Find apps med problemer ved at genstarte din Android-enhed i sikker tilstand

Via sikker tilstand kan du starte din enhed blot ved hjælp af den software, der oprindeligt fulgte med enheden.

Nogle af de apps, du kan downloade, kan resultere i, at din enhed bliver ved med at genstarte, fryser, går ned eller bliver langsom. Hvis problemerne forsvinder i sikker tilstand, skyldtes de sandsynligvis en app, du har downloadet på din enhed.

Tip! Sikker tilstand fjerner nogle widgets fra startskærmen. Hvis du bruger widgets, kan du tage et skærmbillede for at hjælpe dig med at få dem tilbage igen bagefter.

Genstart i sikker tilstand

Hvis din enhed er tændt
  1. Hold afbryderknappen inde på enheden.
  2. Hold Sluk Afbryderknap nede på skærmen. Tryk på OK, hvis det er nødvendigt.
  3. Din enhed starter i sikker tilstand. "Sikker tilstand" vises nederst på skærmen.

Bemærk! Sikker tilstand kan variere, alt efter hvilken enhed du har. Du kan kontakte producenten af din enhed for at få oplysninger om den.

Hvis din enhed er slukket
  1. Tryk på afbryderknappen på din enhed.
  2. Når animationen starter, skal du holde "Lydstyrke ned" nede på din enhed. Hold den nede, indtil animationen slutter, og din enhed starter i sikker tilstand.
  3. "Sikker tilstand" vises nederst på skærmen.

Bemærk! Sikker tilstand kan variere, alt efter hvilken enhed du har. Du kan kontakte producenten af din enhed for at få oplysninger om den.

Afslut sikker tilstand

Genstart din enhed for at afslutte sikker tilstand og vende tilbage til normal tilstand.

1. Hold afbryderknappen inde i et par sekunder.
  2. Tryk på Genstart Genstart på skærmen. Hvis "Genstart" ikke vises, skal du fortsætte med at holde afbryderknappen inde i cirka 30 sekunder, indtil enheden genstarter.

Når du har afsluttet sikker tilstand, kan du tilføje eventuelt fjernede widgets på startskærmen igen. Se, hvordan du tilføjer widgets.

Bemærk! Sikker tilstand kan variere, alt efter hvilken enhed du har. Du kan kontakte producenten af din enhed for at få oplysninger om den.

Find apps med problemer i sikker tilstand

Du kan finde apps med problemer i sikker tilstand ved at bruge din enhed normalt og se, om problemet forsvinder.

I sikker tilstand kan du kun bruge apps, der var forudinstalleret på din enhed, og ikke apps, du har downloadet.

Hvis problemet forsvinder, når du bruger sikker tilstand

Det er sandsynligvis en downloadet app, der forårsager dit problem. Sådan ser du, hvilken app det er:

1. Genstart din enhed.
  2. Afinstaller apps, du har downloadet for nylig, én efter én. Se, hvordan du sletter apps. Hver gang, du har fjernet en app, skal du genstarte din enhed som normalt. Se, om det løste problemet at fjerne appen.
  3. Når du har fjernet den app, der forårsagede problemet, kan du geninstallere de andre apps, du fjernede. Se, hvordan du geninstallerer apps.

Du kan lave en liste over de apps, du fjerner, så du husker at tilføje dem igen.

Hvis problemet ikke forsvinder i sikker tilstand

Det er sandsynligvis ikke en downloadet app, der forårsager dit problem.

1. Genstart din enhed.
  2. Prøv andre løsninger, der gælder specifikt for dit problem. Se en liste over andre fejlfindingsløsninger.