Opret forbindelse til Wi-Fi-netværk på din Android-enhed

Du kan bruge Wi-Fi, lige som du vil, ved at ændre på, hvordan og hvornår din enhed opretter forbindelse.

Når du har Wi-Fi slået til, opretter din enhed automatisk forbindelse til Wi-Fi-netværk i nærheden, som du tidligere har oprettet forbindelse til. Du kan også indstille din enhed til automatisk at slå Wi-Fi til i nærheden af gemte netværk.

Vigtigt!

Aktivér og opret forbindelse

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Internet.
  3. Tryk på et netværk på listen. Netværk, der kræver en adgangskode, vises med et låseikon Lås.

Tip! Når du har oprettet forbindelse, er netværket "Gemt". Når din enhed er i nærheden, og Wi-Fi er aktiveret, opretter enheden automatisk forbindelse til dette netværk.

Opret forbindelse via en notifikation
Når Wi-Fi er aktiveret, får du notifikationer om tilgængelige offentlige netværk af høj kvalitet. I disse notifikationer kan du:
  • Oprette forbindelse til netværket ved at trykke på Opret forbindelse.
  • Skifte Wi-Fi-indstillinger ved at trykke på Alle netværk.
  • Stoppe med at få notifikationer om det pågældende netværk ved at rydde notifikationen. Se, hvordan du styrer notifikationer.
Opret forbindelse fra internetpanelet
  1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Tryk på Internet.
  3. Vælg et netværk i det panel, der vises.
Tip! Hvis du vil have en bedre forbindelse, kan du hurtigt skifte til et andet netværk ved hjælp af internetpanelet. Din præference gemmes midlertidigt.
Sammenlign forskellige netværks styrke
  1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Internet.
  3. Du kan se netværkets signalstyrke på Wi-Fi-ikonet Wi-Fi. Jo mere ikonet er udfyldt, desto stærkere er signalet.
Nulstil din internetforbindelse
Vigtigt! Hvis du nulstiller din forbindelse, mens du deltager i et telefon- eller videoopkald, afsluttes dit opkald.
  1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Hold fingeren på Internet.
  3. Tryk på Nulstil .

Afbryd Wi-Fi-forbindelsen på din enhed

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Internet.
  3. Ud for det Wi-Fi-netværk, du har forbindelse til, skal du trykke på Wi-Fi-indstillinger Indstillinger og derefter Afbryd forbindelse.

Skift, tilføj, del eller fjern gemte netværk

Skift et gemt netværk

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Internet.
    • Hvis du vil skifte mellem netværkene på listen, skal du trykke på et netværksnavn.
    • Hvis du vil ændre indstillingerne for et netværk, skal du trykke på netværket.
Tilføj et gemt netværk

Mulighed 1: Vent på, at netværkslisten genindlæses

Hvis det netværk, du vil oprette forbindelse til, ikke vises, men er i nærheden, skal du vente på, at listen opdateres.

Mulighed 2: Tilføj netværk

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Internet.
  3. Nederst på listen skal du trykke på Tilføj netværk.
    • Du skal muligvis angive netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysningerne.
  4. Tryk på Gem.

Del Wi-Fi-oplysninger via appen Indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Internet.
  3. Tryk på dit Wi-Fi-netværk og derefter Del.
  4. Din telefon giver dig en QR-kode. Hvis du vil oprette forbindelse til det samme netværk, skal du bede din ven om at scanne koden ved hjælp af en anden enhed.
Fjern et gemt netværk

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Internet.
  3. Hold fingeren på et gemt netværk.
  4. Tryk på Glem.

Relaterede ressourcer