Especificacions tècniques de Nexus

Dóna una ullada a les especificacions tècniques d'aquests dispositius Nexus.

Telèfons

Nexus 5X
Sistema operatiu

Android 6.0, Marshmallow

Pantalla

5,2 polzades
Pantalla LCD FHD (1.920 x 1.080), 423 ppp
Gorilla® Glass 3 de Corning®
Recobriment oleofòbic resistent a les empremtes i a les taques

Càmeres Càmera posterior
  • 12,3 MP1
  • Píxels d'1,55 µm
  • Obertura de f/2,0
  • Autoenfocament assistit per làser infraroig
  • Captura de vídeo 4K (30 fps)
  • Flaix dual CRI-90 d'ampli espectre

Càmera frontal

• 5 MP
  • Píxels d'1,4 µm
  • Obertura de f/2,0
Processadors Processador Qualcomm® Snapdragon™ 808, 1,8 GHz de sis nuclis de 64 bits

GPU 418 Adreno

Emmagatzematge2 i memòria

Emmagatzematge intern: 16 o 32 GB
RAM: LPDDR3 de 2 GB

Mida3

147 x 72,6 x 7,9 mm

Pes

136 grams

Colors

Antracita
Quars
Gel

Multimèdia

Altaveu frontal únic
3 micròfons (frontal, superior i inferior)

Bateria4 i càrrega

Bateria de 2.700 mAh no extraïble
Temps d'espera: fins a 420 hores
Temps de conversa: fins a 20 hores
Temps d'ús d'Internet (Wi-Fi): fins a 9 hores
Temps d'ús d'Internet (LTE): fins a 8 hores
Reproducció de vídeo: fins a 10 hores
Reproducció d'àudio: fins a 75 hores

Càrrega ràpida: fins a 4 hores d'ús amb només 10 minuts de càrrega5
Càrrega USB tipus C de 15 W

Connexió sense fil i ubicació

LTE categoria 6
Wi-Fi: MIMO 2x2 de 802.11 a/b/g/n/ac, banda dual (2,4 i 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS/GLONASS
Brúixola digital

Per utilitzar la connexió Wi-Fi, es necessita un punt d'accés 802.11 a/b/g/n/ac (encaminador). Els serveis de sincronització (com ara les còpies de seguretat) requereixen un compte de Google.

Sensors

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Centre de sensors Android
Acceleròmetre
Giroscopi
Baròmetre
Sensor de proximitat
Sensor de llum ambiental
Sensor Hall

Xarxa

El telèfon és lliure (no està vinculat a cap operador de telefonia mòbil) i funciona amb les xarxes dels principals operadors de telefonia mòbil. Contacta amb el teu proveïdor de serveis per obtenir més informació.

Amèrica del Nord:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/12/13/17/20/25/26/29
LTE (TDD): B41
LTE CA DL: B2-B2, B2-B4, B2-B5, B2-B12, B2-B13, B2-B17, B2-B29, B4-B4, B4-B5, B4-B7, B4-B12, B4-B13, B4-B17, B4-B29, B41-B41

Clients de Verizon: si disposes d'una targeta SIM nova i tens problemes per activar-la, reinicia el telèfon. Si això no funciona, truca al Servei d'atenció al client de Verizon al (800) 922-0204. Et caldrà el número IMEI, que pots trobar a Configuració > Informació sobre el telèfon > Estat > Informació sobre l'IMEI.

Hong Kong:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/5/8
TDS-CDMA: B34/39
LTE (FDD): B1/3/7/8/26
LTE (TDD): B38/39/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B3-B3, B3-B7, B3-B8, B39-B41, B41C-B41C

Resta del món:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
CDMA: no compatible
LTE (FDD): B1/2 /3/ 4/5/7/8/9/17/18/19/20/26/28
LTE (TDD): B38/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B1-B5, B1-B7, B1-B8, B1-B18, B1-B19, B1-B26, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B40-B40, B41-B41

Ports

Micro USB de tipus C™
Connector d'àudio de 3,5 mm
Ranura per a targeta nano SIM

Material

Estructura de policarbonat modelat per injecció d'alta qualitat

Notes

1 La resolució final pot ser inferior a 12,3 MP.

2 Les especificacions d'emmagatzematge fan referència a la capacitat existent abans de la formatació. La capacitat real després de formatar serà inferior.

3 La mida i el pes poden variar en funció del procés de fabricació.

4 El rendiment real de la bateria pot variar i depèn de molts factors, com ara la intensitat del senyal, la configuració de la xarxa, l'antiguitat de la bateria, la temperatura de funcionament, les funcions que s'hagin seleccionat, la configuració del dispositiu i els patrons de veu, de dades i d'ús d'altres aplicacions.

LG i Google han dut a terme les proves fent servir prototips de programari i dispositius de Nexus 6P.

• Per determinar el temps de conversa s'ha utilitzat la configuració predeterminada amb la Wi-Fi desconnectada i LTE activat.
  • Per determinar el temps d'espera s'ha utilitzat la configuració predeterminada amb la Wi-Fi desconnectada i LTE activat.
  • Les proves d'Internet amb Wi-Fi s'han fet amb el mode d'avió activat i la Wi-Fi connectada a un punt d'accés de prova; mentre es carreguen 20 llocs web populars emmagatzemats a la memòria cau en un servidor local. El dispositiu va carregar una pàgina, va esperar 40 segons i, tot seguit, va carregar una pàgina del lloc següent, i va continuar així en un bucle continu.
  • Les proves d'Internet amb LTE s'han fet amb la connexió Wi-Fi desactivada i LTE activat; s'ha utilitzat el mateix mètode de prova que en les proves d'Internet amb Wi-Fi.
  • Per a les proves de reproducció de vídeo s'ha utilitzat un vídeo de 1080p de 10 minuts de durada que es reproduïa de manera nativa en un bucle continu, en pantalla completa i en mode horitzontal. Es va posar el dispositiu en mode d'avió, es va desactivar la funció de brillantor automàtica i es va definir la brillantor a 200 nits.
  • Per a les proves de reproducció d'àudio es va utilitzar una pista mp3 de 256 kbps de 3 minuts de durada que es reproduïa de manera nativa en un bucle continu. El dispositiu es va posar en mode d'avió, es va desactivar la funció de brillantor automàtica i es va definir la brillantor a 200 nits.

5 Només s'aplica als dispositius Nexus optimitzats, com ara Nexus 6P i Nexus 5X, que es carreguin amb el carregador USB tipus C de 15 W (5 V/3 A) inclòs. La bateria ha d'estar pràcticament esgotada; la velocitat de càrrega disminueix a mesura que la càrrega avança.

Totes les afirmacions sobre la durada de la bateria són aproximades i es basen en un perfil d'usuari mitjà que inclou tant l'ús com el temps d'espera.

Nexus 6P

Sistema operatiu

Android 6.0, Marshmallow

Pantalla

5,7 polzades
Pantalla WQHD AMOLED (2.560 x 1.440) de 518 ppp
Relació d'aspecte de 16:9
GorillaⓇ Glass 4 de CorningⓇ
Recobriment oleofòbic resistent a les empremtes i a les taques

Càmeres

Càmera posterior

• 12,3 MP1
  • Píxels d'1,55 µm
  • Obertura de f/2,0
  • Autoenfocament assistit per làser infraroig
  • Captura de vídeo 4K (30 fps)
  • Flaix dual CRI-90 d'ampli espectre
  • Recobriment de vidre amb vidre Corning® Gorilla® 4

Càmera frontal

• Càmera de 8 megapíxels
  • Píxels d'1,4 µm
  • Obertura de f/2,4
  • Captura de vídeo en HD (30 fps)

Processadors

Processador Qualcomm® Snapdragon™ 810 versió 2.1, 2,0 GHz de vuit nuclis de 64 bits
GPU Adreno 430

Emmagatzematge i memòria2

Emmagatzematge intern: 32, 64 o 128 GB
RAM: LPDDR4 de 3 GB

Mida3

159,3 X 77,8 X 7,3 mm

Pes

178 grams

Colors

Alumini
Grafit
Semitransparent
Daurat (només en alguns països)

Multimèdia

Altaveus estèreo frontals duals
3 micròfons (2 frontals i 1 posterior) amb reducció del soroll

Bateria4 i càrrega

Bateria de 3.450 mAh
Temps d'espera: fins a 440 hores
Temps de conversa: fins a 23 hores
Temps d'ús d'Internet (Wi-Fi): fins a 10 hores
Temps d'ús d'Internet (LTE): fins a 10 hores
Reproducció de vídeo: fins a 10 hores
Reproducció d'àudio: fins a 100 hores

Càrrega ràpida: fins a 7 hores d'ús amb només 10 minuts de càrrega5
Càrrega USB tipus C de 15 W

Connexió sense fil i ubicació

LTE categoria 6
Wi-Fi: MIMO 2x2 de 802.11 a/b/g/n/ac, banda dual (2,4 i 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS, GLONASS
Brúixola digital

Per utilitzar la connexió Wi-Fi, es necessita un punt d'accés 802.11 a/b/g/n/ac (encaminador). Els serveis de sincronització (com ara les còpies de seguretat) requereixen un compte de Google.

Sensors

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Centre de sensors Android
Acceleròmetre
Giroscopi
Baròmetre
Sensor de proximitat
Sensor de llum ambiental
Sensor Hall

Xarxa

El telèfon és lliure (no està vinculat a cap operador de telefonia mòbil) i funciona amb les xarxes dels principals operadors de telefonia mòbil. Contacta amb el teu proveïdor de serveis per obtenir més informació.

Amèrica del Nord:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/30
LTE (TDD): B41
CA DL: B2-B2, B2-B4, B2-B5, B2-B12, B2-B13, B2-B17, B2-B29, B4-B4, B4-B5, B4-B13, B4-B17, B4-B29, B41-B41

Clients de Verizon: si disposes d'una targeta SIM nova i tens problemes per activar-la, apaga i torna a engegar el telèfon. Si això no funciona, truca al Servei d'atenció al client de Verizon al (800) 922-0204. Et caldrà el número IMEI, que pots trobar a Configuració > Informació sobre el telèfon > Estat > Informació sobre l'IMEI.

Resta del món:

GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
TD-SCDMA: 34/39
CDMA: BC0/1
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28
LTE (TDD): B38/B39/40/41
CA DL: B1-B5, B1-B8, B1-B19, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B39-B39, B40-B40, B41-B41

Ports

USB tipus C™ únic
Ranura per a targeta nano SIM
Connector d'àudio de 3,5 mm

Material

Alumini anoditzat

Altres

Llum de notificació LED RGB

Notes

1 La resolució final pot ser inferior a 12,3 MP.

2 Les especificacions d'emmagatzematge fan referència a la capacitat existent abans de la formatació. La capacitat real després de formatar serà inferior.

3 La mida i el pes poden variar en funció del procés de fabricació.

4 El rendiment real de la bateria pot variar i depèn de molts factors, com ara la intensitat del senyal, la configuració de la xarxa, l'antiguitat de la bateria, la temperatura de funcionament, les funcions que s'hagin seleccionat, la configuració del dispositiu i els patrons de veu, de dades i d'ús d'altres aplicacions.

Huawei i Google han dut a terme les proves fent servir prototips de programari i dispositius de Nexus 6P.

• Per determinar el temps de conversa s'ha utilitzat la configuració predeterminada amb la Wi-Fi desconnectada i LTE activat.
  • Per determinar el temps d'espera s'ha utilitzat la configuració predeterminada amb la Wi-Fi desconnectada i LTE activat.
  • Les proves d'Internet amb Wi-Fi s'han fet amb el mode d'avió activat i la Wi-Fi connectada a un punt d'accés de prova; mentre es carreguen 20 llocs web populars emmagatzemats a la memòria cau en un servidor local. El dispositiu va carregar una pàgina, va esperar 40 segons i, tot seguit, va carregar una pàgina del lloc següent, i va continuar així en un bucle continu.
  • Les proves d'Internet amb LTE s'han fet amb la connexió Wi-Fi desactivada i LTE activat; s'ha utilitzat el mateix mètode de prova que en les proves d'Internet amb Wi-Fi.
  • Per a les proves de reproducció de vídeo s'ha utilitzat un vídeo de 1080p de 10 minuts de durada que es reproduïa de manera nativa en un bucle continu, en pantalla completa i en mode horitzontal. Es va posar el dispositiu en mode d'avió, es va desactivar la funció de brillantor automàtica i es va definir la brillantor a 200 nits.
  • Per a les proves de reproducció d'àudio es va utilitzar una pista mp3 de 256 kbps de 3 minuts de durada que es reproduïa de manera nativa en un bucle continu. El dispositiu es va posar en mode d'avió, es va desactivar la funció de brillantor automàtica i es va definir la brillantor a 200 nits.

5 Només s'aplica als dispositius Nexus optimitzats, com ara Nexus 6P i Nexus 5X, que es carreguin amb el carregador USB de tipus C de 15 W (5 V/3 A) inclòs. La bateria ha d'estar pràcticament esgotada; la velocitat de càrrega disminueix a mesura que la càrrega avança.

Totes les afirmacions sobre la durada de la bateria són aproximades i es basen en un perfil d'usuari mitjà que inclou tant l'ús com el temps d'espera.

Nexus 6
Pantalla

Pantalla de 6 polzades 1.440 x 2.560 (493 ppi)

Resolució: QHD 1.440 x 2.560

Mida 82,98 mm x 159,26 mm x 10,06 mm
Pes 184 grams
Càmeres

Càmera frontal

• 2 MP d'1,4 µm píxels

Càmera posterior

• 13 MP amb estabilització d'imatge òptica (OIS)
  • Flaix anular LED dual
Memòria  32 i 64 GB; 3 GB de RAM (la capacitat real formatada serà inferior)
Ports

Micro USB

Nano SIM

Connector d'àudio de 3,5 mm

CPU/GPU

CPU Krait 450 de quatre nuclis a 2,7 GHz (Qualcomm Snapdragon 805 SOC)

GPU Adreno 420

Sensors

Acceleròmetre

Giroscopi

Magnetòmetre

Sensor de proximitat

Sensor de llum ambiental

Hàptica

Efecte Hall

Baròmetre

Connexió sense fil

Broadcom 802.11ac 2x2 (MIMO)

Bluetooth 4.1

Controlador de NFC Broadcom

Xarxes i operadors de telefonia mòbil compatibles

LTE 2G/3G/4G

És compatible amb diversos operadors de telefonia mòbil, inclosos els que s'indiquen a continuació. La disponibilitat i els terminis varien en funció de l'operador de telefonia mòbil i del venedor. Contacta amb el teu operador per obtenir més informació.

Amèrica del Nord:

T-Mobile, Sprint, AT&T, USC, Bell, Rogers, Telus i Telcel

Resta del món:

Vodafone, CPW, Hutch, SFR, Electronic Partner, MSH, Orange ES, Vodafone ES, Vodafone IT, Vodafone NL, Optus i Claro

Connectivitat

Amèrica del Nord:

• GSM: 850/900/1.800/1.900 MHz
  • CDMA: classe de banda 0/1/10
  • WCDMA: bandes 1/2/4/5/8
  • LTE: bandes 2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/41
  • CA DL: bandes B2-B13, B2-B17, B2-29, B4-B5, B4-B13, B4-B17, B4-B29

Resta del món:

• GSM: 850/900/1.800/1.900 MHz
  • CDMA: no compatible
  • WCDMA: bandes 1/2/4/5/6/8/9/19
  • LTE: bandes 1/3/5/7/8/9/19/20/28/41
  • CA DL: B3-B5, B3-B8
Àudio

Altaveus estèreo frontals

Connector d'àudio estèreo de 3,5 mm

Compatible amb 3 micròfons

Bateria

Bateria de 3220 mAh no extraïble

Sistema operatiu

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 5
Pantalla
  • Pantalla 1.920 x 1.080 de 4,95 polzades (445 ppi)
  • Pantalla IPS Full HD
  • Gorilla® Glass 3 de Corning®
Mida 69,17 x 137,84 x 8,59 mm
Pes 130 g
Càmeres
  • 1,3 MP (frontal)
  • 8 MP amb estabilització d'imatge òptica (posterior)
Memòria
  • 16 GB o 32 GB (la capacitat real formatada serà inferior)
  • 2 GB de RAM
Processador
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ 800, 2,26 GHz
  • GPU: Adreno 330 de 450 MHz
Sensors
  • GPS
  • Giroscopi
  • Acceleròmetre
  • Brúixola
  • Llum ambiental/de proximitat
  • Pressió
  • Efecte Hall
Xarxes

LTE 2G/3G/4G

Amèrica del Nord:

GSM: 850/900/1.800/1.900 MHz

CDMA: classe de banda 0/1/10

WCDMA: bandes 1/2/4/5/6/8/19

LTE: bandes 1/2/4/5/17/19/25/26/41

Resta del món:

GSM: 850/900/1.800/1.900 MHz

WCDMA: bandes 1/2/4/5/6/8

LTE: bandes 1/3/5/7/8/20

Connexions sense fil
  • Wi-Fi de doble banda (2,4 G/5 G) 802.11 a/b/g/n/ac
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0 LE
Ports i connectors
  • Micro USB
  • SlimPort™
  • Connector d'àudio estèreo de 3,5 mm
  • Micròfons duals
  • Engegada de ceràmica i botons de volum
Àudio
  • Altaveu integrat
  • Connector d'àudio estèreo de 3,5 mm
Bateria
  • Bateria de 2.300 mAh no extraïble
  • Autonomia d'espera: fins a 300 hores
  • Autonomia de trucada: fins a 17 hores
  • Autonomia d'ús d'Internet: fins a 8,5 hores amb Wi-Fi i fins a 7 hores amb LTE
  • Càrrega sense cable integrada
Servei compatible
  • Lliure: es pot fer servir amb qualsevol proveïdor que ofereixi servei a les xarxes compatibles amb Nexus 5.
  • Operadors de telefonia mòbil compatibles: T-Mobile, Sprint, AT&T
Sistema operatiu Android 4.4 (KitKat)

Nexus 4
Pantalla
  • 4,7 polzades
  • Resolució de 1.280 x 768 píxels (320 ppi)
  • Pantalla IPS WXGA
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Mida 133,9 x 68,7 x 9,1 mm
Pes 139 g
Càmeres
  • 8 MP (principal)
  • 1,3 MP (frontal)
Memòria
  • 8 GB o 16 GB (la capacitat formatada real serà inferior)
  • 2 GB de RAM
CPU Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro 1,5 GHz
Sensors
  • Micròfon
  • Acceleròmetre
  • Brúixola
  • Llum ambiental
  • Baròmetre
  • Giroscopi
  • GPS
Xarxa GSM/UMTS/HSPA+ lliure

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1.800, 1.900 MHz)

3G (850, 900, 1.700, 1.900, 2.100 MHz)
HSPA+ 42
Sense fil
  • Compatible amb la càrrega sense cable
  • Wi-Fi (802.11 a/b/g/n)
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth
Connectivitat
  • Micro USB
  • HDMI SlimPort
  • Connector per a auriculars de 3,5 mm
Bateria
  • Bateria de 2.100 mAh no extraïble
  • Temps d'espera: fins a 250 hores
  • Temps de conversa: fins a 10 hores
  • Reproducció de música: fins a 40 hores
  • Reproducció de vídeo: fins a 8 hores
  • Navegació pel web: fins a 7 hores
Sistema operatiu Android 4.2 (Jelly Bean)

Tauletes

Nexus 9
Pantalla
  • TFT LCD IPS de 8,9 polzades
  • QXGA (2.048 x 1.536)
  • Relació d'aspecte de 4:3
  • Indicador LED de bateria baixa
Mida 153,68 x 228,25 x 7,95 mm
Pes
  • 425g est. (Wi-Fi)
  • 436g est. (LTE)
Càmeres

Càmera frontal

• 1,6 MP amb enfocament fix, sense flaix
  • distància focal de f/2,4; 26,1 mm (equivalent a 35 mm)

Càmera posterior

• 8 MP amb enfocament automàtic i flaix LED
  • distància focal de f/2,4; 29,2 mm (equivalent a 35 mm)
Memòria (la capacitat real formatada pot ser inferior)
  • 2 GB de RAM
  • Emmagatzematge eMMC 4.51 de 16 o 32 GB
Ports
  • Micro-USB 2.0 per a transferència/càrrega de dades per USB
  • Connector d'àudio de 3,5 mm
  • Altaveus frontals duals amb HTC BoomSound™
  • Micròfons duals
Processador
  • NVIDIA Tegra K1 Dual Denver de 64 bits a 2,3 GHz
  • GPU Kepler de 192 nuclis
Sensors
  • Compatible amb GNSS per a GPS, GLONASS i Beidou
  • Giroscopi i acceleròmetre Bosch
  • Magnetòmetre AKM i sensor d'efecte Hall
  • Sensor de llum ambiental Capella
Connexió sense fil
  • 802.11ac 2 x 2 (MIMO)
  • Bluetooth 4.1
  • Controlador de NFC Broadcom
Connectivitat

(només model LTE)

GSM/CDMA quatribanda, HSPA pentabanda, 4G LTE

Àudio
  • Altaveus frontals duals
  • Micròfons duals, parts superior i inferior
Bateria

Bateria de 6.700 mAh no extraïble

Especificacions del carregador
  • Rang de tensió/freqüència: 100 ~ 240 V CA, 50/60 Hz
  • Sortida de CC de 5 V i 1,5 A
Sistema operatiu

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 7 (2013)
Pantalla
  • Pantalla de 7,02 polzades 1.920 x 1.200 HD (323 ppp)
  • Pantalla IPS HD de 1.080p
  • Vidre Corning® resistent a les rascades
Mida 114 x 200 x 8,65 mm
Pes 290 g (0,64 lliures)
Càmera
  • Frontal d'1,2 MP d'enfocament fix
  • Posterior de 5 MP d'enfocament automàtic
Àudio
  • Altaveus estèreo
  • So envoltant virtual Fraunhofer Cingo™*
  • Connector d'àudio de 3,5 mm
Connexions sense fil
  • Wi-Fi de doble banda (2,4 G/5 G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Memòria
  • Emmagatzematge intern de 16 GB o 32 GB (la capacitat formatada real pot ser inferior)
  • 2 GB de RAM
Ports
  • Micro USB
  • SlimPort™
Bateria
  • Bateria de 3.950 mAh no extraïble
  • Fins a 9 hores d'ús actiu
  • Càrrega sense cable integrada (compatible amb Qi)
Sistema operatiu Android 4.3
Processador
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • GPU: Adreno 320, 400 MHz
Sensors
  • Acceleròmetre
  • GPS
  • Llum ambiental
  • Brúixola
  • Giroscopi

* Tecnologia d'àudio per a mòbils Fraunhofer Cingo™. Per obtenir més informació, visita la pàgina www.fraunhofer-cingo.com.

Nexus 7 (LTE)

Pantalla
  • Pantalla de 7,02 polzades 1.920 x 1.200 HD (323 ppp)
  • Pantalla IPS HD de 1.080p
  • Vidre Corning® resistent a les rascades
Mida 114 x 200 x 8,65 mm
Pes 299 g (0,66 lliures)
Càmera
  • Frontal d'1,2 MP d'enfocament fix
  • Posterior de 5 MP d'enfocament automàtic
Àudio
  • Altaveus estèreo
  • So envoltant virtual Fraunhofer Cingo™*
  • Connector d'àudio de 3,5 mm
Xarxa

LTE 2G/3G/4G

Amèrica del Nord i Japó:

GSM: 850/900/1.800/1.900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (Bandes: 1/2/4/5/8)

LTE: 700/850/1700/1800/1900/2100 MHZ (Bandes: 1/2/3/4/5/13/17)

Resta del món:

GSM: 850/900/1.800/1.900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (Bandes: 1/2/4/5/8)

LTE: 800/850/1700/1800/1900/2100/2600 MHz (Bandes: 1/2/3/4/5/7/20)

Connexió sense fil
  • Wi-Fi de doble banda (2,4 G/5 G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Memòria
  • 32 GB d'emmagatzematge intern (la capacitat real formatada serà inferior)
  • 2 GB de RAM
Ports
  • Micro USB
  • SlimPort™
Bateria
  • Bateria de 3.950 mAh no extraïble
  • Fins a 9 hores d'ús actiu
  • Càrrega sense cable integrada (compatible amb Qi)
Sistema operatiu Android 4.3
Processador
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • GPU: Adreno 320, 400 MHz
Sensors
  • Acceleròmetre
  • GPS
  • Llum ambiental
  • Brúixola
  • Giroscopi

* Tecnologia d'àudio per a mòbils Fraunhofer Cingo™. Per obtenir més informació, visita la pàgina www.fraunhofer-cingo.com.

Nexus 7 (2012)
Pantalla
  • Pantalla HD (1.280 x 800) de 7 polzades (216 ppi)
  • Pantalla IPS amb retroil·luminació
  • Vidre Corning resistent a les rascades
  • Càmera frontal d'1,2 MP
Mida 198,5 x 120 x 10,45 mm
Pes 340 g
Sense fil
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
Memòria
  • 8, 16 o 32 GB d'emmagatzematge intern
  • 1 GB de RAM
USB Micro USB
Bateria Bateria de 4.325 mAh no extraïble (fins a 10 hores d'autonomia)
Sistema operatiu Android 4.1 (Jelly Bean)
CPU Processador de quatre nuclis Tegra 3
Funcions
  • Micròfon
  • NFC (Android Beam)
  • Acceleròmetre
  • GPS
  • Magnetòmetre
  • Giroscopi
Tipus de fitxers compatibles
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF

Nexus 7 (32 GB + dades mòbils)

Pantalla
  • Pantalla HD (1.280 x 800) de 7 polzades (216 ppi)
  • Pantalla IPS amb retroil·luminació
  • Vidre Corning(R) resistent a les rascades
Mida 198,5 x 120 x 10,45 mm
Pes 347 g
Càmera Càmera frontal d'1,2 MP
Connexió sense fil
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
  • NFC (Android Beam)
Memòria
  • 32 GB d'emmagatzematge intern (la capacitat real formatada serà inferior)
  • 1 GB de RAM
Sensors
  • Micròfon
  • NFC (Android Beam)
  • Acceleròmetre
  • GPS
  • Magnetòmetre
  • Giroscopi
USB Micro USB
Bateria Bateria de 4.325 mAh no extraïble (fins a 10 hores d'autonomia)
Sistema operatiu Android 4.1 (Jelly Bean)
CPU Processador NVIDIA® Tegra® 3 de quatre nuclis
Xarxa

GSM/UMTS/HSPA+ lliure

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1.800, 1.900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)

HSPA+ 21

Tipus de fitxers compatibles
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF

Nexus 10
Pantalla
  • 10,055 polzades i 2.560 x 1.600 (300 ppi)
  • WQXGA, HD PLS
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Mida 263,9 x 177,6 x 8,9 mm
Pes 603 g
Càmeres
  • 5 MP (principal), vídeo a 1080 p
  • 1,9 MP (frontal), vídeo a 720 p
Memòria
  • 16 GB o 32 GB (la capacitat formatada real serà inferior)
CPU/GPU
  • CPU: A15 de dos nuclis
  • GPU: Mali T604 de quatre nuclis
RAM 2 GB
Sensors
  • Acceleròmetre
  • Brúixola
  • Llum ambiental
  • Giroscopi
  • Pressió
  • GPS
Connexions sense fil
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n (MIMO+HT40)
  • Bluetooth
  • NFC de dos laterals (Android Beam)
Connectivitat
  • Micro USB
  • Micro HDMI
  • Connector per a auriculars de 3,5 mm
Bateria
  • Bateria de liti-polímer de 9.000 mAh no extraïble
  • Reproducció de música: fins a 90 hores
  • Reproducció de vídeo: fins a 9 hores
  • Navegació pel web: fins a 7 hores
  • Temps d'espera: fins a 500 hores
Sistema operatiu Android 4.2 (Jelly Bean)