Opret forbindelse til et virtuelt privat netværk (VPN) på en Android-enhed

Du kan oprette forbindelse til et privat netværk fra din enhed, f.eks. netværket på din skole eller i din virksomhed, når du befinder dig et andet sted. Denne form for forbindelse oprettes via et virtuelt privat netværk (VPN).

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Tilføj eller brug et VPN-netværk

Tilføj et gemt netværk

Trin 1: Hent VPN-netværksoplysninger

Du kan få dine VPN-netværksoplysninger hos din administrator. Du skal muligvis installere en VPN-app og starte konfigurationen i den pågældende app. Appen kan hentes fra Google Play Butik eller hos din administrator.

Trin 2: Angiv VPN-oplysninger

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet Og så VPN.
  3. Tryk på Tilføj Tilføj øverst til højre på skærmen.
  4. Angiv oplysningerne fra din administrator.
  5. Tryk på Gem.
Opret forbindelse
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet Og så VPN.
  3. Tryk på det ønskede VPN-netværk.
  4. Angiv dit brugernavn og din adgangskode.
  5. Tryk på Opret forbindelse.
    • Hvis du bruger en VPN-app, åbnes appen.
Tip! Når forbindelsen er oprettet, vises ikonet VPN er slået til VPN er slået til.
Afbryd eller glem et VPN-netværk
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter VPN.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for det VPN-netværk, du vil afbryde forbindelsen til.
    • Afbryd forbindelsen: Deaktiver VPN-netværket.
    • Glem netværket: Tryk på Glem.

Rediger VPN-indstillinger

Rediger
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet Og så VPN.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for det VPN-netværk, du vil redigere.
    • Hvis du bruger en VPN-app, åbnes appen.
  4. Rediger VPN-indstillingerne. Tryk på Gem, hvis det er nødvendigt.
Hold altid forbindelsen
  1. Tilføj et VPN-netværk, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  3. Tryk på Netværk og internet Og så VPN.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for det VPN-netværk, du vil ændre.
  5. Slå Konstant VPN til eller fra.
    • Hvis du har konfigureret et VPN-netværk via en app, er valgmuligheden Konstant VPN ikke tilgængelig.
  6. Tryk på Gem, hvis det er nødvendigt.
Ryd VPN-notifikation
Vigtigt! Du modtager en notifikation, hvis du mister en VPN-forbindelse, der er indstillet til konstant forbindelse. Hvis du vil fjerne underretningen, skal du deaktivere den konstante forbindelse fra det pågældende VPN-netværk.
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet Og så VPN.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for det VPN-netværk, du vil ændre.
  4. Deaktiver Konstant VPN.
Arbejdsprofil
Du kan få et VPN-netværk til kun at fungere for apps, der er knyttet til din arbejdsprofil. Få oplysninger om, hvordan du opretter en arbejdsprofil.