Gasten gebruiken of verwijderen

Met het gastprofiel kunt u iemand anders uw telefoon laten gebruiken als gast. Een gast heeft geen toegang tot alle gegevens op uw apparaat. Meer informatie over instellingen voor gasten.

Het gastprofiel is beschikbaar op veel telefoons, zoals Pixel en Nexus. Het is niet op alle Android-telefoons beschikbaar.

Opmerking: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 5.0 en hoger. Meer informatie over het controleren van uw Android-versie.

Overschakelen naar een gast op uw apparaat

1. Open 'Snelle instellingen'. Meer informatie.
  2. Tik op Gebruiker Gebruiker.
  3. Tik op Gast toevoegen of Gast.
  4. Als u bent overgeschakeld naar een bestaande gast:
    • Als u een nieuwe gast uw apparaat wilt laten gebruiken of de gegevens van de vorige gast wilt verwijderen, kiest u Opnieuw beginnen.
    • Als u de gegevens van de vorige gastsessie wilt blijven gebruiken, kiest u Doorgaan.

Een gastsessie beëindigen

Wanneer gasten klaar zijn met het gebruik van uw apparaat, moeten ze hun gegevens verwijderen van het apparaat.

Hoe gasten hun gegevens kunnen verwijderen
  1. Open 'Snelle instellingen'. Meer informatie.
  2. Tik op Gebruiker Gebruiker en dan Gast verwijderen en dan Verwijderen.

Alle gegevens van deze gast worden verwijderd van de telefoon.

Hoe de eigenaar van het apparaat een gast kan verwijderen
  1. Open 'Snelle instellingen'. Meer informatie.
  2. Tik op Gebruiker Gebruiker en dan Gast en dan Opnieuw beginnen.

Alle gegevens van de vorige gast worden verwijderd van de telefoon.