Tekniske specifikationer for Nexus

Se de tekniske specifikationer for disse Nexus-enheder.

Telefoner

Nexus 5X
Operativsystem

Android 6.0, Marshmallow

Skærm

5,2"
FHD (1920 x 1080) LCD ved 423 ppi
Corning® Gorilla® Glass 3
Olieskyende belægning, der afviser fingeraftryk og snavs

Kameraer Kamera på bagsiden
  • 12,3 megapixels1
  • Pixels på 1,55 µm
  • f/2.0 blænde
  • IR-laserassisteret automatisk fokus
  • 4K (30 fps) videooptagelse
  • Bredspektret CRI-90 med dobbelt blitz

Kamera på forsiden

• 5 megapixels
  • 1,4 µm pixels
  • f/2.0 blænde
Processorer Qualcomm® Snapdragon™ 808 processor, 1,8 GHz Hexa-core 64-bit

Adreno 418 GPU

Lager2 og hukommelse

Internt lagerp: 16 GB eller 32 GB
RAM: 2 GB LPDDR3

Størrelse3

147 x 72,6 x 7,9 mm

Vægt

136 gram

Farver

Carbon
Quartz
Ice

Medier

1 fremadvendt højttaler
3 mikrofoner (1 foran, 1 øverst, 1 nederst)

Batteri4 og opladning

2.700 mAh ikke-udskifteligt batteri
Standbytid: Op til 420 timer
Taletid: Op til 20 timer
Brug af internet (Wi-Fi): Op til 9 timer
Brug af internet (LTE): Op til 8 timer
Videoafspilning: Op til 10 timer
Lydafspilning: Op til 75 timer

Hurtig opladning: Op til 4 timers brug efter kun 10 minutters opladning5
USB type C 15 W-opladning

Trådløs forbindelse og placering

LTE-kategori 6
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2 x 2 MIMO dualband (2,4 GHz, 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS/GLONASS
Digitalt kompas

Brug af Wi-Fi kræver en router med 802.11 a/b/g/n/ac. Synkroniseringstjenester (såsom sikkerhedskopiering) kræver en Google-konto.

Sensorer

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Android Sensor Hub
Accelerationsmåler
Gyroskop
Barometer
Nærhedssensor
Sensor for omgivende lys
Hall-sensor

Netværk

Telefonen er ikke SIM-låst og kan bruges på de fleste mobilnetværk. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger.

Nordamerika:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/12/13/17/20/25/26/29
LTE (TDD): B41
LTE CA DL: B2-B2, B2-B4, B2-B5, B2-B12, B2-B13, B2-B17, B2-B29, B4-B4, B4-B5, B4-B7, B4-B12, B4-B13, B4-B17, B4-B29, B41-B41

Til Verizon-kunder: Hvis du har et nyt SIM-kort og har problemer med at aktivere det, kan du prøve at genstarte din telefon. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at ringe til Verizon Customer Care på (800) 922-0204. Du skal bruge dit IMEI-nummer, som du kan finde under Indstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-oplysninger.

Hongkong:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/5/8
TDS-CDMA: B34/39
LTE (FDD): B1/3/7/8/26
LTE (TDD): B38/39/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B3-B3, B3-B7, B3-B8, B39-B41, B41C-B41C

Resten af verden:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
CDMA: Understøttes ikke
LTE (FDD): B1/2 /3/ 4/5/7/8/9/17/18/19/20/26/28
LTE (TDD): B38/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B1-B5, B1-B7, B1-B8, B1-B18, B1-B19, B1-B26, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B40-B40, B41-B41

Porte

Mikro-USB type C™
3,5 mm lydstik
Enkelt Nano-SIM-kortholder

Materiale

Sprøjtestøbt højkvalitetshylster i polykarbonat

Noter

1Reel opløsning kan være lavere end 12,3 megapixels.

2Specifikationer for lagerplads henviser til kapaciteten inden formatering. Den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre.

3Størrelse og vægt kan variere alt efter fremstillingsprocessen.

4Batteriets reelle ydeevne varierer og afhænger af mange forskellige faktorer, herunder signalstyrke, netværkskonfiguration, batteriets alder, driftstemperatur, aktiverede funktioner, enhedsindstillinger og brugsmønstre for stemme, data m.m.

Testene blev udført af LG og Google med testudgaver af Nexus 5X-enheder og software.

• Ved test af taletiden blev standardindstillingerne anvendt, og Wi-Fi var slået fra, og LTE var slået til.
  • Ved test af standbytiden blev standardindstillingerne anvendt, og Wi-Fi var slået fra, mens LTE var slået til.
  • Ved test af Wi-Fi-internettet var Flytilstand slået til, og Wi-Fi-forbindelsen var sluttet til et testadgangspunkt, mens 20 populære websites, der var cachelagret på en lokal server, blev indlæst. Enheden indlæste en side, ventede 40 sekunder og indlæste derefter en side fra det næste website osv. i en uendelig løkke.
  • Ved test af LTE-internettet var Wi-Fi slået fra og LTE slået til, og der blev brugt samme testmetode som ved test af Wi-Fi-internettet.
  • Ved test af videoafspilningen blev der anvendt en video i 1080p på 10 minutter, som blev afspillet lokalt i en uendelig løkke i fuld skærm og landskab. Flytilstand blev aktiveret på enheden, automatisk lysstyrke blev slået fra, og lysstyrken blev indstillet til 200 nit.
  • Ved test af lydafspilning blev der anvendt et 3 minutter langt mp3-nummer på 256-kbps, som blev afspillet lokalt i en uendelig løkke. Flytilstand blev aktiveret på enheden, automatisk lysstyrke blev slået fra, og lysstyrken blev indstillet til 200 nit.

5Gælder kun for optimerede Nexus-enheder såsom Nexus 6P og Nexus 5X, der oplades ved hjælp af den medfølgende USB type C 15 W-oplader (5 V/3 A). Batteriet skal være næsten helt afladet. Opladningshastigheden reduceres løbende under opladningsprocessen.

Alle angivelser af batterilevetid er omtrentlige og baseret på en gennemsnitlig, blandet anvendelsesprofil, som omfatter både brugs- og standbytid.

Nexus 6P

Operativsystem

Android 6.0, Marshmallow

Skærm

5,7"
WQHD (2560 x 1440) AMOLED-skærm med 518 ppi
16:9-format
Corning® Gorilla® Glass 4
Olieskyende belægning, der afviser fingeraftryk og snavs

Kameraer

Kamera på bagsiden

• 12,3 megapixels1
  • Pixels på 1,55 µm
  • f/2.0 blænde
  • IR-laserassisteret automatisk fokus
  • 4K (30 fps) videooptagelse
  • Bredspektret CRI-90 med dobbelt blitz
  • Dækglas af Corning® Gorilla® Glass 4

Kamera på forsiden

• Kamera med 8 megapixels
  • 1,4 µm pixels
  • f/2.4 blænde
  • Videooptagelse i HD (30 fps)

Processorer

Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1, 2,0 GHz octa-core 64 bit
Adreno 430 GPU

Lager og hukommelse2

Internt lager: 32 GB, 64 GB eller 128 GB
RAM: 3 GB LPDDR4

Størrelse3

159,3 x 77,8 x 7,3 mm

Vægt

178 gram

Farver

Aluminium
Grafit
Frost
Guld (kun i nogle lande)

Medier

Dobbelte stereohøjttalere på forsiden
3 mikrofoner (2 foran, 1 bagpå) med støjreducering

Batteri4 og opladning

3.450 mAh batteri
Standbytid: Op til 440 timer
Taletid: Op til 23 timer
Brug af internet (Wi-Fi): Op til 10 timer
Brug af internet (LTE): Op til 10 timer
Videoafspilning: Op til 10 timer
Lydafspilning: Op til 100 timer

Hurtig opladning: Op til 7 timers brug efter kun 10 minutters opladning5
USB type C 15 W-opladning

Trådløs forbindelse og placering

LTE-kategori 6
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2 x 2 MIMO dualband (2,4 GHz, 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS, GLONASS
Digitalt kompas

Brug af Wi-Fi kræver en router med 802.11 a/b/g/n/ac. Synkroniseringstjenester (såsom sikkerhedskopiering) kræver en Google-konto.

Sensorer

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Android Sensor Hub
Accelerationsmåler
Gyroskop
Barometer
Nærhedssensor
Sensor for omgivende lys
Hall-sensor

Netværk

Telefonen er ikke SIM-låst og kan bruges på de fleste mobilnetværk. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger.

Nordamerika:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/30
LTE (TDD): B41
CA DL: B2-B2, B2-B4, B2-B5, B2-B12, B2-B13, B2-B17, B2-B29, B4-B4, B4-B5, B4-B13, B4-B17, B4-B29, B41-B41

Til Verizon-kunder: Hvis du har et nyt SIM-kort og har problemer med at aktivere det, kan du prøve at slukke din telefon og tænde den igen. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at ringe til Verizon Customer Care på (800) 922-0204. Du skal bruge dit IMEI-nummer, som du kan finde under Indstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-oplysninger.

Resten af verden:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
TD-SCDMA: 34/39
CDMA: BC0/1
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28
LTE (TDD): B38/B39/40/41
CA DL: B1-B5, B1-B8, B1-B19, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B39-B39, B40-B40, B41-B41

Porte

Enkelt USB type C™
Enkelt Nano-SIM-kortholder
3,5 mm lydstik

Materiale

Anodiseret aluminium

Andet

RGB LED-underretningslys

Noter

1Reel opløsning kan være lavere end 12,3 megapixels.

2Specifikationer for lagerplads henviser til kapaciteten inden formatering. Den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre.

3Størrelse og vægt kan variere alt efter fremstillingsprocessen.

4Batteriets reelle ydeevne varierer og afhænger af mange forskellige faktorer, f.eks. signalstyrke, netværkskonfiguration, batteriets alder, driftstemperatur, aktiverede funktioner, enhedsindstillinger og brugsmønstre for stemme, data m.m.

Testene blev udført af Huawei med testudgaver af Nexus 6P-enheder og -software.

• Ved test af taletiden blev standardindstillingerne anvendt, og Wi-Fi var slået fra, mens LTE var slået til.
  • Ved test af standbytiden blev standardindstillingerne anvendt, og Wi-Fi var slået fra, mens LTE var slået til.
  • Ved test af Wi-Fi-internettet var Flytilstand slået til, og Wi-Fi-forbindelsen var sluttet til et testadgangspunkt, mens 20 populære websites, der var cachelagret på en lokal server, blev indlæst. Enheden indlæste en side, ventede 40 sekunder og indlæste derefter en side fra det næste website osv. i en uendelig løkke.
  • Ved test af LTE-internettet var Wi-Fi slået fra og LTE slået til, og der blev brugt samme testmetode som ved test af Wi-Fi-internettet.
  • Ved test af videoafspilningen blev der anvendt en video i 1080p på 10 minutter, som blev afspillet lokalt i en uendelig løkke i fuld skærm og landskab. Flytilstand blev aktiveret på enheden, automatisk lysstyrke blev slået fra, og lysstyrken blev indstillet til 200 nit.
  • Ved test af lydafspilning blev der anvendt et 3 minutter langt mp3-nummer på 256-kbps, som blev afspillet lokalt i en uendelig løkke. Flytilstand blev aktiveret på enheden, automatisk lysstyrke blev slået fra, og lysstyrken blev indstillet til 200 nit.

5Gælder kun for optimerede Nexus-enheder, såsom Nexus 6P og Nexus 5X, der oplades ved hjælp af den medfølgende USB type C 15 W-oplader (5 V/3 A). Batteriet skal være næsten helt afladet. Opladningshastigheden reduceres løbende under opladningsprocessen.

Alle angivelser af batterilevetid er omtrentlige og baseret på en gennemsnitlig, blandet anvendelsesprofil, som omfatter både brugs- og standbytid.

Nexus 6
Skærm

6" skærm, 1440 x 2560 (493 ppi)

Opløsning: QHD 1440 x 2560

Størrelse 82,98 x 159,26 x 10,06 mm
Vægt 184 gram
Kameraer

Kamera på forsiden

• 2 MP ved 1,4 um pixel

Kamera på bagsiden

• 13 MP med optisk billedstabilisering (OIS)
  • Dobbelt LED-ringblitz
Hukommelse  32, 64 GB, 3 GB RAM (reel formateret kapacitet er mindre)
Porte

Mikro-USB

Enkelt nano-SIM-kort

3,5 mm lydstik

CPU/GPU

Quadcore Krait 450 CPU 2,7 GHz (Qualcomm Snapdragon 805 SOC)

Adreno 420 GPU

Sensorer

Accelerometer

Gyroskop

Magnetometer

Nærhedssensor

Sensor for omgivende lys

Berøringssensor

Hall-effekt

Barometer

Trådløs forbindelse

Broadcom 802.11ac 2 x 2 (MIMO)

Bluetooth 4.1

Broadcom NFC-styring

Netværk og kompatible mobilselskaber

2G/3G/4G LTE

Kompatibel med en række mobilselskaber, herunder dem, der er anført nedenfor. Tilgængelighed og timing varierer afhængigt af mobilselskab og forhandler. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger.

Nordamerika:

T-Mobile, Sprint, AT&T, USC, Bell, Rogers, Telus, Telcel

Resten af verden:

Vodafone, CPW, Hutch, SFR, Electronic Partner, MSH, Orange ES, Vodafone ES, Vodafone IT, Vodafone NL, Optus, Claro

Forbindelse

Nordamerika:

• GSM: 850/900/1800/1900 MHz
  • CDMA: Båndklasse: 0/1/10
  • WCDMA: Bånd: 1/2/4/5/8
  • LTE: Bånd: 2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/41
  • CA DL: Bånd: B2-B13, B2-B17, B2-29, B4-B5, B4-B13, B4-B17, B4-B29

Resten af verden:

• GSM: 850/900/1800/1900 MHz
  • CDMA: Understøttes ikke
  • WCDMA: Bånd: 1/2/4/5/6/8/9/19
  • LTE: Bånd: 1/3/5/7/8/9/19/20/28/41
  • CA DL: B3-B5, B3-B8
Lyd

Fremadvendte stereohøjttalere

3,5 mm stereolydstik

Understøtter tre mikrofoner

Batteri

3220 mAh ikke-udskifteligt batteri

Operativsystem

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 5
Skærm
  • 4,95" 1920 x 1080 (445 ppi)
  • Fuld HD IPS
  • Corning® Gorilla® Glass 3
Størrelse 69,17 x 137,84 x 8,59 mm
Vægt 130 g
Kameraer
  • 1,3 MP på forsiden
  • 8 MP på bagsiden med optisk billedstabilisering
Hukommelse
  • 16 GB eller 32 GB (den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre)
  • 2 GB RAM
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ 800, 2,26 GHz
  • GPU: Adreno 330, 450 MHz
Sensorer
  • GPS
  • Gyroskop
  • Accelerationsmåler
  • Kompas
  • Nær-/omgivende lys
  • Tryk
  • Hall-effekt
Netværk

2G/3G/4G LTE

Nordamerika:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

CDMA: Båndklasse: 0/1/10

WCDMA: Bånd: 1/2/4/5/6/8/19

LTE: Bånd: 1/2/4/5/17/19/25/26/41

Resten af verden:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

WCDMA: Bånd: 1/2/4/5/6/8

LTE: Bånd: 1/3/5/7/8/20

Trådløs forbindelse
  • Dual-band Wi-Fi (2,4G/5G) 802.11 a/b/g/n/ac
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0 LE
Porte og stik
  • microUSB
  • Mulighed for SlimPort™
  • 3,5 mm stereojackstik
  • To mikrofoner
  • Keramiske afbryder- og lydstyrkeknapper
Lyd
  • Indbygget højttaler
  • 3,5 mm stereolydstik
Batteri
  • 2.300 mAh ikke-udskifteligt batteri
  • Standbytid: Op til 300 timer
  • Taletid: Op til 17 timer
  • Internetbrug: Op til 8,5 timer via Wi-Fi, op til 7 timer via LTE
  • Indbygget trådløs opladning
Understøttet tjeneste
  • Oplåst: Brug sammen med enhver udbyder, der tilbyder forbindelse på netværk, der understøttes af Nexus 5
  • Eksempler på kompatible mobilselskaber: T-Mobile, Sprint, AT&T
Operativsystem Android 4.4 (KitKat)

Nexus 4
Skærm
  • 4,7" diagonal
  • 1280 x 768 pixel opløsning (320 ppi)
  • WXGA IPS
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Størrelse 133,9 x 68,7 x 9,1 mm
Vægt 139 g
Kameraer
  • 8 MP (hovedkamera)
  • 1,3 MP (frontkamera)
Hukommelse
  • 8 GB eller 16 GB (den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre)
  • 2 GB RAM
CPU Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro 1,5 GHz
Sensorer
  • Mikrofon
  • Accelerometer
  • Kompas
  • Omgivende lys
  • Barometer
  • Gyroskop
  • GPS
Netværk Oplåst GSM/UMTS/HSPA+

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)
HSPA+ 42
Trådløs forbindelse
  • Kompatibel med trådløs opladning
  • Wi-Fi (802.11 a/b/g/n)
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth
Forbindelse
  • Mikro-USB
  • SlimPort HDMI
  • 3,5 mm hovedtelefonstik
Batteri
  • 2.100 mAh ikke-udskifteligt batteri
  • Standby: Op til 250 timer
  • Taletid: Op til 10 timer
  • Musikafspilning: Op til 40 timer
  • Videoafspilning: Op til 8 timer
  • Webbrowsing: Op til 7 timer
OS Android 4.2 (Jelly Bean)

Tablets

Nexus 9
Skærm
  • 8,9" IPS LCD TFT
  • QXGA (2048 x 1536)
  • 4:3 formatforhold
  • Batteriniveauindikator (LED)
Størrelse 153,68 x 228,25 x 7,95 mm
Vægt
  • ca. 425 g (Wi-Fi)
  • ca. 436 g (LTE)
Kameraer

Kamera på forsiden

• 1,6 megapixel frontkamera med fast fokus, ingen blitz
  • f/2,4; 26,1 mm fokuslængde (svarende til 35 mm)

Kamera på bagsiden

• 8 megapixel kamera med autofokus og LED-blitz
  • f/2,4; 29,2 mm fokuslængde (svarende til 35 mm)
Hukommelse (den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre)
  • 2 GB RAM
  • 16/32 GB eMMC 4.51-lager
Porte
  • Ét mikro-USB 2.0 til USB-data/opladning
  • 3,5 mm lydstik
  • To højttalere foran med HTC BoomSound™
  • To mikrofoner
Processor
  • 64-bit NVIDIA Tegra K1 Dual Denver på 2,3GHz
  • 192-core Kepler GPU
Sensorer
  • GNSS-understøttelse til GPS, GLONASS og Beidou
  • Bosch-gyroskop og -accelerometer
  • AKM-magnetometer og Hall-sensor
  • Capella-lyssensor
Trådløs forbindelse
  • 802.11ac 2x2 (MIMO)
  • Bluetooth 4.1
  • Broadcom NFC-styring
Forbindelse

(kun LTE-modeller)

Quad-band GSM, CDMA, Penta-band HSPA, 4G LTE

Lyd
  • To højttalere foran
  • To mikrofoner, top/bund
Batteri

6700 mAh ikke-udskifteligt batteri

Opladerspecifikationer
  • Spændingsområde/frekvens: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz
  • DC-udgang: 5 V og 1,5 A
Operativsystem

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 7 (2013)
Skærm
  • 7,02" 1920 x 1200 HD-skærm (323 ppi)
  • 1080p HD IPS
  • Ridsefast Corning®-glas
Størrelse 114 x 200 x 8,65 mm
Vægt 290 g
Kamera
  • Frontkamera med 1,2 megapixel og fast fokus
  • 5 MP bagsidekamera med autofokus
Lyd
  • Stereohøjttalere
  • Fraunhofer Cingo™ virtuel surroundsound*
  • 3,5 mm lydstik
Trådløs forbindelse
  • Dual-band-Wi-Fi (2,4G/5G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Hukommelse
  • 16 eller 32 GB intern hukommelse (den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre)
  • 2 GB RAM
Porte
  • Mikro-USB
  • SlimPort™
Batteri
  • 3950 mAh ikke-udskifteligt batteri
  • Op til 9 timers aktiv brug
  • Indbygget trådløs opladning (Qi-kompatibel)
Operativsystem Android 4.3
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • GPU: Adreno 320, 400MHz
Sensorer
  • Accelerometer
  • GPS
  • Omgivende lys
  • Kompas
  • Gyroskop

*Fraunhofer Cingo™-mobillydteknologi. Få flere oplysninger på www.fraunhofer-cingo.com.

Nexus 7 (LTE)

Skærm
  • 7,02" 1920 x 1200 HD-skærm (323 ppi)
  • 1080p HD IPS
  • Ridsefast Corning®-glas
Størrelse 114 x 200 x 8,65 mm
Vægt 299 g
Kamera
  • Frontkamera med 1,2 megapixel og fast fokus
  • 5 MP bagsidekamera med autofokus
Lyd
  • Stereohøjttalere
  • Fraunhofer Cingo™ virtuel surroundsound*
  • 3,5 mm lydstik
Netværk

2G/3G/4G LTE

Nordamerika og Japan:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (Bånd: 1/2/4/5/8)

LTE: 700/850/1700/1800/1900/2100 MHz (Bånd: 1/2/3/4/5/13/17)

Resten af verden:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (Bånd: 1/2/4/5/8)

LTE: 800/850/1700/1800/1900/2100/2600 MHz (Bånd: 1/2/3/4/5/7/20)

Trådløs forbindelse
  • Dual-band-Wi-Fi (2,4G/5G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Hukommelse
  • 32 GB intern hukommelse (den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre)
  • 2 GB RAM
Porte
  • Mikro-USB
  • SlimPort™
Batteri
  • 3950 mAh ikke-udskifteligt batteri
  • Op til 9 timers aktiv brug
  • Indbygget trådløs opladning (Qi-kompatibel)
Operativsystem Android 4.3
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • GPU: Adreno 320, 400MHz
Sensorer
  • Accelerometer
  • GPS
  • Omgivende lys
  • Kompas
  • Gyroskop

*Fraunhofer Cingo™-mobillydteknologi. Få flere oplysninger på www.fraunhofer-cingo.com.

Nexus 7 (2012)
Skærm
  • 7" 1280 x 800 HD-skærm (216 ppi)
  • Oplyst IPS-skærm
  • Ridsefast Corning-glas
  • Frontvendt kamera med 1,2 MP
Størrelse 198,5 x 120 x 10,45 mm
Vægt 340 g
Trådløs forbindelse
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
Hukommelse
  • 8, 16 eller 32 GB intern hukommelse
  • 1 GB RAM
USB Mikro-USB
Batteri 4.325 mAh ikke-aftageligt batteri (op til 10 timers batteritid)
Operativsystem Android 4.1 (Jelly Bean)
CPU Quad-core Tegra 3-processor
Funktioner
  • Mikrofon
  • NFC (Android Beam)
  • Accelerationsmåler
  • GPS
  • Magnetometer
  • Gyroskop
Kompatible filtyper
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF-fil

Nexus 7 (32 GB + mobildata)

Skærm
  • 7" 1280 x 800 HD-skærm (216 ppi)
  • Oplyst IPS-skærm
  • Ridsefast Corning(R)-glas
Størrelse 198,5 x 120 x 10,45 mm
Vægt 347 g
Kamera Frontvendt kamera med 1,2 MP
Trådløs forbindelse
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
  • NFC (Android Beam)
Hukommelse
  • 32 GB intern hukommelse (den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre)
  • 1 GB RAM
Sensorer
  • Mikrofon
  • NFC (Android Beam)
  • Accelerationsmåler
  • GPS
  • Magnetometer
  • Gyroskop
USB Mikro-USB
Batteri 4.325 mAh ikke-aftageligt batteri (op til 10 timers batteritid)
Operativsystem Android 4.1 (Jelly Bean)
CPU NVIDIA® Tegra® 3 quad-core-processor
Netværk

Oplåst GSM/UMTS/HSPA+

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)

HSPA+ 21

Kompatible filtyper
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF-fil

Nexus 10
Skærm
  • 10,055" 2560 x 1600 (300 ppi)
  • WQXGA, HD PLS
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Størrelse 263,9 x 177,6 x 8,9 mm
Vægt 603 g
Kameraer
  • 5 MP (hoved), 1080p video
  • 1,9 MP (front), 720p video
Hukommelse
  • 16 GB eller 32 GB (den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre)
CPU/GPU
  • CPU: Dualcore A15
  • GPU: Quad-core Mali T604
RAM 2 GB
Sensorer
  • Accelerometer
  • Kompas
  • Omgivende lys
  • Gyroskop
  • Tryk
  • GPS
Trådløs forbindelse
  • Wi-Fi 802,11 b/g/n (MIMO + HT40)
  • Bluetooth
  • Dual side NFC (Android Beam)
Forbindelse
  • Mikro-USB
  • Mikro-HDMI
  • 3,5 mm hovedtelefonstik
Batteri
  • 9.000 mAh lithium-polymer-batteri, ikke udskifteligt
  • Musikafspilning: Op til 90 timer
  • Videoafspilning: Op til 9 timer
  • Webbrowsing: Op til 7 timer
  • Standby: Op til 500 timer
Operativsystem Android 4.2 (Jelly Bean)