Forklaring av advarsel om sikkerhet for operativsystemer

Når du slår på en Android-enhet, sjekkes operativsystemet for å sikre at det er trygt å bruke. Det betyr at koden kommer fra en pålitelig kilde og ikke har blitt endret eller skadet.

Hvis operativsystemet ditt kan ha et problem, kan du se en advarsel som videresender deg til denne siden (g.co/ABH).

Hvis du har endret operativsystemet med vilje

Du kan fortsatt bruke enheten. Du erkjenner imidlertid at det kan hende enheten ikke fungerer som den skal, og at dataene kan være utsatt for sikkerhetsrisikoer eller stå i fare for å bli skadet.

Vi anbefaler at du gjenoppretter enhetens operativsystem. Finn ut hvordan du flasher enheten din til den nyeste fabrikkavbildningen hvis du har en Pixel- eller Nexus-enhet.

Hvis du ikke har endret operativsystemet selv

Kontakt oss for å få mer hjelp.