Optag og afspil lyd ved hjælp af tilstanden USB-host

Du kan optage og afspille lyd, foretage opkald og starte videokonferencer via din Android-telefon eller -tablet ved hjælp af et understøttet stykke lydtilbehør og et kabel.

Bemærk! Tilstanden USB-host fungerer på alle Pixel- og Nexus-enheder, der kører Android 5.0 og nyere med undtagelse af Nexus 4 og Nexus 7 (2012). Tilstanden kan ikke bruges med bilens dockingstation.

Det skal du have for at kunne bruge tilstanden USB-host

• Et OTG-kabel
    Brug et USB OTG-kabel (On the Go) til at slutte til lydtilbehør til din telefon eller tablet.
  • Understøttet lydtilbehør
    Android-tilstanden USB-host til lyd fungerer sammen med det meste USB-lydtilbehør uden drivere, f.eks. headsets, mikrofoner og dongles.
  • Strøm
    Sørg for, at USB-lydtilbehøret har strøm. Du kan bruge en USB-hub til at strømforsyne din USB-lydenhed, så dit Nexus-batteri ikke drænes så hurtigt.

Brug dit lydtilbehør sammen med tilstanden USB-host

1. Brug OTG-kablet til at slutte USB-lydtilbehøret til din Pixel- eller Nexus-enhed.
  2. Følg tilbehørets vejledning.
  3. Brug din Pixel- eller Nexus-enhed til at styre tilbehøret med.