Nexus-laitteiden tekniset tiedot

Tutustu Nexus-laitteiden teknisiin tietoihin.

Puhelimet

Nexus 5X
Käyttöjärjestelmä

Android 6.0, Marshmallow

Näyttö

5,2 tuumaa
FHD (1 920 x 1 080) LCD, 423 ppi
Corning® Gorilla® Glass 3
Sormenjälkiä ja tahroja hylkivä pinnoite

Kamerat Takakamera
  • 12,3 megapikseliä1
  • 1,55 µm:n pikselit
  • Aukko: f/2.0
  • Laseravusteinen automaattinen IR-tarkennus
  • 4K-videotallennus (30 fps)
  • Laajaspektrinen CRI-90-kaksoissalama

Etukamera

• 5 megapikseliä
  • 1,4 µm:n pikselit
  • Aukko: f/2.0
Suorittimet 64-bittinen ja 6-ytiminen Qualcomm® Snapdragon™ 808, 1,8 GHz ‑suoritin

Adreno 418 ‑grafiikkasuoritin

Tallennustila2 ja muisti

Sisäinen tallennustila: 16 Gt tai 32 Gt
RAM-muisti: 2 Gt LPDDR3

Koko3

147 x 72,6 x 7,9 mm

Paino

136 g

Värit

Carbon
Quartz
Ice

Media

Yksi etukaiutin
3 mikrofonia (1 edessä, 1 yläpuolella, 1 alapuolella)

Akku4 ja lataaminen

Kiinteä akku, 2 700 mAh
Valmiusaika: jopa 420 tuntia
Puheaika: jopa 20 tuntia
Internetin käyttöaika (Wi-Fi): jopa 9 tuntia
Internetin käyttöaika (LTE): jopa 8 tuntia
Videoiden toisto: jopa 10 tuntia
Äänentoisto: jopa 75 tuntia

Nopea lataus: jopa 4 tuntia käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella5
C-tyypin USB: 15 W:n lataus

Langaton yhteys ja sijaintitiedot

LTE cat. 6
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO, kaksitaajuuksinen (2,4 GHz, 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS/GLONASS
Digitaalinen kompassi

Wi-Fi-yhteyden käyttö vaatii 802.11 a/b/g/n/ac ‑tukiaseman (reitittimen). Synkronointipalvelut (kuten varmuuskopiointi) edellyttävät Google-tiliä.

Anturit

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Android-anturikeskitin
Akselerometri
Gyroskooppi
Barometri
Lähestymisanturi
Ympäristön valoisuuden tunnistin
Hall-anturi

Verkko

Puhelin ei ole operaattorilukittu, ja se toimii suurimpien operaattorien verkoissa. Kysy lisätietoja palveluntarjoajaltasi.

Pohjois-Amerikka:

GSM/EDGE: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/12/13/17/20/25/26/29
LTE (TDD): B41
LTE CA DL: B2–B2, B2–B4, B2–B5, B2–B12, B2–B13, B2–B17, B2–B29, B4–B4, B4–B5, B4–B7, B4–B12, B4–B13, B4–B17, B4–B29, B41–B41

Verizonin asiakkaille: Jos olet hankkinut uuden SIM-kortin, jonka aktivoinnissa on ongelmia, käynnistä puhelin uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, soita Verizonin asiakastuen numeroon +1 800 922 0204. Tarvitset IMEI-koodin, jonka löydät valitsemalla Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.

Hongkong:

GSM/EDGE: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/5/8
TDS-CDMA: B34/39
LTE (FDD): B1/3/7/8/26
LTE (TDD): B38/39/40/41
LTE CA DL: B1–B3, B3–B3, B3–B7, B3–B8, B39–B41, B41C–B41C

Muu maailma:

GSM/EDGE: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
CDMA: ei tueta
LTE (FDD): B1/2 /3/ 4/5/7/8/9/17/18/19/20/26/28
LTE (TDD): B38/40/41
LTE CA DL: B1–B3, B1–B5, B1–B7, B1–B8, B1–B18, B1–B19, B1–B26, B3–B3, B3–B5, B3–B7, B3–B8, B3–B19, B3–B20, B3–B28, B5–B7, B7–B7, B7–B20, B7–B28, B40–B40, B41–B41

Portit

C-tyypin mikro-USB
3,5 mm:n ääniliitäntä
Yksi nano-SIM-korttipaikka

Materiaali

Ensiluokkainen ruiskupuristettu polykarbonaattikotelo

Huomioitavaa

1 Lopullinen resoluutio voi olla alempi kuin 12,3 megapikseliä.

2 Tallennustilan tiedot koskevat kapasiteettia ennen alustusta. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi.

3 Koko ja paino voivat vaihdella valmistusprosessin mukaan.

4 Akun todellinen suorituskyky vaihtelee, ja se riippuu monista tekijöistä, kuten signaalin voimakkuudesta, verkkoasetuksista, akun iästä, käyttölämpötilasta, valituista ominaisuuksista, laitteen asetuksista sekä puheen, datan ja muiden sovellusten käyttötavoista.

Google ja LG käyttivät testaukseen Nexus 5X:n ja sen ohjelmiston ennakkoversioita.

• Puheaikatestissä käytettiin oletusasetuksia, ja Wi-Fi oli pois päältä ja LTE päällä.
  • Valmiusaikatestissä käytettiin oletusasetuksia, ja Wi-Fi oli pois päältä ja LTE päällä.
  • Wi-Fi-yhteystesteissä laite oli lentokonetilassa ja Wi-Fi oli yhteydessä testitukiasemaan. Testissä ladattiin 20 suosittua sivustoa paikallisen palvelimen välimuistista. Laite latasi sivun, odotti 40 sekuntia, latasi sivun seuraavalta sivustolta ja niin edelleen. Latauksien välillä ei ollut taukoja.
  • LTE-yhteystesteissä Wi-Fi oli pois päältä ja LTE päällä. Testausmenetelmä oli sama kuin Wi-Fi-yhteystesteissä.
  • Videotoistotestissä käytettiin 10 minuuttia kestävää 1080p-videota. Videota toistettiin natiivina ja vaakasuuntaisena koko näytön tilassa. Toistokertojen välillä ei ollut taukoja. Laite oli lentokonetilassa, automaattinen kirkkauden säätö oli poistettu käytöstä ja näytön kirkkaus oli 200 nitiä.
  • Äänentoistotesteissä käytettiin 3 minuuttia kestävää, 256 kbps laatuista ‑mp3-kappaletta, jota toistettiin natiivina ja ilman taukoja toistokertojen välillä. Laite oli lentokonetilassa, automaattinen kirkkauden säätö oli poistettu käytöstä ja näytön kirkkaus oli 200 nitiä.

5 Koskee vain optimoituja Nexus-laitteita, kuten Nexus 6P:tä ja Nexus 5X:ää, joita ladataan pakkaukseen kuuluvalla USB Type-C ‑laturilla (15 W, 5 V, 3 A). Akun täytyy olla huomattavan vähissä. Latausnopeus hidastuu latauksen edetessä.

Kaikki akun kestoon liittyvät lausumat ovat arvioita ja perustuvat keskimääräiseen käyttöprofiiliin, joka sisältää sekä käyttöaikaa että valmiustila-aikaa.

Nexus 6P

Käyttöjärjestelmä

Android 6.0, Marshmallow

Näyttö

5,7 tuumaa
WQHD AMOLED ‑näyttö (2 560 x 1 440), 518 ppi
Kuvasuhde 16:9
Corning® Gorilla® Glass 4
Sormenjälkiä ja tahroja hylkivä pinnoite

Kamerat

Takakamera

• 12,3 megapikseliä1
  • 1,55 µm:n pikselit
  • Aukko: f/2.0
  • Laseravusteinen automaattinen IR-tarkennus
  • 4K-videotallennus (30 fps)
  • Laajaspektrinen CRI-90-kaksoissalama
  • Corning® Gorilla® Glass 4 ‑suojalasi

Etukamera

• 8 megapikselin kamera
  • 1,4 µm:n pikselit
  • Aukko: f/2.4
  • HD-videotallennus (30 fps)

Suorittimet

64-bittinen ja 8-ytiminen Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1, 2,0 GHz ‑suoritin
Adreno 430 ‑grafiikkasuoritin

Tallennustila ja muisti2

Sisäinen tallennustila: 32 Gt, 64 Gt tai 128 Gt
RAM-muisti: 3 Gt LPDDR4

Koko3

159,3 X 77,8 X 7,3 mm

Paino

178 g

Värit

Aluminium
Graphite
Frost
Gold (vain tietyissä maissa)

Media

Kaksi etukaiutinta
3 mikrofonia (2 edessä, 1 takana), joissa taustahälyn vaimennus

Akku4 ja lataaminen

3 450 mAh:n akku
Valmiusaika: jopa 440 tuntia
Puheaika: jopa 23 tuntia
Internetin käyttöaika (Wi-Fi): jopa 10 tuntia
Internetin käyttöaika (LTE): jopa 10 tuntia
Videoiden toisto: jopa 10 tuntia
Äänentoisto: jopa 100 tuntia

Nopea lataus: jopa 7 tuntia käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella5
C-tyypin USB: 15 W:n lataus

Langaton yhteys ja sijaintitiedot

LTE cat. 6
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO, kaksitaajuuksinen (2,4 GHz, 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS, GLONASS
Digitaalinen kompassi

Wi-Fi-yhteyden käyttö edellyttää 802.11 a/b/g/n/ac ‑tukiasemaa (reititintä). Synkronointipalvelut (kuten varmuuskopiointi) edellyttävät Google-tiliä.

Anturit

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Android-anturikeskitin
Akselerometri
Gyroskooppi
Barometri
Lähestymisanturi
Ympäristön valoisuuden tunnistin
Hall-anturi

Verkko

Puhelin ei ole operaattorilukittu, ja se toimii suurimpien operaattorien verkoissa. Kysy lisätietoja palveluntarjoajaltasi.

Pohjois-Amerikka:

GSM/EDGE: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/30
LTE (TDD): B41
CA DL: B2–B2, B2–B4, B2–B5, B2–B12, B2–B13, B2–B17, B2–B29, B4–B4, B4–B5, B4–B13, B4–B17, B4–B29, B41–B41

Verizonin asiakkaille: Jos olet hankkinut uuden SIM-kortin, jonka aktivoinnissa on ongelmia, käynnistä puhelin uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, soita Verizonin asiakastuen numeroon +1 800 922 0204. Tarvitset IMEI-koodin, jonka löydät valitsemalla Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.

Muu maailma:

GSM/EDGE: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
TD-SCDMA: 34/39
CDMA: BC0/1
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28
LTE (TDD): B38/B39/40/41
CA DL: B1–B5, B1–B8, B1–B19, B3–B3, B3–B5, B3–B7, B3–B8, B3–B19, B3–B20, B3–B28, B5–B7, B7–B7, B7–B20, B7–B28, B39–B39, B40–B40, B41–B41

Portit

Yksi C-tyypin USB ‑portti
Yksi nano-SIM-korttipaikka
3,5 mm:n ääniliitäntä

Materiaali

Anodisoitu alumiini

Muu

RGB LED ‑ilmoitusvalo

Huomioitavaa

1 Lopullinen resoluutio voi olla alempi kuin 12,3 megapikseliä.

2 Tallennustilan tiedot koskevat kapasiteettia ennen alustusta. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi.

3 Koko ja paino voivat vaihdella valmistusprosessin mukaan.

4 Akun todellinen suorituskyky vaihtelee, ja se riippuu monista tekijöistä, kuten signaalin voimakkuudesta, verkkoasetuksista, akun iästä, käyttölämpötilasta, valituista ominaisuuksista, laitteen asetuksista sekä puheen, datan ja muiden sovellusten käyttötavoista.

Google ja Huawei käyttivät testaukseen Nexus 6P:n ja sen ohjelmiston ennakkoversioita.

• Puheaikatestissä käytettiin oletusasetuksia, ja Wi-Fi oli pois päältä ja LTE päällä.
  • Valmiusaikatestissä käytettiin oletusasetuksia, ja Wi-Fi oli pois päältä ja LTE päällä.
  • Wi-Fi-yhteystesteissä laite oli lentokonetilassa ja Wi-Fi oli yhteydessä testitukiasemaan. Testissä ladattiin 20 suosittua sivustoa paikallisen palvelimen välimuistista. Laite latasi sivun, odotti 40 sekuntia, latasi sivun seuraavalta sivustolta ja niin edelleen. Latauksien välillä ei ollut taukoja.
  • LTE-yhteystesteissä Wi-Fi oli pois päältä ja LTE päällä. Testausmenetelmä oli sama kuin Wi-Fi-yhteystesteissä.
  • Videotoistotestissä käytettiin 10 minuuttia kestävää 1080p-videota. Videota toistettiin natiivina ja vaakasuuntaisena koko näytön tilassa. Toistokertojen välillä ei ollut taukoja. Laite oli lentokonetilassa, automaattinen kirkkauden säätö oli poistettu käytöstä ja näytön kirkkaus oli 200 nitiä.
  • Äänentoistotesteissä käytettiin 3 minuuttia kestävää, 256 kbps ‑laatuista mp3-kappaletta, jota toistettiin natiivina ja ilman taukoja toistokertojen välillä. Laite oli lentokonetilassa, automaattinen kirkkauden säätö oli poistettu käytöstä ja näytön kirkkaus oli 200 nitiä.

5 Koskee vain optimoituja Nexus-laitteita, kuten Nexus 6P:tä ja Nexus 5X:ää, joita ladataan pakkaukseen kuuluvalla USB Type-C ‑laturilla (15 W, 5 V, 3 A). Akun täytyy olla huomattavan vähissä. Latausnopeus hidastuu latauksen edetessä.

Kaikki akun kestoon liittyvät lausumat ovat arvioita ja perustuvat keskimääräiseen käyttöprofiiliin, joka sisältää sekä käyttöaikaa että valmiustila-aikaa.

Nexus 6
Näyttö

6 tuumaa, 1 440 x 2 560 pikseliä (493 ppi)

Resoluutio: QHD 1 440 x 2 560

Koko 82,98 x 159,26 x 10,06 mm
Paino 184 g
Kamerat

Etukamera

• 2 megapikseliä, pikselikoko 1,4 um

Takakamera

• 13 megapikseliä, optinen kuvanvakain (OIS)
  • Kaksois-LED-rengassalama
Muisti  32 tai 64 Gt; 3 Gt RAM-muistia (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
Portit

Mikro-USB

Yksi nano-SIM-korttipaikka

3,5 mm:n ääniliitäntä

Suoritin ja grafiikkasuoritin

4-ytiminen Krait 450 ‑prosessori, 2,7 GHz (Qualcomm Snapdragon 805 SOC)

Adreno 420 ‑grafiikkasuoritin

Anturit

Akselerometri

Gyroskooppi

Magnetometri

Lähestymisanturi

Ympäristön valoisuuden tunnistin

Haptinen teknologia

Hall-anturi

Ilmapuntari

Langaton yhteys

Broadcom 802.11ac 2x2 (MIMO)

Bluetooth 4.1

Broadcomin NFC-ohjain

Verkot ja yhteensopivat operaattorit

2G/3G/4G LTE

Yhteensopiva lukuisten operaattoreiden kanssa, mukaan lukien alla luetellut. Saatavuus ja ajoitus vaihtelee operaattorista ja myymälästä riippuen. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.

Pohjois-Amerikka:

T-Mobile, Sprint, AT&T, USC, Bell, Rogers, Telus, Telcel

Muu maailma:

Vodafone, CPW, Hutch, SFR, Electronic Partner, MSH, Orange ES, Vodafone ES, Vodafone IT, Vodafone NL, Optus, Claro

Yhteystekniikat

Pohjois-Amerikka:

• GSM: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz
  • CDMA: taajuusluokka: 0/1/10
  • WCDMA: taajuudet: 1/2/4/5/8
  • LTE: taajuudet: 2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/41
  • CA DL: taajuudet: B2–B13, B2–B17, B2–29, B4–B5, B4–B13, B4–B17, B4–B29

Muu maailma:

• GSM: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz
  • CDMA: ei tueta
  • WCDMA: taajuudet: 1/2/4/5/6/8/9/19
  • LTE: taajuudet: 1/3/5/7/8/9/19/20/28/41
  • CA DL: B3–B5, B3–B8
Ääni

Stereoetukaiuttimet

3,5 mm:n stereoääniliitäntä

Kolmen mikrofonin tuki

Akku

Kiinteä akku, 3 220 mAh

Käyttöjärjestelmä

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 5
Näyttö
  • 4,95 tuumaa, 1 920 x 1 080, 445 ppi
  • Full HD IPS
  • Corning® Gorilla® Glass 3 ‑lasi
Koko 69,17 x 137,84 x 8,59 mm
Paino 130 g
Kamerat
  • Etukamera 1,3 megapikseliä
  • Takakamera 8 megapikseliä, optinen kuvanvakaaja
Muisti
  • 16 Gt tai 32 Gt (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
  • 2 Gt RAM-muistia
Suorituskyky
  • CPU: Qualcomm Snapdragon ™ 800, 2,26 GHz
  • Grafiikkasuoritin: Adreno 330, 450 MHz
Anturit
  • GPS
  • Gyroskooppi
  • Akselerometri
  • Kompassi
  • Etäisyys/valaistus
  • Paine
  • Hall-ilmiö
Verkot

2G/3G/4G LTE

Pohjois-Amerikka:

GSM: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz

CDMA: taajuusluokka: 0/1/10

WCDMA: taajuudet: 1/2/4/5/6/8/19

LTE: taajuudet: 1/2/4/5/17/19/25/26/41

Muut maat:

GSM: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz

WCDMA: taajuudet: 1/2/4/5/6/8

LTE: taajuudet: 1/3/5/7/8/20

Langaton yhteys
  • Kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz) 802.11 a/b/g/n/ac
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0 LE
Portit ja liitännät
  • microUSB
  • SlimPort™-yhteensopiva
  • 3,5 mm stereoääniliitäntä
  • Kaksi mikrofonia
  • Keraamiset virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet
Ääni
  • Sisäänrakennettu kaiutin
  • 3,5 mm:n stereoääniliitäntä
Akku
  • Kiinteä akku, 2 300 mAh
  • Valmiusaika: jopa 300 tuntia
  • Puheaika: jopa 17 tuntia
  • Internetin käyttöaika: jopa 8,5 tuntia wifi-yhteydellä, jopa 7 tuntia LTE:llä
  • Sisäänrakennettu langaton lataus
Tuetut palveluntarjoajat
  • Lukitsematon: käytä minkä tahansa palveluntarjoajan kanssa, joka toimii Nexus 5:n tukemassa verkossa
  • Yhteensopivia operaattoreita: T-Mobile, Sprint, AT&T
Käyttöjärjestelmä Android 4.4 (KitKat)

Nexus 4
Näyttö
  • Halkaisija 4,7 tuumaa
  • 1280 x 768 kuvapisteen tarkkuus (320 ppi)
  • WXGA IPS
  • Corning® Gorilla® Glass 2 ‑lasi
Koko 133,9 x 68,7 x 9,1 mm
Paino 139 g
Kamerat
  • 8 megapikseliä (ensisijainen)
  • 1,3 megapikseliä (edessä)
Muisti
  • 8 Gt tai 16 Gt (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
  • 2 Gt RAM-muistia
CPU Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro 1.5GHz
Anturit
  • Mikrofoni
  • Akselerometri
  • Kompassi
  • Valontunnistin
  • Barometri
  • Gyroskooppi
  • GPS
Verkko Lukitsematon GSM/UMTS/HSPA+

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)
HSPA+ 42
Langattomat
  • Langattoman latauksen tuki
  • Wifi (802.11 a/b/g/n)
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth
Liitännät
  • Micro USB
  • SlimPort HDMI
  • 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
Akku
  • Kiinteä akku, 2 100 mAh
  • Valmiustila: jopa 250 tuntia
  • Puheaika: jopa 10 tuntia
  • Musiikin toistaminen: jopa 40 tuntia
  • Videoiden toistaminen: jopa 8 tuntia
  • Verkkoselailu: jopa 7 tuntia
Käyttöjärjestelmä Android 4.2 (Jelly Bean)

Tabletit

Nexus 9
Näyttö
  • 8,9 tuuman IPS LCD TFT ‑näyttö
  • QXGA (2 048 x 1 536)
  • Kuvasuhde 4:3
  • Akun alhaisen varauksen merkkivalo
Koko 153,68 x 228,25 x 7,95 mm
Paino
  • Noin 425 g (Wi-Fi)
  • Noin 436 g (LTE)
Kamerat

Etukamera

• 1,6 megapikselin etukamera, kiinteä tarkennus, ei salamaa
  • f/2.4, 26,1 mm:n polttoväli (vastaa 35 mm:ä)

Takakamera

• 8 megapikselin takakamera, automaattitarkennus ja LED-salama
  • f/2.4, 29,2 mm:n polttoväli (vastaa 35 mm:ä)
Muisti (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
  • 2 Gt RAM-muistia
  • 16 tai 32 Gt eMMC 4.51 ‑tallennustilaa
Portit
  • Mikro-USB 2.0 ‑liitäntä USB-tiedonsiirtoa ja ‑lataamista varten
  • 3,5 mm:n ääniliitäntä
  • Kaksoisetukaiuttimet ja HTC BoomSound™
  • Kaksi mikrofonia
Suorittimet
  • 2,3 GHz:n NVIDIA Tegra K1 Dual Denver (64-bittinen)
  • 192-ytiminen Kepler-grafiikkasuoritin
Anturit
  • GNSS-tuki (GPS, GLONASS ja Beidou)
  • Boschin gyroskooppi ja akselerometri
  • AKM-magnetometri ja Hall-anturi
  • Capellan ympäristön valoisuuden tunnistin
Langaton yhteys
  • 802.11ac 2x2 (MIMO)
  • Bluetooth 4.1
  • Broadcomin NFC-ohjain
Yhteysominaisuudet

(vain LTE-malli)

Nelitaajuuksinen GSM, CDMA, viisitaajuuksinen HSPA, 4G LTE

Ääni
  • Kaksi etukaiutinta
  • Ylä- ja alamikrofoni
Akku

Kiinteä akku, 6 700 mAh

Laturin tiedot
  • Jännitealue/taajuus: 100–240 V AC, 50/60 Hz
  • DC-lähtö: 5 V ja 1,5 A
Käyttöjärjestelmä

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 7 (2013)
Näyttö
  • 7,02-tuumainen 1 920 x 1 200 kuvapisteen HD-näyttö (323 ppi)
  • 1 080 pikselin IPS-HD-näyttö
  • Naarmunkestävä Corning®-lasi
Koko 114 x 200 x 8,65 mm
Paino 290 g (0,64 lb)
Kamera
  • 1,2 megapikselin etukamera, kiinteä tarkennus
  • 5 megapikselin takakamera, automaattinen tarkennus
Ääni
  • Stereokaiuttimet
  • Virtuaalinen Fraunhofer Cingo™ ‑surround-äänentoisto*
  • 3,5 mm:n ääniliitäntä
Langaton yhteys
  • Kaksitaajuinen wifi (2,4 GHz/5 GHz) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Muisti
  • 16 Gt tai 32 Gt sisäistä tallennustilaa (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
  • 2 Gt RAM-muistia
Portit
  • Mikro-USB
  • SlimPort™
Akku
  • Kiinteä akku, 3 950 mAh
  • Jopa 9 tuntia aktiivista käyttöä
  • Sisäänrakennettu langaton lataus (Qi-yhteensopiva)
Käyttöjärjestelmä Android 4.3
Suorituskyky
  • Keskusyksikkö: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • Grafiikkasuoritin: Adreno 320, 400 MHz
Anturit
  • Akselerometri
  • GPS
  • Ympäristön valoisuuden tunnistin
  • Kompassi
  • Gyroskooppi

*Fraunhofer Cingo™ ‑mobiiliäänitekniikka. Lisätietoja on osoitteessa www.fraunhofer-cingo.com.

Nexus 7 (LTE)

Näyttö
  • 7,02-tuumainen 1 920 x 1 200 kuvapisteen HD-näyttö (323 ppi)
  • 1 080 pikselin IPS-HD-näyttö
  • Naarmunkestävä Corning®-lasi
Koko 114 x 200 x 8,65 mm
Paino 299 g (0,66 lb)
Kamera
  • 1,2 megapikselin etukamera, kiinteä tarkennus
  • 5 megapikselin takakamera, automaattinen tarkennus
Ääni
  • Stereokaiuttimet
  • Virtuaalinen Fraunhofer Cingo™ ‑surround-äänentoisto*
  • 3,5 mm:n ääniliitäntä
Verkko

2G/3G/4G LTE

Pohjois-Amerikka ja Japani:

GSM: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (taajuudet: 1/2/4/5/8)

LTE: 700 / 850 / 1 700 / 1 800 / 1 900 / 2 100 MHz (taajuudet: 1/2/3/4/5/13/17)

Muut maat:

GSM: 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (taajuudet: 1/2/4/5/8)

LTE: 800 / 850 / 1 700 / 1 800 / 1 900 / 2 100 / 2 600 MHz (taajuudet: 1/2/3/4/5/7/20)

Langattomat toiminnot
  • Kaksitaajuinen wifi (2,4 GHz/5 GHz) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Muisti
  • 32 Gt:n sisäinen tallennustila (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
  • 2 Gt RAM-muistia
Portit
  • Mikro-USB
  • SlimPort™
Akku
  • Kiinteä akku, 3 950 mAh
  • Jopa 9 tuntia aktiivista käyttöä
  • Sisäänrakennettu langaton lataus (Qi-yhteensopiva)
Käyttöjärjestelmä Android 4.3
Suorituskyky
  • Keskusyksikkö: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • Grafiikkasuoritin: Adreno 320, 400 MHz
Anturit
  • Akselerometri
  • GPS
  • Ympäristön valoisuuden tunnistin
  • Kompassi
  • Gyroskooppi

*Fraunhofer Cingo™ ‑mobiiliäänitekniikka. Lisätietoja on osoitteessa www.fraunhofer-cingo.com.

Nexus 7 (2012)
Näyttö
  • 7-tuumainen HD-näyttö, 1 280 x 800, 216 ppi
  • Taustavalaistu IPS-näyttö
  • Naarmunkestävä Corning-lasi
  • 1,2 megapikselin etukamera
Koko 198,5 x 120 x 10,45 mm
Paino 340 g
Langaton yhteys
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
Muisti
  • 8, 16 tai 32 Gt sisäistä tallennustilaa
  • 1 Gt RAM-muistia
USB Mikro-USB
Akku Kiinteä akku, 4 325 mAh (akun kesto jopa 10 tuntia)
Käyttöjärjestelmä Android 4.1 (Jelly Bean)
Suoritin 4-ytiminen Tegra 3 ‑suoritin
Ominaisuudet
  • Mikrofoni
  • NFC (Android Beam)
  • Akselerometri
  • GPS
  • Magnetometri
  • Gyroskooppi
Yhteensopivat tiedostomuodot
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF

Nexus 7 (32 Gt ja mobiilidata)

Näyttö
  • 7-tuumainen HD-näyttö, 1 280 x 800, 216 ppi
  • Taustavalaistu IPS-näyttö
  • Naarmunkestävä Corning(R)-lasi
Koko 198,5 x 120 x 10,45 mm
Paino 347 g
Kamera 1,2 megapikselin kamera laitteen etupuolella
Langaton yhteys
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
  • NFC (Android Beam)
Muisti
  • 32 Gt:n sisäinen tallennustila (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
  • 1 Gt RAM-muistia
Anturit
  • Mikrofoni
  • NFC (Android Beam)
  • Akselerometri
  • GPS
  • Magnetometri
  • Gyroskooppi
USB Mikro-USB
Akku Kiinteä akku 4 325 mAh (akun kesto jopa 10 tuntia)
Käyttöjärjestelmä Android 4.1 (Jelly Bean)
Keskusyksikkö NVIDIA® Tegra® 3 ‑neliydinsuoritin
Verkko

Lukitsematon GSM/UMTS/HSPA+

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)

HSPA+ 21

Yhteensopivat tiedostomuodot
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF

Nexus 10
Näyttö
  • 10,055 tuumaa, 2560 x 1600 (300 ppi)
  • WQXGA, HD PLS
  • Corning® Gorilla® Glass 2 ‑lasi
Koko 263.9 x 177.6 x 8.9 mm
Paino 603 g
Kamerat
  • 5 megapikseliä (ensisijainen), 1080p-video
  • 1,9 megapikseliä (edessä), 720p-video
Muisti
  • 16 Gt tai 32 Gt (todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi)
Suoritin ja grafiikkasuoritin
  • Keskusyksikkö: A15-tuplaydinsuoritin
  • Grafiikka: Mali T604 ‑neliydingrafiikkasuoritin
RAM-muisti 2 Gt
Anturit
  • Akselerometri
  • Kompassi
  • Vallitseva valo
  • Gyroskooppi
  • Paine
  • GPS
Langattomat
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n (MIMO+HT40)
  • Bluetooth
  • NFC (Android Beam) molemmilla puolilla
Liitännät
  • Micro USB
  • Micro HDMI
  • 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
Akku
  • Kiinteä litiumpolymeeriakku, 9 000 mAh
  • Musiikin toistaminen: jopa 90 tuntia
  • Videoiden toistaminen: jopa 9 tuntia
  • Verkkoselailu: jopa 7 tuntia
  • Valmiustila: jopa 500 tuntia
Käyttöjärjestelmä Android 4.2 (Jelly Bean)