oftast dina filer i appen Filer på telefonen . Om du inte hittar appen Filer kanske enhetstillverkaren använder sig av en annan app. Läs mer om hur du får hjälp med just din enhet.

Obs!

Hitta och öppna filer

1. Öppna Files-appen på enheten. Läs mer om var du hittar apparna.
  2. Dina filkategorier visas.
  3. Du kan sortera efter namn, datum eller storlek genom att trycka på en filkategori följt av Mer Mer följt av Sortera efter.
  4. Tryck på en fil som du vill öppna.

Radera filer

1. Öppna Files-appen på enheten.
  2. Tryck på en kategori följt av en fil.
  3. Tryck på Radera Radera Följt av Flytta 1 fil till papperskorgen.

Dela, skriva ut, spara på Drive med mera

Dela filer

1. Tryck länge på filen.
  2. Tryck på Dela Dela.

Skriva ut filer eller lägga till dem på Google Drive

1. Tryck på en fil som du vill öppna.
  2. Sök efter alternativ. Tryck på Mer Mer om det behövs.

Hitta musik, filmer och annat

Du kan ladda ned filer med musik, filmer eller böcker i olika appar. Du hittar innehållet i appen där du laddade ned det. Du kan till exempel läsa mer om hur du hittar videor som laddats ned i appen Google Play TV och film.

Överföra filer till en dator

När du ansluter enheten till en dator via USBl kan du hitta filerna som finns på telefonen i mappen Nedladdningar på datorn. Läs mer om hur du flyttar filer mellan datorn och telefonen.