Konfigurer My Case eller Livecover

My Case er et telefoncover, der kan tilpasses og fås i forskellige typer, f.eks. Steder, Billeder og Kunstværker. Livecover er et telefoncover med en tilhørende animeret baggrund.

My Cases og Livecovere sælges ikke længere af Google. Gå til Google Store for at købe et cover til din Pixel-telefon.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Påsæt eller fjern et My Case eller Livecover

My Cases og Livecovere passer til følgende telefoner

My Case

Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 2, Pixel 2 XL

Livecover

Pixel 2 eller Pixel 2 XL

Livecover med NFC-knap

Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P og Nexus 6

Livecover Editions

• Jeremy Scott Edition: Pixel, Pixel XL, Nexus 5X og Nexus 6P
  • Jeff Koons Edition: Nexus 5X og Nexus 6P
  • Skrillex Edition: Nexus 5, Nexus 6, Galaxy S6, Galaxy S5 og Note 4
Sæt et cover på din telefon
  1. Sørg for, at telefonens knapper passer til hullerne i coveret.
  2. Skub din telefon ind i højre side af coveret.
  3. Klik telefonens venstre hjørner ind i coveret.

Put on case

Fjern et cover
  1. Skub coverets nederste venstre hjørne af.
  2. Skub coverets øverste venstre hjørne af.

Take off case

Brug animeret baggrund sammen med et Livecover

Hent en baggrund
  1. Download og installer Livecover-appen via Google Play.
  2. Åbn appen Livecover Live Case på din enhed.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
    • Hvis det er nødvendigt, skal du logge ind på den Google-konto, du brugte til at købe dit Livecover.
    • Hvis du har det nyeste Livecover, skal du angive den kode, der er trykt på indersiden af coveret.
    • Hvis dit Livecover har en NFC-knap, skal du aktivere NFC. På din telefon skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger Og så Forbundne enheder Og så NFC.
Skift baggrund, eller interager med den

Sådan animerer eller interagerer du med din baggrund

• Hvis du har det nyeste Livecover, skal du trykke to gange på din baggrund.
  • Hvis dit Livcover har en NFC-knap, skal du trykke på knappen.

Sådan ændrer du din baggrund

1. Åbn appen Livecover Live Case på din enhed.
  2. Tryk på den indstilling, du vil ændre. F.eks.:
    • Kortformat
    • Administrer billeder
    • Administrer kunstværker
  3. Foretag de ønskede ændringer.

Hvis du ikke vil bruge din animerede baggrund, skal du vælge en anden baggrund. Få flere oplysninger om baggrunde på Pixel-telefoner og Nexus-enheder.

Skift mellem covere og baggrunde

Der findes mange forskellige typer Livecovere, f.eks. Steder, Fotos og Kunstværker.

• Én type
    Når du har oprettet én type Livecover, fungerer Livecover-appen med alle Livecovere af denne type. Hvis du f.eks. har to Livecovere af typen Steder, behøver du ikke at konfigurere din baggrund igen, når du skifter mellem dem.
  • Flere end én type
    Når du opretter en ny type, får hver type sin egen fane i appen. Alle Livecovere af en bestemt type anvender baggrunden fra den tilsvarende fane. Hvis du har ét Livecover af typen Steder og ét af typen Kunstværker, skal du vælge den anden animerede baggrund, når du skifter cover.

Administrer Livecovere, der har en NFC-knap

Skift handling for knapper

Vælg knaphandling

1. Åbn appen Livecover Live Case på din enhed.
  2. Tryk på Genvejsknap.
  3. Tryk på det, knappen skal gøre. F.eks.:
    • Åbne kameraet
    • Slå Wi-Fi til eller fra
    • Åbne appen

Deaktiver knappen, eller aktivér den igen

1. Åbn appen Livecover Live Case på din enhed.
  2. Tryk på Genvejsknap.
  3. Hvis du vil deaktivere knappen, skal du trykke på Deaktiveret. Hvis du vil aktivere knappen igen, skal du trykke på den handling, som knappen skal udføre.
Anvend knappen

Når du har valgt en handling til din knap, kan du bruge den når som helst.

1. Lås din telefon op.
  2. Find den fremhævede knap på bagsiden under fingeraftrykslæseren.
  3. Hold knappen nede, indtil den vibrerer.

Press shortcut button

Administrer Livecover Editions

Livecover Editions er Livecovere i begrænset oplag, der er illustreret af udvalgte kunstnere.

Få notifikationer og opdateringer om kunstneren

Slå notifikationer om kunstneren til eller fra

1. Åbn appen Livecover Editions Live Case Editions på din telefon.
  2. Tryk på Mere Mere Og så Præferencer.
  3. Slå kunstnerens navn fra under "Modtag notifikationer om".

Se opdateringer om kunstneren

1. Åbn appen Livecover Editions Live Case Editions på din telefon.
  2. Tryk på Vis under "Designeropdateringer".
  3. Tryk på kunstnerens opdateringer.
    • Jeremy Scott: Tryk på Vis under "Designeropdateringer".
    • Jeff Koons: Tryk på Vis under "Digital samling".
    • Skrillex: Tryk på Læs nu under "Opdateringer om Skrillex".
Slå kunstnerbaggrund til eller fra

Aktivér eller skift baggrund

1. Åbn appen Livecover Editions Live Case Editions på din telefon.
  2. Tryk på Angiv baggrund under "Animeret baggrund".
  3. Hvis du ikke har angivet en animeret baggrund før eller skifter mellem forskellige typer Livecover Editions, skal du trykke på Angiv baggrund igen.

Deaktiver baggrund

Hvis du ikke vil bruge Editions-baggrunden, kan du ændre din baggrund. Få flere oplysninger om baggrunde på Pixel-telefoner og Nexus-enheder.

Download kun baggrunde via Wi-Fi

Dine billeder til animerede baggrunde downloades som standard kun via Wi-Fi. Du kan ændre denne indstilling:

1. Åbn appen Livecover Editions Live Case Editions på din telefon.
  2. Gå til "Animeret baggrund", og tryk på Angiv baggrund Og så Indstillinger.
  3. Slå Satellitbilleder til eller fra.
Send mærkater med det virtuelle Jeremy Scott-tastatur
  1. Sæt dit Jeremy Scott Edition Livecover på, og konfigurer det.
  2. Åbn en app til beskeder.
  3. Skift til dit virtuelle Jeremy Scott-tastatur. Enten:
    • Med din genvejsknap
      Vælg Tastaturvælger som knappens handling.
    • Inde i en app til beskeder
      Tryk på Tastatur Tastatur Og så Livecover Editions-tastatur.
  4. Tryk på det mærkat, du vil bruge.
  5. Vælg samtalen, og send beskeden.