Send feedback om din Android-enhed til Google

Du kan sende feedback om din Android-telefon eller -tablet til Google via appen Indstillinger. Disse oplysninger hjælper med at forbedre Googles produkter og tjenester for alle.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Send en feedbackrapport

Sådan sender du feedback via din enhed:

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Rul ned til bunden af siden, og tryk på Om telefonen eller Om din tablet Og så Send feedback om denne enhed. Hvis du ikke kan se "Om telefonen" eller "Om din tablet", skal du først trykke på System.
  3. Skriv din feedback.
  4. Hvis du vil medtage dine systemlogfiler, skal du markere afkrydsningsfeltet "Medtag systemlogfiler". Disse logfiler hjælper Google, når du anmelder et teknisk problem.
  5. Tryk på Send Send. Din besked, systemoplysninger og mailadresse (hvis du er logget ind) sendes til Google.