Technische specificaties voor de Nexus

Bekijk de technische specificaties voor deze Nexus-apparaten.

Telefoons

Nexus 5X
Besturingssysteem

Android 6.0, Marshmallow

Scherm

5,2 inch
FHD-LCD (1920 x 1080) met 423 ppi
Corning® Gorilla® Glass 3
Vlek- en vingerafdrukresistente oleofobische coating

Camera's Camera aan achterzijde
  • 12,3 MP1
  • Pixels van 1,55 µm
  • f/2.0 diafragma
  • Autofocus via infraroodlaser
  • Video-opname in 4K (30 fps)
  • Dubbele CRI-90-flitser met breed lichtspectrum

Camera aan voorzijde

• 5 MP
  • Pixels van 1,4 µm
  • f/2.0 diafragma
Processors Qualcomm® Snapdragon™ 808-processor, 1,8-GHz hexa-core 64-bits

Adreno 418 GPU

Opslag2 en geheugen

Intern geheugen: 16 GB of 32 GB
RAM: 2 GB LPDDR3

Afmetingen3

147 x 72,6 x 7,9 mm

Gewicht

136 g

Kleuren

Carbon
Kwarts
IJsblauw

Media

Eén naar voren gerichte luidspreker
Drie microfoons (één aan de voorzijde, één aan de bovenzijde, één aan de onderzijde)

Batterij4 en opladen

Niet-verwijderbare batterij (2700 mAh)
Stand-bytijd: tot 420 uur
Spreektijd tot 20 uur
Gebruikstijd met internetverbinding (wifi): tot 9 uur
Gebruikstijd met internetverbinding (LTE): tot 8 uur
Video's afspelen: tot 10 uur
Audio afspelen: tot 75 uur

Snel opladen: tot wel vier uur gebruik na slechts tien minuten opladen5
Opladen via USB Type-C, 15 W

Draadloos en locatie

LTE-cat. 6
Wifi 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO, dual-band (2,4 GHz, 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS/GLONASS
Digitaal kompas

Voor gebruik van wifi is een 802.11 a/b/g/n/ac-toegangspunt (router) vereist. Voor synchronisatieservices (zoals back-ups) is een Google-account vereist.

Sensoren

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Android-sensorhub
Versnellingsmeter
Gyroscoop
Barometer
Afstandssensor
Sensor voor omgevingslicht
Hall-sensor

Netwerk

De telefoon wordt simlockvrij geleverd en kan worden gebruikt op het netwerk van alle bekende providers. Neem contact op met uw serviceprovider voor meer informatie.

Noord-Amerika:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/12/13/17/20/25/26/29
LTE (TDD): B41
LTE CA DL: B2-B2, B2-B4, B2-B5, B2-B12, B2-B13, B2-B17, B2-B29, B4-B4, B4-B5, B4-B7, B4-B12, B4-B13, B4-B17, B4-B29, B41-B41

Verizon-klanten: als u een nieuwe simkaart heeft en problemen heeft bij het activeren van de kaart, start u uw telefoon opnieuw op. Als dat niet werkt, belt u de klantenservice van Verizon op (800) 922-0204. Voor ondersteuning heeft u uw IMEI-nummer nodig. Ga hiervoor naar Instellingen > Over de telefoon > Status > IMEI-informatie.

Hongkong:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/5/8
TDS-CDMA : B34/39
LTE (FDD): B1/3/7/8/26
LTE (TDD): B38/39/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B3-B3, B3-B7, B3-B8, B39-B41, B41C-B41C

Rest van de wereld:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
CDMA: niet ondersteund
LTE (FDD): B1/2 /3/ 4/5/7/8/9/17/18/19/20/26/28
LTE (TDD): B38/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B1-B5, B1-B7, B1-B8, B1-B18, B1-B19, B1-B26, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B40-B40, B41-B41

Poorten

Micro-USB Type-C™
3,5-mm-audioaansluiting
Eén nano-simkaartsleuf

Materiaal

Premium spuitgegoten behuizing van polycarbonaat

Opmerkingen

1De uiteindelijke resolutie kan lager dan 12,3 MP zijn.

2Opslagspecificaties verwijzen naar de capaciteit vóór formattering. De daadwerkelijke geformatteerde capaciteit is lager.

3De afmetingen en het gewicht kunnen variëren op basis van het fabricageproces.

4De werkelijke prestaties van de batterij variëren en zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder signaalsterkte, netwerkconfiguratie, batterijleeftijd, bedrijfstemperatuur, geselecteerde functies, apparaatinstellingen en gebruikspatronen voor spraak-, gegevens- en andere apps.

LG en Google hebben tijdens de preproductie tests uitgevoerd op Nexus 5X-conceptapparaten en -software.

• Voor tests van de spreektijd zijn de standaardinstellingen gebruikt met wifi uitgeschakeld en LTE ingeschakeld.
  • Voor tests van de stand-bytijd zijn de standaardinstellingen gebruikt met wifi uitgeschakeld en LTE ingeschakeld.
  • Voor wifi-internettests werd de vliegtuigmodus ingeschakeld waarbij wifi-verbinding werd gemaakt met een testtoegangspunt terwijl er twintig populaire websites uit het cachegeheugen van een lokale server werden opgehaald. Op het apparaat werd een pagina geladen, vervolgens werd 40 seconden gewacht alvorens een pagina van de volgende website te laden en dit proces werd steeds herhaald.
  • Tests van LTE-internet zijn uitgevoerd met wifi uitgeschakeld en LTE ingeschakeld. Verder zijn dezelfde testmethoden gebruikt als bij het testen van wifi-internet.
  • Voor tests van het afspelen van video is er een 1080p-video van tien minuten native afgespeeld in de liggende stand en op volledig scherm en werd dit steeds herhaald. Het apparaat bevond zich in de vliegtuigmodus, automatische helderheid was uitgeschakeld en de helderheid was ingesteld op 200 nit.
  • Voor tests van het afspelen van audio is er een mp3-track van drie minuten met 256 kbps native afgespeeld en dit werd steeds herhaald. Het apparaat bevond zich in de vliegtuigmodus, automatische helderheid was uitgeschakeld en de helderheid was ingesteld op 200 nit.

5Alleen van toepassing op geoptimaliseerde Nexus-apparaten, zoals de Nexus 6P en Nexus 5X, die worden opgeladen met de meegeleverde oplader van USB Type-C 15 W (5 V/3 A). De batterij moet hiervoor bijna leeg zijn. De oplaadsnelheid neemt af naarmate het opladen vordert.

Alle claims met betrekking tot levensduur van de batterij zijn een schatting, gebaseerd op een gemiddeld gebruiksprofiel met zowel gebruiks- als stand-bytijd.

Nexus 6P

Besturingssysteem

Android 6.0, Marshmallow

Scherm

5,7 inch
WQHD (2560 x 1440) AMOLED-display met 518 ppi
16:9-beeldverhouding
Corning® Gorilla® Glass 4
Vlek- en vingerafdrukresistente oleofobische coating

Camera's

Camera aan achterzijde

• 12,3 MP1
  • Pixels van 1,55 µm
  • f/2.0 diafragma
  • Autofocus via infraroodlaser
  • Video-opname in 4K (30 fps)
  • Dubbele CRI-90-flitser met breed lichtspectrum
  • Corning® Gorilla® Glass 4-afdekglas

Camera aan voorzijde

• 8-MP camera
  • Pixels van 1,4 µm
  • f/2.4 diafragma
  • Video-opname in HD (30 fps)

Processors

Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1-processor, 2,0-GHz octa-core 64-bits
Adreno 430 GPU

Opslag en geheugen2

Intern geheugen: 32 GB, 64 GB of 128 GB
RAM: 3 GB LPDDR4

Afmetingen3

159,3 X 77,8 X 7,3 mm

Gewicht

178 g

Kleuren

Aluminium
Grafiet
Sneeuwwit
Goud (beperkt aantal landen)

Media

Twee naar voren gerichte stereospeakers
Drie microfoons (twee aan de voorzijde, één aan de achterzijde) met ruisonderdrukking

Batterij4 en opladen

3450 mAh batterij
Stand-bytijd: tot 440 uur
Spreektijd tot 23 uur
Gebruikstijd met internetverbinding (wifi): tot 10 uur
Gebruikstijd met internetverbinding (LTE): tot 10 uur
Video's afspelen: tot 10 uur
Audio afspelen: tot 100 uur

Snel opladen: tot wel zeven uur gebruik na slechts tien minuten opladen5
Opladen via USB Type-C, 15 W

Draadloos en locatie

LTE-cat. 6
Wifi 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO, dual-band (2,4 GHz, 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS, GLONASS
Digitaal kompas

Voor gebruik van wifi is een 802.11 a/b/g/n/ac-toegangspunt (router) vereist. Voor synchronisatieservices (zoals back-ups) is een Google-account vereist.

Sensoren

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Android-sensorhub
Versnellingsmeter
Gyroscoop
Barometer
Afstandssensor
Sensor voor omgevingslicht
Hall-sensor

Netwerk

De telefoon wordt simlockvrij geleverd en kan worden gebruikt op het netwerk van alle bekende providers. Neem contact op met uw serviceprovider voor meer informatie.

Noord-Amerika:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/30
LTE (TDD): B41
CA DL: B2-B2, B2-B4, B2-B5, B2-B12, B2-B13, B2-B17, B2-B29, B4-B4, B4-B5, B4-B13, B4-B17, B4-B29, B41-B41

Verizon-klanten: als u een nieuwe simkaart heeft en problemen heeft bij het activeren van de kaart, schakelt u uw telefoon uit en weer in. Als dat niet werkt, belt u de klantenservice van Verizon op (800) 922-0204. Voor ondersteuning heeft u uw IMEI-nummer nodig. Ga hiervoor naar Instellingen > Over de telefoon > Status > IMEI-informatie.

Rest van de wereld:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
TD-SCDMA: 34/39
CDMA: BC0/1
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28
LTE (TDD): B38/B39/40/41
CA DL: B1-B5, B1-B8, B1-B19, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B39-B39, B40-B40, B41-B41

Poorten

Eén aansluiting van USB Type-C™
Eén nano-simkaartsleuf
3,5-mm-audioaansluiting

Materiaal

Geanodiseerd aluminium

Overig

RGB LED-meldingslampje

Opmerkingen

1De uiteindelijke resolutie kan lager dan 12,3 MP zijn.

2Opslagspecificaties verwijzen naar de capaciteit vóór formattering. De daadwerkelijke geformatteerde capaciteit is lager.

3De afmetingen en het gewicht kunnen variëren op basis van het fabricageproces.

4De werkelijke prestaties van de batterij variëren en zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder signaalsterkte, netwerkconfiguratie, batterijleeftijd, bedrijfstemperatuur, geselecteerde functies, apparaatinstellingen en gebruikspatronen voor spraak-, gegevens- en andere apps.

Huawei en Google hebben tijdens de preproductie tests uitgevoerd op Nexus 6P-conceptapparaten en -software.

• Voor tests van de spreektijd zijn de standaardinstellingen gebruikt met wifi uitgeschakeld en LTE ingeschakeld.
  • Voor tests van de stand-bytijd zijn de standaardinstellingen gebruikt met wifi uitgeschakeld en LTE ingeschakeld.
  • Voor wifi-internettests werd de vliegtuigmodus ingeschakeld waarbij wifi-verbinding werd gemaakt met een testtoegangspunt terwijl er twintig populaire websites uit het cachegeheugen van een lokale server werden opgehaald. Op het apparaat werd een pagina geladen, vervolgens werd 40 seconden gewacht alvorens een pagina van de volgende website te laden en dit proces werd steeds herhaald.
  • Tests van LTE-internet zijn uitgevoerd met wifi uitgeschakeld en LTE ingeschakeld. Verder zijn dezelfde testmethoden gebruikt als bij het testen van wifi-internet.
  • Voor tests van het afspelen van video is er een 1080p-video van tien minuten native afgespeeld in de liggende stand en op volledig scherm en werd dit steeds herhaald. Het apparaat bevond zich in de vliegtuigmodus, automatische helderheid was uitgeschakeld en de helderheid was ingesteld op 200 nit.
  • Voor tests van het afspelen van audio is er een mp3-track van drie minuten met 256 kbps native afgespeeld en dit werd steeds herhaald. Het apparaat bevond zich in de vliegtuigmodus, automatische helderheid was uitgeschakeld en de helderheid was ingesteld op 200 nit.

5Alleen van toepassing op geoptimaliseerde Nexus-apparaten, zoals de Nexus 6P en Nexus 5X, die worden opgeladen met de meegeleverde oplader van USB Type-C 15 W (5 V/3 A). De batterij moet hiervoor bijna leeg zijn. De oplaadsnelheid neemt af naarmate het opladen vordert.

Alle claims met betrekking tot levensduur van de batterij zijn een schatting, gebaseerd op een gemiddeld gebruiksprofiel met zowel gebruiks- als stand-bytijd.

Nexus 6
Scherm

6-inch-scherm van 1440 x 2560 (493 ppi)

Resolutie: QHD 1440 x 2560

Afmetingen 82,98 x 159,26 x 10,06 mm
Gewicht 184 g
Camera's

Camera aan voorzijde

• 2 MP @ 1,4 um pixel

Camera aan achterzijde

• 13 MP met optische beeldstabilisatie (OIS)
  • Dubbele LED-ringflitser
Geheugen  32, 64 GB; 3 GB RAM (werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager)
Poorten

Micro-USB

Eén nano-SIM

3,5-mm-audioaansluiting

CPU/GPU

Quad-core Krait 450 CPU 2,7 GHz (Qualcomm Snapdragon 805 SOC)

Adreno 420 GPU

Sensoren

Versnellingsmeter

Gyroscoop

Magnetometer

Nabijheidssensor

Sensor voor omgevingslicht

Haptische technologie

Hall-effect

Barometer

Draadloos

Broadcom 802.11ac 2x2 (MIMO)

Bluetooth 4.1

Broadcom NFC-controller

Netwerken en compatibele providers

2G/3G/4G LTE

Compatibel met verschillende providers, waaronder de hieronder vermelde providers. Beschikbaarheid en timing verschillen per provider en verkoper. Neem contact op met uw provider voor informatie.

Noord-Amerika:

T-Mobile, Sprint, AT&T, USC, Bell, Rogers, Telus, Telcel

Rest van de wereld:

Vodafone, CPW, Hutch, SFR, Electronic Partner, MSH, Orange ES, Vodafone ES, Vodafone IT, Vodafone NL, Optus, Claro

Connectiviteit

Noord-Amerika:

• GSM: 850/900/1800/1900 MHz
  • CDMA: bandklasse 0/1/10
  • WCDMA: banden 1/2/4/5/8
  • LTE: banden 2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/41
  • CA DL: banden B2-B13, B2-B17, B2-29, B4-B5, B4-B13, B4-B17, B4-B29

Rest van de wereld:

• GSM: 850/900/1800/1900 MHz
  • CDMA: niet ondersteund
  • WCDMA: banden 1/2/4/5/6/8/9/19
  • LTE: banden 1/3/5/7/8/9/19/20/28/41
  • CA DL: B3-B5, B3-B8
Audio

Stereo frontluidsprekers

3,5 mm stereo-audioconnector

3-microfoonondersteuning

Batterij

Niet-verwijderbare batterij (3220 mAh)

Besturingssysteem

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 5
Scherm
  • 4,95 inch met 1920 x 1080 pixels (445 ppi)
  • Full HD IPS
  • Corning® Gorilla® Glass 3
Afmetingen 69,17 x 137,84 x 8,59 mm
Gewicht 130 g
Camera's
  • 1,3 megapixel aan de voorzijde
  • 8 megapixel aan de achterzijde met optische beeldstabilisatie
Geheugen
  • 16 of 32 GB (werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager)
  • 2 GB RAM
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ 800, 2,26 GHz
  • GPU: Adreno 330, 450 MHz
Sensoren
  • GPS
  • Gyroscoop
  • Versnellingsmeter
  • Kompas
  • Nabijheid/omgevingslicht
  • Druk
  • Hall-effect
Netwerken

2G/3G/4G LTE

Noord-Amerika:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

CDMA: bandklasse 0/1/10

WCDMA: banden 1/2/4/5/6/8/19

LTE: banden 1/2/4/5/17/19/25/26/41

Rest van de wereld:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

WCDMA: banden 1/2/4/5/6/8

LTE: banden 1/3/5/7/8/20

Draadloos
  • Dual-band wifi (2,4G/5G) 802.11 a/b/g/n/ac
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0 LE
Poorten en aansluitingen
  • microUSB
  • SlimPort™ geactiveerd
  • 3,5 mm stereoaudioaansluiting
  • Twee microfoons
  • Keramische aan/uit en volumeknoppen
Audio
  • Ingebouwde luidspreker
  • 3,5 mm stereoaudioconnector
Batterij
  • Niet-verwijderbare batterij (2300 mAh)
  • Stand-bytijd: tot 300 uur
  • Spreektijd: tot 17 uur
  • Tijd voor internetgebruik: tot 8,5 uur via wifi; tot 7 uur via LTE
  • Ingebouwd draadloos opladen
Ondersteunde service
  • Ontgrendeld: gebruik met providers die de service bieden op door Nexus 5 ondersteunde netwerken
  • Compatibele providers zijn onder andere: T-Mobile, Sprint, AT&T
Besturingssysteem Android 4.4 (KitKat)

Nexus 4
Scherm
  • 4,7 inch diagonaal
  • Resolutie 1280 x 768 pixels (320 ppi)
  • WXGA IPS
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Afmetingen 133,9 x 68,7 x 9,1 mm
Gewicht 139 gram
Camera's
  • 8 megapixel (hoofdcamera)
  • 1,3 megapixel (voorzijde)
Geheugen
  • 8 GB of 16 GB (werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager)
  • 2 GB RAM
CPU Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro 1,5 GHz
Sensoren
  • Microfoon
  • Versnellingsmeter
  • Kompas
  • Omgevingslicht
  • Barometer
  • Gyroscoop
  • GPS
Netwerk GSM/UMTS/HSPA+ ontgrendeld

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)
HSPA+ 42
Draadloos
  • Compatibel met draadloos opladen
  • Wifi (802.11 a/b/g/n)
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth
Connectiviteit
  • Micro-USB
  • SlimPort-HDMI
  • 3,5-mm hoofdtelefoonaansluiting
Batterij
  • Niet-verwijderbare batterij (2100 mAh)
  • Stand-by: tot 250 uur
  • Spreektijd: tot 10 uur
  • Muziek afspelen: tot 40 uur
  • Video afspelen: tot 8 uur
  • Webbrowsen: tot 7 uur
Besturingssysteem Android 4.2 (Jelly Bean)

Tablets

Nexus 9
Scherm
  • 8,9 inch IPS LCD TFT
  • QXGA (2048 x 1536)
  • Beeldverhouding 4:3
  • LED-indicator 'Batterij bijna leeg'
Afmetingen 153,68 x 228,25 x 7,95 mm
Gewicht
  • Ca. 425 g (wifi)
  • Ca. 436 g (LTE)
Camera's

Camera aan voorzijde

• 1,6 megapixel met vaste focus, geen flits
  • f/2,4, 26,1 mm brandpuntafstand (35 mm equivalent)

Camera aan achterzijde

• 8 megapixel met auto-focus en LED-flits
  • f/2,4, 29,2 mm brandpuntafstand (35 mm equivalent)
Geheugen (werkelijk geformatteerde capaciteit is lager)
  • 2 GB RAM
  • 16/32 GB eMMC 4.51 opslag
Poorten
  • Eén micro-USB 2.0-poort voor USB-gegevens/-opladen
  • 3,5 mm audioaansluiting
  • Twee naar voren gerichte luidsprekers met HTC BoomSound™
  • Twee microfoons
Processor
  • 64-bit NVIDIA Tegra K1 Dual Denver @ 2,3 GHz
  • 192-core Kepler GPU
Sensoren
  • GNSS-ondersteuning voor GPS, GLONASS en Beidou
  • Bosch-gyroscoop en -versnellingsmeter
  • AKM-magnetometer en Hall-sensor
  • Capella-sensor voor omgevingslicht
Draadloos
  • 802.11ac 2 x 2 (MIMO)
  • Bluetooth 4.1
  • Broadcom NFC-controller
Connectiviteit

(alleen LTE-model)

Quad-band GSM, CDMA, penta-band HSPA, 4G LTE

Audio
  • Twee naar voren gerichte luidsprekers
  • Twee microfoons, boven-/onderaan
Batterij

Niet-verwijderbare batterij (6700 mAh)

Specificaties van oplader
  • Spanning/frequentie: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz
  • Gelijkstroomuitgang: 5 V, 1,5 A
Besturingssysteem

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 7 (2013)
Scherm
  • 7,02 inch 1920 x 1200 HD-display (323 ppi)
  • 1080p HD IPS
  • Krasbestendig Corning®-glas
Afmetingen 114 x 200 x 8,65 mm
Gewicht 290 g
Camera
  • 1,2 megapixel aan voorzijde, vaste focus
  • 5-megapixel aan achterzijde, autofocus
Audio
  • Stereoluidsprekers
  • Fraunhofer Cingo™ virtual surround sound*
  • 3,5 mm audioaansluiting
Draadloos
  • Dual-band wifi (2,4G/5G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Geheugen
  • 16 of 32 GB intern geheugen (werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager)
  • 2 GB RAM
Poorten
  • Micro-USB
  • SlimPort™
Batterij
  • Niet-verwijderbare batterij (3950 mAh)
  • Tot negen uur actief gebruik
  • Ingebouwd draadloos opladen (compatibel met Qi)
Besturingssysteem Android 4.3
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • GPU: Adreno 320, 400 MHz
Sensoren
  • Versnellingsmeter
  • GPS
  • Omgevingslicht
  • Kompas
  • Gyroscoop

*Mobiele audiotechnologie van Fraunhofer Cingo™. Ga naar www.fraunhofer-cingo.com voor meer informatie.

Nexus 7 (LTE)

Scherm
  • 7,02 inch 1920 x 1200 HD-display (323 ppi)
  • 1080p HD IPS
  • Krasbestendig Corning®-glas
Afmetingen 114 x 200 x 8,65 mm
Gewicht 299 g
Camera
  • 1,2 megapixel aan voorzijde, vaste focus
  • 5-megapixel aan achterzijde, autofocus
Audio
  • Stereoluidsprekers
  • Fraunhofer Cingo™ virtual surround sound*
  • 3,5 mm audioaansluiting
Netwerk

2G/3G/4G LTE

Noord-Amerika en Japan:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (banden: 1/2/4/5/8)

LTE: 700/850/1700/1800/1900/2100 MHZ (banden: 1/2/3/4/5/13/17)

Rest van de wereld:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (banden: 1/2/4/5/8)

LTE: 800/850/1700/1800/1900/2100/2600 MHz (banden: 1/2/3/4/5/7/20)

Draadloos
  • Dual-band wifi (2,4G/5G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Geheugen
  • 32 GB interne opslag (werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager)
  • 2 GB RAM
Poorten
  • Micro-USB
  • SlimPort™
Batterij
  • Niet-verwijderbare batterij (3950 mAh)
  • Tot negen uur actief gebruik
  • Ingebouwd draadloos opladen (compatibel met Qi)
Besturingssysteem Android 4.3
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • GPU: Adreno 320, 400 MHz
Sensoren
  • Versnellingsmeter
  • GPS
  • Omgevingslicht
  • Kompas
  • Gyroscoop

*Mobiele audiotechnologie van Fraunhofer Cingo™. Ga naar www.fraunhofer-cingo.com voor meer informatie.

Nexus 7 (2012)
Scherm
  • 7 inch HD-display 280 x 800 (216 ppi)
  • IPS-scherm met achtergrondverlichting
  • Krasbestendig Corning-glas
  • 1,2 megapixel-camera aan de voorzijde
Afmetingen 198,5 x 120 x 10,45 mm
Gewicht 340 gram
Draadloos
  • Wifi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
Geheugen
  • 8, 16 of 32 GB interne opslag
  • 1 GB RAM
USB Micro-USB
Batterij Niet-verwijderbare batterij (4325 mAh) (batterijduur tot wel 10 uur)
Besturingssysteem Android 4.1 (Jelly Bean)
CPU Quad-core Tegra 3-processor
Kenmerken
  • Microfoon
  • NFC (Android Beam)
  • Versnellingsmeter
  • GPS
  • Magnetometer
  • Gyroscoop
Compatibele bestandstypen
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • Pdf

Nexus 7 (32 GB + mobiele data)

Scherm
  • 7 inch HD-display 280 x 800 (216 ppi)
  • IPS-scherm met achtergrondverlichting
  • Krasbestending Corning(R)-glas
Afmetingen 198,5 x 120 x 10,45 mm
Gewicht 347 gram
Camera 1,2 megapixel aan de voorzijde
Draadloos
  • Wifi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
  • NFC (Android Beam)
Geheugen
  • 32 GB interne opslag (werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager)
  • 1 GB RAM
Sensoren
  • Microfoon
  • NFC (Android Beam)
  • Versnellingsmeter
  • GPS
  • Magnetometer
  • Gyroscoop
USB Micro-USB
Batterij Niet-verwijderbare batterij (4325 mAh) (batterijduur van tot wel 10 uur)
Besturingssysteem Android 4.1 (Jelly Bean)
CPU NVIDIA® Tegra® 3 quad-coreprocessor
Netwerk

GSM/UMTS/HSPA+ ontgrendeld

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)

HSPA+ 21

Compatibele bestandstypen
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • Pdf

Nexus 10
Scherm
  • 10,055 inch, 2560 x 1600 (300 ppi)
  • WQXGA, HD PLS
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Afmetingen 263,9 x 177,6 x 8,9 mm
Gewicht 603 gram
Camera's
  • 5 MP (hoofd), 1080p video
  • 1,9 MP (voorzijde), 720p video
Geheugen
  • 16 of 32 GB (werkelijke, geformatteerde capaciteit is lager)
CPU/GPU
  • CPU: Dual-core A15
  • GPU: Quad-core Mali T604
RAM 2 GB
Sensoren
  • Versnellingsmeter
  • Kompas
  • Omgevingslicht
  • Gyroscoop
  • Druk
  • GPS
Draadloos
  • Wifi 802.11 b/g/n (MIMO+HT40)
  • Bluetooth
  • NFC in twee richtingen (Android Beam)
Connectiviteit
  • Micro-USB
  • Micro-HDMI
  • 3,5-mm hoofdtelefoonaansluiting
Batterij
  • Niet-verwijderbare lithium-polymeerbatterij (9000 mAh)
  • Muziek afspelen: tot 90 uur
  • Video afspelen: tot 9 uur
  • Webbrowsen: tot 7 uur
  • Stand-by: tot 500 uur
Besturingssysteem Android 4.2 (Jelly Bean)