Tag et screenshot på din Android-enhed

Du kan tage et skærmbillede på din telefon eller tablet. Dette billede kaldes et screenshot. Når du har taget et billede af din skærm, kan du se, redigere og dele billedet via din mobilenhed.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Tag et screenshot

1. Åbn den skærm, du vil tage et billede af.
  2. Hold afbryderknappen inde i et par sekunder. Tryk derefter på Screenshot.
    • Hvis det ikke virker, skal du holde både afbryderknappen og lydstyrke ned-knappen inde i et par sekunder.
  3. Din enhed tager et billede af skærmen og gemmer det.
  4. Ikonet for screenshot Skærmbillede vises øverst på skærmen.

Tip! Hvis du ikke kan se ikonet for screenshot, skal du gå tilbage til en startskærm for at se det.

Se dit screenshot

Sådan ser du det skærmbillede, du lige har taget

1. Stryg nedad fra toppen af en skærm, hvor ikonet for screenshot Skærmbillede vises.
  2. Tryk på underretningen "Screenshottet blev gemt".

Sådan ser du alle dine screenshots

1. Åbn appen Fotos Fotos på din enhed.
  2. Tryk på menuen Menu.
  3. Tryk på Mapper på enheden Og så Screenshots.

Bemærk! Hvis du ikke har appen Fotos, har du sandsynligvis en ældre version af Android. På din enhed skal du åbne appen Galleri Og så Albumvisning Og så mappen Screenshots.

Del dit screenshot

Du kan dele et screenshot ved at åbne det og trykke på Del Del.

Rediger dit screenshot

1. Åbn screenshottet i appen Fotos Fotos på din enhed.
  2. Tryk på Rediger Rediger.