Find og slet filer på Android-enheder

Du finder normalt dine filer i appen Filer på din telefon.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun på Android 10 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Find og åbn filer

1. Åbn appen Filer Appen Filer på din telefon. Få oplysninger om, hvor du finder dine apps.
  2. Du får vist dine seneste filer.
    • Tryk på menuen Menu for at finde andre filer.
    • Tryk på Mere Mere Og så Sortér efter for at sortere efter navn, dato, type eller størrelse. Hvis du ikke kan se "Sortér efter", skal du trykke på Ændret eller Sortér Sortér.
  3. Tryk på en fil for at åbne den.

Slet filer

1. Åbn appen Filer Appen Filer på din telefon.
  2. Tryk på en fil.
  3. Tryk på Slet Slet Og så Slet. Hvis du ikke kan se sletteikonet, skal du trykke på Mere Mere Og så Slet Slet.

Del, udskriv, gem i Drev og meget mere

Del filer

1. Hold filen nede.
  2. Tryk på Del Del.

Du kan foretage andre handlinger som f.eks. udskrivning eller tilføjelse i Google Drev

1. Tryk på en fil for at åbne den.
  2. Kig efter flere valgmuligheder øverst til højre. Tryk om nødvendigt på Mere Mere.

Find musik, film og andet indhold

Når du downloader indhold som f.eks. musik, film eller bøger, finder du indholdet i den app, hvor du downloadede det. Se f.eks., hvordan du finder videoer, der er downloadet i appen Google Play Film og TV.

Overfør filer til en computer

Når du slutter din telefon til en computer via et USB-kabel, skal du åbne mappen "Downloads" på computeren for at finde de filer, du har på din telefon. Se, hvordan du flytter filer mellem en computer og en telefon.