Overfør filer mellem din computer og din Android-enhed

Du kan flytte billeder, musik og andre filer mellem din computer og telefon eller tablet ved hjælp af din Google-konto eller et USB-kabel.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Mulighed 1: Flyt filer ved hjælp af din Google-konto

Når du har uploadet filer til din Google-konto, kan du bruge dem både på din computer og på din Android-enhed.

Mulighed 2: Flyt filer ved hjælp af et USB-kabel

På en Windows-computer

Flyt filer ved hjælp af et USB-kabel

1. Lås din Android-enhed op.
  2. Slut din enhed til din computer ved hjælp af et USB-kabel.
  3. Tryk på underretningen "Enheden oplades via USB" på din enhed.
  4. Vælg Filoverførsel under "Brug USB".
  5. Et vindue til filoverførsel åbnes på din computer. Træk filer over i det.
  6. Når du er færdig, skal du afbryde forbindelsen fra din enhed til Windows.
  7. Træk USB-kablet ud.

Find og ret problemer med flytning af filer ved hjælp af et USB-kabel

• Find og ret problemer på din computer
    • Tjek computerens indstillinger for at sikre, at Windows automatisk registrerer ny hardware.
    • Genstart din computer.
  • Find og ret problemer på din Android-enhed
  • Find og ret problemer med dine USB-forbindelser
    • Prøv et andet USB-kabel. Det er ikke alle USB-kabler, der kan overføre filer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din enhed ved at slutte din enhed til en anden computer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din computer ved at slutte en anden enhed til din computer.
På en Mac-computer

Din computer skal køre Mac OS X 10.5 eller nyere. Din Android-enhed skal køre Android 3.0 eller nyere.

Flyt filer ved hjælp af et USB-kabel

1. Download og installer Android Filoverførsel på din computer.
  2. Åbn Android Filoverførsel. Næste gang du tilslutter din enhed, åbnes det automatisk.
  3. Lås din Android-enhed op.
  4. Slut din enhed til din computer ved hjælp af et USB-kabel.
  5. Tryk på underretningen "Enheden oplades via USB" på din enhed.
  6. Vælg Filoverførsel under "Brug USB".
  7. Der åbnes et vindue til Android Filoverførsel på din computer. Træk filer over i det.
  8. Når du er færdig, skal du fjerne USB-kablet.

Find og ret problemer med flytning af filer ved hjælp af et USB-kabel

• Find og ret problemer på din computer
    • Sørg for at din computer kører Mac OS X 10.5 eller nyere.
    • Sørg for, at Android Filoverførsel er installeret og kører på din computer.
    • Genstart din computer.
  • Find og ret problemer på din Android-enhed
  • Find og ret problemer med dine USB-forbindelser
    • Prøv et andet USB-kabel. Det er ikke alle USB-kabler, der kan overføre filer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din enhed ved at slutte din enhed til en anden computer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din computer ved at slutte en anden enhed til din computer.
Chromebook
  1. Lås din Android-enhed op.
  2. Slut din enhed til din Chromebook ved hjælp af et USB-kabel.
  3. Lås din enhed op.
  4. Tryk på underretningen "Enheden oplades via USB" på din enhed.
  5. Vælg Filoverførsel under "Brug USB".
  6. Appen Filer åbnes på din Chromebook. Brug den til at flytte filer.
  7. Når du er færdig, skal du fjerne USB-kablet.

Se, hvilke filtyper der fungerer på Chromebooks.