Tilin lisääminen tai poistaminen Android-laitteella

Voit lisätä puhelimellesi tilejä, jotta voit käyttää sähköpostia, yhteystietoja ja kalenteria sekä Google Play Kaupan sovelluksia. Kun lisäät Google-tilin, siihen yhdistetyt tiedot synkronoidaan puhelimellesi automaattisesti.

Kun poistat tilin, myös kaikki tiliin liittyvät tiedot poistetaan puhelimelta. Poistettavia tietoja ovat esimerkiksi sähköposti, yhteystiedot ja asetukset.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pixelin akku oppii jatkuvasti käyttäytymisestäsi ja optimoi itsensä sovelluskäyttösi perusteella. Optimoinnissa voi kulua muutama viikko uuden laitteen käyttöönoton tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Saat parhaat tulokset, kun pidät mukautuvan virran ja akun optimoinnin päällä.

On normaalia, että Pixelin akkua kuluu hieman tavallista enemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että puhelin pyrkii lataamaan ja optimoimaan uuden ohjelmiston ja saamaan kaiken toimimaan.

Jos huomaat vielä muutaman päivän kuluttua epätavallista akun kulumista, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Google-tilin tai muun tilin lisääminen puhelimelle

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
    .
  2. Valitse Salasanat ja tilit. Jos Tilit-kohtaa ei näy, valitse Käyttäjät ja tilit.
  3. Valitse Tilit ‑kohdasta Lisää tili.
  4. Napauta lisättävän tilin tyyppiä.
    • Jos haluat lisätä Google-tilin, valitse Google. Kun kirjaudut sisään Google-tilillä, tiliisi liittyvät sähköpostiviestit, yhteystiedot, kalenteritapahtumat ja muut tiedot synkronoidaan automaattisesti laitteelle.
    • Jos haluat lisätä Google Meet ‐tilisi, valitse Meet. Kun kirjaudut sisään Meet-tilillä, voit soittaa ja vastaanottaa videopuheluita, luoda kokouksia ja soittaa Homeen linkitetyille laitteille.
    • Jos haluat lisätä muun henkilökohtaisen tilin, valitse Vaihda tai Oma (IMAP) Oma (POP3). Nämä ovat yleensä tarpeen, jos käytät Microsoft Outlookia, Apple Mailia tai muuta vastaavaa sähköpostiohjelmaa. Lue lisää IMAPin ja POP3:n käytöstä Gmailin kanssa.
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.
  6. Kun lisäät tiliä, sinulta voidaan turvallisuussyistä kysyä PIN-koodia, kuviota tai salasanaa.

Vinkki: Jos haluat lainata laitetta kaverillesi, voit lue lisää erillisen käyttäjän luomisesta tai väliaikainen vieras tilin lisäämisen sijaan.

Google-tilin tai muun tilin poistaminen puhelimelta

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
    .
  2. Valitse Salasanat ja tilit. Jos Tilit-kohtaa ei näy, valitse Käyttäjät ja tilit.
  3. Napauta Tilit-kohdasta poistettavaa tiliä Ja sitten Poista tili.
  4. Vahvista napauttamalla Poista tili Ja sitten Poista tili.
  5. Jos tämä on ainoa laitteelle lisätty Google-tili, sinulta kysytään turvallisuussyistä PIN-koodia, kuviota tai salasanaa.

Muita lähteitä