Nexus-hardware

Bekijk een diagram met de hardware-onderdelen van Nexus-apparaten.

Telefoons

Nexus 5X

1. Camera aan de voorzijde
  2. Oortelefoon
  3. Aan/uit-knop
  4. Volumeknoppen
  5. Headsetaansluiting
  6. Luidspreker
  7. USB Type-C-poort
  8. Laser-autofocus en flitser met twee LED's
  9. Camera aan de achterzijde
  10. NFC
  11. Simkaarthouder
  12. Nexus Imprint-sensor

Nexus 6P

1. Camera aan de voorzijde
  2. Headsetaansluiting
  3. Oortelefoon en luidspreker
  4. Aan/uit-knop
  5. Volumeknoppen
  6. Luidspreker
  7. USB Type-C-poort
  8. Camera aan de achterzijde
  9. Flitser
  10. NFC
  11. Simkaarthouder
  12. Nexus Imprint-sensor

Nexus 6

Voorkant van de Nexus 6

1. Simkaarthouder
  2. Oortelefoon en luidspreker
  3. Headsetaansluiting
  4. Camera aan de voorzijde
  5. Luidspreker
  6. USB-poort

Achterkant van de Nexus 6

1. Flitserring
  2. Camera aan de achterzijde
  3. NFC en spoel voor draadloos opladen
  4. Microfoon (een klein gaatje in de behuizing van de flitserring)

Tablets

Nexus 9

Voorkant van de Nexus 9

Voorkant van Nexus 9

1. Aan/uit-knop
2. Volumeknoppen
3. USB-poort

Achterkant van de Nexus 9

Achterkant van Nexus 9

4. Camera aan de achterzijde
5. NFC

Nexus 7 (2013)

Opmerking: De simkaarthouder is alleen beschikbaar voor de Nexus 7 (2013) LTE.

Nexus 7 (2012)

De simkaarthouder is alleen beschikbaar voor de Nexus 7 (2012) met mobiele data. Op het model met alleen wifi bevindt de microfoon zich lager.

Nexus 10

Tip: Als u het volume wilt verhogen op de Nexus 10, drukt u op de rechterkant van de volumetoets. Druk op de linkerkant om het volume te verlagen.

Verwijderbaar achterpaneel

De Nexus 10 bevat een verwijderbaar paneel boven aan de achterkant van het apparaat. U kunt dit verwijderen om de keurmerken te bekijken of om een accessoire te bevestigen dat op deze manier wordt vastgezet.

WAARSCHUWING: Verwijder het paneel langzaam en zorgvuldig om schade aan uw vingernagel te voorkomen.

Als u het paneel weer wilt bevestigen, schuift u de rechterkant op de goede plek en drukt u vervolgens de zijden vast tot aan de linkerkant.