Cercar i suprimir fitxers en dispositius Android

Normalment, els fitxers es troben a l'aplicació Fitxers  del telèfon. Si no trobes l'aplicació Fitxers, és possible que el fabricant del dispositiu en tingui una altra. Obtén informació sobre com pots obtenir ajuda per al teu dispositiu concret.

Important:

Cercar i obrir fitxers

1. Obre l'aplicació Fitxers del dispositiu. Informació sobre on pots trobar les teves aplicacions.
  2. Es mostraran les categories de fitxers.
  3. Per ordenar per nom, data o mida, toca una categoria de fitxer i, a continuació, Més Més i, a continuació, Ordena per.
  4. Toca un fitxer per obrir-lo.

Suprimir fitxers

1. Obre l'aplicació Fitxers del dispositiu.
  2. Toca una categoria i, a continuació, un fitxer.
  3. Toca Suprimeix Suprimeix A continuació, Mou 1 fitxer a la paperera.

Compartir, imprimir, desar a Drive i altres opcions

Compartir fitxers

1. Mantén premut el fitxer.
  2. Toca Comparteix Comparteix.

Altres accions, com ara imprimir o afegir fitxers a Google Drive

1. Toca un fitxer per obrir-lo.
  2. Cerca opcions. Si cal, toca Més Més.

Cercar música, pel·lícules i altres continguts

Pots baixar fitxers com ara música, pel·lícules o llibres en diverses aplicacions. Per trobar-los, ves a l'aplicació en què els hagis baixat. Per exemple, obtén informació sobre com pots cercar vídeos baixats a l'aplicació Google Play Pel·lícules.

Transferir fitxers a un ordinador

Quan connectis el dispositiu a un ordinador amb un cable USB, obre la carpeta "Baixades" de l'ordinador per cercar els fitxers del dispositiu. Informació sobre com pots moure fitxers de l'ordinador al telèfon.