Brug adgangskoder på alle dine enheder

Du kan logge ind på apps og websites på forskellige enheder ved hjælp af adgangskoder, som er gemt på din Google-konto, når du enten:

• Aktiverer synkronisering i Chrome på Android
  • Logger ind i Chrome på din computer

Gem adgangskoder på din Google-konto

Hvis Få tilbudt at gemme adgangskoder er aktiveret, bliver du spurgt, om du vil gemme din adgangskode, når du logger ind på websites og i apps i Android eller Chrome.

Hvis du vil gemme din adgangskode til websitet eller appen, skal du vælge Gem. Hvis du er logget ind på mere end én Google-konto på din enhed, kan du vælge den konto, du vil gemme adgangskoden på.

Du kan til enhver tid administrere dine gemte adgangskoder på passwords.google.com eller i Chrome.

Administrer tilbud om at gemme adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske adgangskoder til websites og logge dig ind automatisk ved hjælp af de adgangskoder, der er gemt på din Google-konto.

"Få tilbudt at gemme adgangskoder" er som standard aktiveret, men du kan deaktivere og aktivere indstillingen, som du vil.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Organiser og derefter Adgangskoder og autofyld og derefter Google Adgangskodeadministrator.
  3. Vælg Indstillinger til venstre.
  4. Aktivér eller deaktiver Få tilbudt at gemme adgangskoder.

Administrer tilbud om at få gemt adgangskoder til bestemte websites eller apps

Du kan vælge, at adgangskoder til bestemte websites aldrig skal gemmes. Når du bliver spurgt, om du vil gemme en adgangskode, skal du vælge Aldrig. Herefter bliver du ikke tilbudt at gemme adgangskoden igen.

Du kan se eller administrere de websites, hvor du aldrig bliver tilbudt at gemme adgangskoder:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Organiser og derefter Adgangskoder og autofyld og derefter Google Adgangskodeadministrator.
  3. Vælg Indstillinger til venstre.
  4. Gå til "Afviste websites og apps", og find de websites, der aldrig tilbyder at gemme adgangskoder. Du kan fjerne et website ved at vælge Fjern Fjern.

Administrer automatisk login

Du kan automatisk logge ind på websites og i apps ved hjælp af de oplysninger, du har gemt. Hvis du vil have Chrome til at bede om bekræftelse, før du logger ind på et website eller i en app, skal du deaktivere Log automatisk ind.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Organiser og derefter Adgangskoder og autofyld og derefter Google Adgangskodeadministrator.
  3. Vælg Indstillinger til venstre.
  4. Aktivér eller deaktiver Log ind automatisk.