Download apps på din Android-enhed

Vi anbefaler, at du downloader apps fra Google Play. Du kan også hente dem fra andre kilder.

Din Android-enhed har en sikkerhedsindstilling (Google Play Protect), som tjekker for potentielt skadelige apps, advarer dig og fjerner apps, hvis det er nødvendigt. Få flere oplysninger om, hvordan du kan beskytte dig mod skadelige apps.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Download apps fra Google Play

Nogle apps er gratis. Andre koster penge.

Vælg og download Google Play-apps

1. Åbn Google Play.
    • På din Android-enhed skal du bruge appen Play Butik Google Play.
    • På din computer skal du gå til play.google.com.
  2. Find en app, du vil have.
  3. Du kan tjekke, om appen er pålidelig, og finde ud af, hvad andre siger om den.
    • Se antal stjerner og downloads under appens titel.
    • Rul ned for at læse de individuelle anmeldelser.
  4. Når du vælger en app, skal du trykke på Installer (for apps, der er gratis) eller appens pris.

Rapportér skadelige Google Play-apps til Google

Hvis du finder en app, som du mener er skadelig, må du meget gerne rapportere den til os. Se, hvordan du rapporterer skadelige apps.

Download apps fra andre kilder

Vigtigt! Hvis du downloader apps fra ukendte kilder, kan din enhed og dine personlige oplysninger være i fare.

• Din enhed kan blive beskadiget, eller du kan miste data.
  • Dine personlige oplysninger kan blive beskadiget eller hacket.
Hent apps fra andre kilder
  1. Gå i gang med at downloade appen fra den anden kilde.
  2. Følg vejledningen på skærmen. Afhængigt af kilden skal du muligvis trykke på OK Og så Installer
  3. Tryk på Indstillinger på den meddelelse, der åbnes.
  4. Aktivér Tillad fra denne kilde.

Bemærk! Hvis du ikke kan se "Tillad fra denne kilde", har du en anden version af Android. I Indstillinger skal du aktivere "Ukendte kilder" under "Sikkerhed".

Deaktiver download af apps fra andre kilder
  1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og underretninger Og så Avanceret Og så Særlig appadgang Og så Installer ukendte apps.
  3. Tryk på den app, der skal forhindres i at bede dig om at installere ukendte apps.
  4. Deaktiver Tillad fra denne kilde.

Bemærk! Hvis du ikke kan se "Apps og underretninger", har du en anden version af Android. I Indstillinger skal du deaktivere "Ukendte kilder" under "Sikkerhed".

Hjælp Google med at beskytte mod skadelige apps fra andre kilder

Hvis du installerer apps fra andre steder end Google Play, kan din enhed sende oplysninger til Google om disse apps.

Disse oplysninger hjælper Google med at beskytte alle mod skadelige apps. De kan omfatte logfiloplysninger, webadresser relateret til appen, enheds-id, Android-version og IP-adresse.

Få flere oplysninger om Google Play Protect.