Føj oplysninger i nødsituationer til din låseskærm

Du kan føje en besked og oplysninger i nødsituationer til låseskærmen på din Android-telefon.

Vigtigt! Alle, der kigger på din telefon, kan se din besked og oplysninger i nødsituationer uden at låse telefonen op.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Føj en besked til din låseskærm

Du kan føje en linje tekst til din låseskærm, f.eks. oplysninger, der gør det nemmere for en anden at give dig din enhed tilbage, hvis du skulle miste den.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed og placering.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for "Skærmlås".
  4. Tryk på Besked på låseskærm.
  5. Skriv din besked. Tryk på Gem.

Vis oplysninger i nødsituationer på din låseskærm

Du kan føje et link med personlige oplysninger i nødsituationer til låseskærmen på din enhed. Du kan f.eks. tilføje oplysninger, der ville hjælpe førstehjælpsydere i en nødsituation, såsom blodtype, allergier og medicin.

Tilføj oplysninger
  1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Om telefonen og så Oplysninger i nødsituationer. Hvis du ikke kan se "Oplysninger i nødsituationer", skal du gå tilbage og trykke på Brugere og konti og så Oplysninger i nødsituationer.
  3. Angiv de oplysninger, du vil dele.
    • Tryk på Rediger oplysninger for at tilføje oplysninger om medicin (hvis du ikke kan se "Rediger oplysninger", skal du trykke på Oplysninger).
    • Tryk på Tilføj kontaktperson for at tilføje kontakter til nødsituationer (hvis du ikke kan se "Tilføj kontaktperson", skal du trykke på Kontakter).
    • For at fjerne oplysningerne skal du trykke på Mere Mere og så Ryd alle.
Se oplysninger
  1. På en låst skærm skal du stryge opad.
  2. Tryk på Nødsituation.
  3. Tryk på Oplysninger i nødsituationer.
  4. Når Oplysninger i nødsituationer blinker, skal du trykke igen.